öyleymiş... neye inanacagımızı sasırdık...sözleşmeli alım mı olucakmış ben yanlış anlamadım dimi?
öyleymiş... neye inanacagımızı sasırdık...sözleşmeli alım mı olucakmış ben yanlış anlamadım dimi?
sinir krizi geçirtcekler insana buna inancaz yakında:hhf:öyleymiş... neye inanacagımızı sasırdık...
sinir krizi geçirtcekler insana buna inancaz yakında:hhf:
hüseyin hocam bunu nasıl yorumlarsınızAK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 831354 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Sayın ------; Öncelikle aldığınız haber ve bilgiler bakanlığımızca yapılan bir açıklama değildir. Ayrıca; kadroya geçen her sözleşmeli öğretmen yerine sözleşmeli öğretmen ataması yapılacaktır. İyi günler dileriz.
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44
goLdman
![]()
6 Kasım 2009 21:24 Düzenle Sil .......
ssaassrrrememurlar netten alıntıdır arkadaşlar paylaşmak istedim
bitanesin sen ya... inan burada pozitif elektrik aldığım ilk arkadaş sensin.... :congratulationscut4 :36_3_12:
açıklma derken forumdaki bazı kişilerin ortaya attıkları mı yoksa bakanın açıklaması mı? herhalde bakanın açıklamasıdır...hocam şimdi hiç umut yokmu diyosunuz bizim için bu açıklama ne kadar doğrudur:ggggdw:
KESİNLİKLE:congratulationscut4tşklr canım sagolasın sende benim için öylesin... burdaki tüm arkadaslarımı seviyorum.... burada olmak güzel ...sizlerle olmak baska bir güzellik arkadaslar... hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum... birbirimize destek olduk bu zorlu sürecte... ama kaybetmiyoruz... kazandık...kazanacagızda... güzel günlerin bizi bekledigini biliyorum... ilerde bu günleri gülerek anlatacagız... o günlerin bir an önce gelmesini diliyorum... umut bitmez tükenmez...
evet hocam doğru anlamışsınız çok sağolun bende iyice çöktüm sinirden gözyaşlarım durmuyor bu kadar yaklaşmışken olamaz bu haksızlık:77wu[1]:açıklma derken forumdaki bazı kişilerin ortaya attıkları mı yoksa bakanın açıklaması mı? herhalde bakanın açıklamasıdır...
bakan AA haberine göre kadrolu demiş ve galiba da bundan sonra da kadrolu olur şubat da dahil...
ancak tek anlaşılmayan yeni alım mı sözleşmelilerin de olacağ mı .. ben bu konuda tam olarak zihnimi oturtamadım.. ama son bilgilere ve yorumlamalara bakınca sanki sözleşmeliler de işin içinde olacak gibi gliyor.. işte bu durum fena
tşklr canım sagolasın sende benim için öylesin... burdaki tüm arkadaslarımı seviyorum.... burada olmak güzel ...sizlerle olmak baska bir güzellik arkadaslar... hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum... birbirimize destek olduk bu zorlu sürecte... ama kaybetmiyoruz... kazandık...kazanacagızda... güzel günlerin bizi bekledigini biliyorum... ilerde bu günleri gülerek anlatacagız... o günlerin bir an önce gelmesini diliyorum... umut bitmez tükenmez...
canım dikkat et cık biraz dinlen okuma bir süre... tansiyon sanırım...g.olsun arkadasım...saglıkkkkkkkkkkkkkkk en önemlisiiiibaşım ağrıyo midem bulanıyo gözlerimin önü kararıyo çook kötüyüm çoook
ya hakikaten şimdi niye saldırdılar ki hüseyin hocaya ben anlamadı..benim nickim başkaydı önceden fakat sitede tadilat olunca bizim nick ve şifre de gitti bir trürlü kabul etmedi nedense..geçen yıldan beri üyeyim aslında..uzun zamndır takip ediyorum her kez hocam puanım şu atanır mıyım derken sosyaci hüseyin diyordu şimdi atama olmaya bilir deyince kötü mü oldu? biz bir birimize saldırırsak diğer branşlara ne kaldı ki?
bu arada ben hala yanıt alamadım hocam branşınıs sosyal mi okul öncesi mi merak ettim?
not;ben de çubukçunun atandığı okula müdür olmassam 3 yıla:36_11_6:
hüseyin hocam lütfen bunu yorumlarmısınız,sizce nedemek istiyorlarAK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 831354 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Sayın ------; Öncelikle aldığınız haber ve bilgiler bakanlığımızca yapılan bir açıklama değildir. Ayrıca; kadroya geçen her sözleşmeli öğretmen yerine sözleşmeli öğretmen ataması yapılacaktır. İyi günler dileriz.
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44
goLdman
![]()
6 Kasım 2009 21:24 Düzenle Sil .......
ssaassrrrememurlar netten alıntıdır arkadaşlar paylaşmak istedim
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!