Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
yelz hocam duygusal davranmayın ltf.. ben 1000 deki tahminimi söylüyorum.. adı üzerinde tahmin.. fazla da olabilir...
biliyorum hocam tahmin olduğunu....tahminlerim genelde çıkıyor demiştiniz...ondan.tahmin de olsa yinede bozuldu işte moralim....

inşallah bu sefer çıkmaz da siz mutlu olursunuz :)

:36_11_6: sağolun hocam
tamam atanın yyeterki siz .. o zaman pastırmanın tadına bakarız .. kış günü kargoda da problem çıkmaz nasıl olsa :)
yaz kış farketmez hocam şoklayıp fransaya bile gidiyo. atanmış olmakta önemli değil isterseniz hemen gönderirim yeterki gönüller birlik olsun meslektaşım. eşinize sevgi selamlar.

merhaba hüseyin hocam öncelikle burda paylaştıklarınız için teşekkür ederim yaklasık 3 haftadır takip ediyorum sizin söylediklerinizle kendi durumumu kestirmeye çalısıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var hocam memurlar netteki 2008 sıralamaya kendi puanımı yazıyorum sıralamada 15.407 diyor puanım 40.961 sizce sansım varmı hocam kafam bi dünya oldu yardım edermisiniz bu arada gereksiz insanları takmayın kafanıza lütfen onun seviyesine düşmeyin gereksiz adı üstünde

yaz kış farketmez hocam şoklayıp fransaya bile gidiyo. atanmış olmakta önemli değil isterseniz hemen gönderirim yeterki gönüller birlik olsun meslektaşım. eşinize sevgi selamlar.

allah razı olsun hocam.. aleykümselam . bizden de selamlar

merhaba hüseyin hocam öncelikle burda paylaştıklarınız için teşekkür ederim yaklasık 3 haftadır takip ediyorum sizin söylediklerinizle kendi durumumu kestirmeye çalısıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var hocam memurlar netteki 2008 sıralamaya kendi puanımı yazıyorum sıralamada 15.407 diyor puanım 40.961 sizce sansım varmı hocam kafam bi dünya oldu yardım edermisiniz bu arada gereksiz insanları takmayın kafanıza lütfen onun seviyesine düşmeyin gereksiz adı üstünde

T.C. MEB Personel Genel Müdürlüğü

hale buradan bak kendi sırandan 14391 i çıkar....

çok tesekkürler hocam

tamam öğrendim 941 miş iyide bütten geçenler için ne kadar tahmini ekleme yapmam lazım

hocam ben denedim ama beceremedim rica etsem benim sıralamama siz bakarmısınız puanım 44.720

15322.sıradasınız..

15322 - 14391 = 931 kişi önünüzde

hale en kötü ihtimal olarak önüne 750 kişi daha alalım böylece
750 + 931 = 1681

sizin gerçek sıranız 1600 ile 1700 arasıdır

bakın arakadaşlar bütten bekleyenler kadar iptal edilen ve görev yerine gitmeyenler var.. bilesiniz

2 kişi tanıyorum iptal edilen... başvurusunu nasıl onaylatabilmiş hala aklım ermedi de...

ha bu arada iptale uğrayan ve göreve başlamayanlar da sizin rakipleriniz olmayacak.. yani bütü olup verenlerle göreve başlamayanlar birbirini götürür.. yani bu durum nötr

bakın arakadaşlar bütten bekleyenler kadar iptal edilen ve görev yerine gitmeyenler var.. bilesiniz
hocam çıkıpta görev yerine gitmeyenler 6 ay başvuru yapamıyor biliyorum ben öle değilmi.
bide benim sıralamama bakarmısınuz : 43.700

matematik hesabı değişmez hocam :)

:) hesaba başkaları da girdimi acaba diye bir an düşündüm yani önümüze geçenlerden dolayı şüpheye düştüm
sağolun hocam iyi geceler sizi burada görebilmek dileğiyle:36_3_12:

hocam çıkıpta görev yerine gitmeyenler 6 ay başvuru yapamıyor biliyorum ben öle değilmi.
bide benim sıralamama bakarmısınuz : 43.700

1 yıl ( 365 gün )

15735.sıradasınız..

15735 - 14391 = 1344 kişi önünüzde

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri