Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
susurlıuk arkadaşım mesajlarına dikkat ediyorum çok kesin yargılar aldığın duyumlar mı var hislerinmi

yelizz arkadaşım umutlar tükenir mi tam tersine artıyor:) plansız bir işe kalkıştılar ne yapacaklarını şaştılar....bayıla bayıla değilse de o girmek için kendilerini parçaladıkları AB için alacaklar bizi göreceksiiz..bu sene bizim senemiz arkdaşlar.....hatta bu gidişle 60 saat kurs alıp çubukçu bile okul önceci olacaaaak:36_11_6:

harikaydı:)))

inşallah kesindir zamanı gelince söyler..bazen hisler yanıltıyo insanı.....

bunu merek ettğim için sordum yanlış anlaşılmasını istemem artık okadar çok sıkıldık ki insan en ufak şeyden bile umutlanıyor

susurluk arkadaş cvp versene arkadaş bişey sordu bende merak ettim doğrusu

arkadaşlar ne olur birşey söyleyin artık umutlar tükendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya öyle olacak .. ya da nimet diyecek ki ben geçen hafta griptim ne ..k yediğimi bilimyordum alımlar sözleşmeli diyecek

inş hüseyin hocambunlar bence ne yaptıklarınınfarkında degıllerr

bencede farkında deildi

atama kadrolu olacak

sözleşmelilerin kadroya geçme tasarısı gönderilmiş ..

şöyle bi şey var işte bu netleşmeden adamlara siz tercih yapmazsınız demez ki

hüseyin hocam neden bu kadın sözleşmelileri kadroya alıcam demiyoda atama kadrolu olacak diyo anlamadım

arkadaşlar meb le alakalı birkaç öğretmen arkadaşım ve bu güne kadarki öğretmeklerimden başka tanıdığım yok emin olun..biraz evet 6. his biraz da tarih tekerürden ibarettir sözü...mentıklı düşünelim almayıp ne yapacaklar ?delinin biri kuyuya bir taş atmış 100 akıllı çıratamamış hikayesi....bundan 4 ay önce şuraya çıkıp arkadaşlar puanlarımız 46,800 lere düşececek desm deli derdşiniz değil mi? inanın bana bu gidişle nimet çubukçu kendini bile okul önceci atayacak göreceksiniz:36_11_6:
evet tamam bu biraz iddialı oldu ama birdüşününün hızlandırılmıştan mezun öğretmenleri,ziraat mühendisi sınıfçıları.. alacaklar elleri mahkum...özele bakın adamlar 2.5 milyar maaş dayalı döşeli ev diyor...sene geçen sene ben deniz iş aradım mzelde bir ara 450 ytl veriyorlardı(o zaman ytlydi)şimdi utanmasalar alın tapu sizin diyecekler her cefanın bir sefası olur arkadaşlar az mı çektik bu güne kadar bir düşünün...keser döndü sap döndü bu sene bizim senemiz arkadaşlar...sosyalci hocam tuttum valla ben seni...griptim ne b...dediğimi bilmiyordum:36_11_6:bunu hepimi alsın diğer branşlara söyleyecek ,farkında olmadan atadım okul öncecileri griptim ne b... YEDİĞİMİ BEN DE BİLMİYORUM diyecek

ya öyle olacak .. Ya da nimet diyecek ki ben geçen hafta griptim ne ..k yediğimi bilimyordum alımlar sözleşmeli diyecek
[sıze=3]benim şimdiye kadar okudugum en güzel yorumdu......:36_11_6::36_11_6::36_11_6:[/sıze]

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri