KAVRAM KARTLARI 

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
teşekkürler

rica ederim cendas

Bence Ilk Kartlarda Bisey Eksik Renk Kartlari Ama Oncelikle Ana Renkler Olmali..bilmiyorum Siz Neden O Renkleri Sectiniz?

Bence Ilk Kartlarda Bisey Eksik Renk Kartlari Ama Oncelikle Ana Renkler Olmali..bilmiyorum Siz Neden O Renkleri Sectiniz?[/Q

sevgili çiğdem bahsettiğinin ''mavi'' olduğunun farkındayım,ancak dikkat ettiysen altında renk kavramı yazıyor.bende diğer renklere ait kartlar da var ama örnek olsun dıye bunları yükledim,yani özel tercih sebebim bu renkler değil.elime ilk gelenleri fotoğraflayıp siteye ekledim.çocuklara bu kavramı verirken öncelik sıralamasına dikkat ederim ama bu sitedeki birçok kişinin de neyi hangi sırada vermesi gerektiğini bildiğini düşünüyorum.

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...

ellerinize sağlık çok teşekürler

tek kelimeyle harika

acele okuma tazma örnekleri ödev:congratulationscut4

okuma yazma örnekleri acil

rica ederim,teşekkürler:)

mrbLar çok qüzZeL oLmuş hepside eLLerinizZe saqLık :)

ellerine sağlık teşekkürler

teşekkürler

daha farklı bısıler yokmu arkadaslar yanı ben dusunuyorum aslında bulsam hemen paylascam sızlerle ama dusununce de olmuyo kı

teşekkürler

teşekkür ederim arkadaşlar.yalnız bir konudan rahatsızlık duyuyorum;öğrenci olan bazı arkadaşlarımız malesef ki kendi ödevlerini sürekli burdan aldıkları örnekleri kullanarak yapıyorlar.niyetim bilgilerimi paylaşmak istememekden değil.Ancak bu mesleğe girmiş ve bu bölümde okuyan öğrenci arkadaşların hazırcılık mantığıyla körelmeleri taraftarı değilim.öğrenci arkadaşlar eğer isterlerse tabiki ödevlerinde fikir verebilirim ancak verdiğim fikirleri aynen uygulamaları taraftarı değilim.bunun yerine bu fikirden yola çıkarak yeni etkinlikleri üretmeleri kendilerinden birşeyler katarak ,kendilerini de geliştirmeleri taraftarıyım.burada paylaşımda bulunma nedenim ise birçok arkadaşdan olumlu tepkiler alıyorum ve insanlara yardımcı olacak fikir verecek paylaşımlarda bulunmak istiyorum.ancak bunu suistimal etmek isteyen ve malesef yapacakları ödevler konusunda ise hiç çabalamayan öğrenci arkadaşlarımdan biraz emek vermelerini rica ediyorum... Bu arada çaba sarfedenler sakın üzerine alınmasın:)

çok yararlı..
tşekkürler paylaşımınız için..

güzel olmuş valla eline saglık cnm

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri