Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
güzel haberler alalım artık

yaa benım puanım 71 herkes sozleşmelı alım olcak diyo ben kadrolu ıstıyodum gıremıcekmym sımdı kadroluyo offf offf:ggggdw::ggggdw:

yaa benım puanım 71 herkes sozleşmelı alım olcak diyo ben kadrolu ıstıyodum gıremıcekmym sımdı kadroluyo offf offf:ggggdw::ggggdw:

kasap et derdinde koyun can derdinde!!!! ssaassrrre

bugun gordumde MEB bakanlıgı yenı bı acıklama yapmıs yer degıstırme ve saglıkla ilgili haberı herhalde bır tek bızım haber kaldı onuda yakında acıklarlar heralde...

hakkım bu benım azımle gayretle calıstım debelendımm sosyolojı hocam kadrolu olurmu sıızcee ve ne kadar olur_?

kesinlikle hakkın... ama biz burda sözleşmeliye geçmek için uğraşıyoruz... bir umut bekliyoruz.... sen atanmışsın..... biraz bu sıkıntımıza saygı duy lütfen!!

herkesın sıkıntısı var o kadar bekledıkten sonra hıc sozlesmelı atanmak ıstemıyorum az da olsa kadrolu alsalar sızde sevınsenız bende sevınsem

herkesın sıkıntısı var o kadar bekledıkten sonra hıc sozlesmelı atanmak ıstemıyorum az da olsa kadrolu alsalar sızde sevınsenız bende sevınsem

Rabbim herkesin gönlüne göre versin..... :congratulationscut4

günaydın arkadaşlar, bugünde bir haber yok.

Ya kafam çok karışık ne yapacam bilmiyorum
bakan hanım acaba ne düşünür bir açıklma yapsa
alcağız almayacağıa ne ki bu belli değilmidir
şimdiden
delet böylemi yönetiliyor akşam karar al sabah açıkla

arkadaşım hakkında hayırlısı olur inşallah beni yanlış anlamayın ama tavsiyede bulunmak istiyorum size siz kadro ataması bekliyorsunuz kadro ataması diye bir başlık açarsanız iyi olur.burda herkes geneli sözleşme bekleyen arkadaşlar var size yorum değilde sert tepkiler verebilir..üzülmenizi istemediğim için söylüyorum.....umarım beni yanlış anlamadınız...

o zaman kasım 2009 atamaları değilde söyle başlık acsanız ya ''2009 sozlesmelı'' dıe sızde rahatlasanız bende rahatlasam hee

bunaldım artık yine bi haber yoooooookkkkkk

o zaman kasım 2009 atamaları değilde söyle başlık acsanız ya ''2009 sozlesmelı'' dıe sızde rahatlasanız bende rahatlasam hee
sizede iyilik yaramıyor bu başlık epeydir var....sayfaların tamamı sözleşmeli için konular karışacak o yüzden dedim.siz bilirsiniz.benden günah gitti....

arkadaşlar birde orda ücretli öğretmenlikten bahseden haberi var ....bi kurtulamadık şu ücretliden...

kurtulamayız canım zaten.... 1 öğrt. yerine 3- 4 öğrt. çalıştırmak daha mantıklı gelmez mi sana bakan ya da yönetici olsan...????!!!!?????.......

kurtulamayız canım zaten.... 1 öğrt. yerine 3- 4 öğrt. çalıştırmak daha mantıklı gelmez mi sana bakan ya da yönetici olsan...????!!!!?????.......
çok yığılma olursa düşünürüm tabi ama öyle yığılma söz konusu bile yok ki o kadar açık varken ücretliyle nereye kadar kapanırki....bu devlet sağlıkta eğitimde vergide faturalarda baya para alıyor bunlar nereye kullanılıyor...bu gidiş konu dışına çıkar şimdi çok laf var da neyse

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri