Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
aradığım tel no: 0 212 455 04 00

isterseniz sizlerde arayın arkadaşalr........

hayır onlarda kadrolu atamasın başvuracaklar,büyük bir ihtimalle biz başvuramayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet arkadaşım kesinlikle durum bu biz atanamayacağız bir kötü haber daha meb seneye bu yılki kadar bol keseden atamayacak bugünkü bütçe komisyon top. da konuşulmuş

kadrolu alıp hazırki sözleşmelileri kadroya alacaklar adanıda kasım ataması yaptık diyecekler adi bunlar çok öfkeliyim allah kahretsin.

hüseyin hocam nerdesinizssaassrrre

Diğer sitelerdeki adaylarda bakanlığı arıyor. Onlara da alım sözleşmeli diyorlarmış.
Bilmiyorum yaa çok mu panik yapıyoruz acaba??

Nimet Çubukçu tam bir fiyasko! resmen eline yüzüne bulaştırdı yaptığı işi. bu yaptıkları atama falan değil statü değiştirme. mevcut açıkları nasıl kapatacaklar bu şekilde?????????

Diğer sitelerdeki adaylarda bakanlığı arıyor. Onlara da alım sözleşmeli diyorlarmış.
Bilmiyorum yaa çok mu panik yapıyoruz acaba??

neşe hocam sizce sadece kadrolu mu olur? yani hiç mi branşlardan söz. alım olmaz? zaten bu yaptıkları atama değil ki... görevdeki öğrt.leri kadroya geçirecekler... yani meb. atama yaptık, yapıyoruz falan demesin bence .... :ggggdw:

Gerizekalı, bakan koltuğuna oturur oturmaz bir laf attı ortaya sırf hava olsun diye.. Ve acemice bir davranıştı bence... 250.000 öğretmen boştayken, okullarda bu kadar açık varken ne mantıktır anlamadım...

Nimet Çubukçu tam bir fiyasko! resmen eline yüzüne bulaştırdı yaptığı işi. bu yaptıkları atama falan değil statü değiştirme. mevcut açıkları nasıl kapatacaklar bu şekilde?????????

bende aynı şeyi düşünüyorum....

neşe hocam sizce sadece kadrolu mu olur? yani hiç mi branşlardan söz. alım olmaz? zaten bu yaptıkları atama değil ki... görevdeki öğrt.leri kadroya geçirecekler... yani meb. atama yaptık, yapıyoruz falan demesin bence .... :ggggdw:
Hepsi kadrolu mu bilmiyorum. Öyleyse dediğimiz gibi sözleşmeliler kadroya geçiyor.. Evet haklısın bu atama değil aslında..

Hepsi kadrolu mu bilmiyorum. Öyleyse dediğimiz gibi sözleşmeliler kadroya geçiyor.. Evet haklısın bu atama değil aslında..

eğer bu haber doğruysa 10.000 kişi kadrolu olacak... ama bu yeni bir atama değil...

hiç mi yeni alım olmaz? sözleşmelide alırlar illaki... biraz önce meb. de konuştuğum kişi sözleşmeli alım olacak... öle bir duyum aldık ama henüz elimize resmi bir yazı gelmedi dedi... hele bizim bölüm için bence söz. de alırlar diye düşünüyorum... sadece kadroluyla kasım ayını kapatamazlar!!!!!

daha yeni sonuçlanan sözleşmeli öğrt. iptali davası da var gündemde... demek ki 4/b li öğrt.de alınacak... ne dersiniz arkadaşlar...

eğer bu haber doğruysa 10.000 kişi kadrolu olacak... ama bu yeni bir atama değil...

hiç mi yeni alım olmaz? sözleşmelide alırlar illaki... biraz önce meb. de konuştuğum kişi sözleşmeli alım olacak... öle bir duyum aldık ama henüz elimize resmi bir yazı gelmedi dedi... hele bizim bölüm için bence söz. de alırlar diye düşünüyorum... sadece kadroluyla kasım ayını kapatamazlar!!!!!
Nimet hanım gelene kadar kadrolu alım şubatta oluyordu..
Beni teselli eden bakanlığın telefonlara vermiş olduğu cevaplar ile danıştayın kadrolu alımını reddetmesi.. Ne diyeceğimi bilmiyorum arkadaşlar, şaşkınım anlayacağınız.. Bir yanım öyle diyor bir yanım böylee.
Bu arada milli eğitim müdürlüklerinden ziyade bakanlığı arayalım ve paylaşalım...

aylardır duyumlarla bekledik tamamı kadrolu demiş işte söleşmelileri kadroya geçirip yerine ücretli yollayacak
DAĞ BAŞINI DUMAN ALMIŞ.....

aynen ölee biz kaldık başka bahara

aylardır duyumlarla bekledik tamamı kadrolu demiş işte söleşmelileri kadroya geçirip yerine ücretli yollayacak
DAĞ BAŞINI DUMAN ALMIŞ.....
evet arkadaşım tam dediğin gibi sınıfçıları ytiştirmelerinden belli deilmiydi sözleşmeli olması gerekiyordu yazık sinir oldum ya

arkadaşlar kadroyu kaçtan başlatırlar ki puan yani fikri olan

umutla hocam inş dediğin gibi olur ama bakan kadrolu alım dio sözleşmelinin sesi yok

Bence gerçek anlamda bir atama yok arkadaşlar.
Sözleşmeli olan arkadaşları kadroya geçirecekler.
Adı da kasım ataması yapıldı olacak.
ama bu şekilde açıklar dolmayacak.
illaki sözleşmeli ataması gerekiyor.
UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM LÜTFEN..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri