Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
iyi hoş güzel düşünüyosun arkadaşım da sınıf öğretmenliği ve okul öncesi alan olarak birbirine yakın.

Bakan Çubukçu, Kasım ayında atanacak öğretmenlerin tamamının kadrolu olacağını bildirdi bu ne şimdi alinmiyoruz mu?

bunum bekledik günlerdir.parasız pulsuz işssiz ewde otur daha inanmıyorumyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

offfffffffffffffffffffff herşey bitti mi şimdi.... hani şubatta olurdu hep kadrolu ataması......... offf yaaaaaaaaa

Bakan Çubukçu, Kasım ayında atanacak öğretmenlerin tamamının kadrolu olacağını bildirdi bu ne şimdi alinmiyoruz mu?
nerde arkadaşım meb de neden yok bu açıklam siz nerden okudunuz bu açıklama bugünmü yapıldı?

alınmıyoruz yani

atama yaptık demesinler ozaman bi cepten diğer cebe koyuyolar.anlamıyolar ya anlamıyolar derdimizi.bu gidişlede anlamayacaklar gibi

bu haber her yer de dolaşıyor fakat bakan basın açıklaması yapmış olsaydı meb de yer alırdı neden yok keşke atama olsa
daha napacak söylemiş işte hepsi kadrolu diye. birebir kendi ağzından söylediği şey bu ,meb'in sitesi de bakanın söylediğini baz alacak orda çıksa ne çıkmasa ne???

bekle bekle bu mu yani.bittim ya

Reklam

Başka siteden?? Ağlamak istiyorummmm

hayır alınacağız arkadaşlar...moralinizi bozmayın....elleri mahkum alacaklar...biz herkezden birinci öncelikliyiz....kadrolu mu alınacak alacaklar o zaman bizi kadrolu!zamanında sınıfçıları kpss ye girmiş olma şartı ile o bile alsalar atamamadıla mı!şimdi bizi de alacaklar....dava açılmadık yer bırakırsam insan değilim!insan hakları mahkemesi ile yıllarca uğraşılar valla!nasılsa atanamassa yapacak işim yok!

elim kolum uyuşuyor... şu an ne yapacağımı bilemiyorum... bilemiyorum...

ya benim bildiğim önce mebde yayınlanır.mebde bu haber yok.geçen günki basın açıklamasıda önce mebde yayınlandı sonra memurlar nete düştü.acaba buda memurlar netin saçmalaması olabilirmi

hiç biyerin uyuşmasın alacakalarrrr arkadaşım göreceksiniz!bozmayın moralinizi meb e telefon etmeye devaam arkadaşlar!sonunda bıkacaklar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri