Kayseriliyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fadile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
kayseride çalışan arkadaşlar melikgazi ve kocasina da yada kasabalarında görev yapan yok mu ?acilen cevap bekliyorum

ben melikgaziye bağlı belsinde çalışıyordum
bu arada emel eğer çalışıyorsansorun yok sanırım çalışmıyorsan 2 yıl geçerli bu sertifika umarım geç olmadı cevap :)

mrh afacan 2 senedir usta ögretici olarak calısıyorum demek belsinde calısıyorsun bende kpss olmaz ise belsin civarı istiyorum kısmet tabi acık olursa kendine iy bak tesekkür arkadasım

bende usta öğretici olarak çalışıyroum ve 2 yıldır aynı çalışıyorum büyük ihtimalle bu yılda orda olacağım geçen yıl beni müdür yardımcısı istemiş milli eğitimden o yüzden kaldım bu yılda sanırım öyle olacak belli değil gerçi ben oturduğum yere yakın bi yer istiyorum ama kısmet dediğin gibi, gidiş-gelişim 2 saati buluyor hayırlısı olsun inşallah seninde gönllündeki yer çıkar bakarsın tanışırızda fena olmaz :):)

sanırım okul ile ev arası uzak senin 2 saati buluyor dediğine göre umarım gönlüne göre bir okul cıkar tabi neden olmasın tanısmayı cok isterim.Ben Kayseri de Eskişehir bağları yada şeker tarafında oturacagım tam belli değil hayırlısı bakalım bende Ankara nın ilçesindeyim 2,5 yıldır usta öğretici olarak görev yapıyorum evlilik sebebi ile kayseriye dönüş yapacagım sen kayserilimisin?

Bende Kayseriden Katiliyorum

bende kayseriliyim haydi kayseriler buraya

slm arkadaslar bütün kayserilileri bekleriz hepinize yaşamınızda başarılar dilerim

aramıza hoşgeldin çoruh anaokuluna gelmene çok sevindim

Bende Kayseri Bünyan (ç.p.l ) çalişiyorum.herkese Selam Olsun.

hoş geldin aramıza

Hoşgeldin ASYA_GÜL aramıza:36_7_8:

hoşgeldin hemşerim

hoşgeldiniz hocam

bende kayserideyimmm :)

bndeee kayserii

merhabalar bende kayseriliyim..nevşehirde görev yapıyorum..

RE: Kayseriliyim

gurbet ellerdeyim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri