Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
gerizekalının biri açık öğretim okul öncesi mezunlara 47 ,50 atananlara çocuklarımızı nasıl emanet edecegiz demiş .kpss de çok puan alanlarıda gördük sınıfa girip satini doldurup çıkıp of be bu öğrencilerde ne salak ne gerizekla diyenler var bunlarda kpss de 70 80 alan güya başarılı öğretmenler...bırakın eğitimin açığı kapalı örgünü olmaz bunu hala anlamayanlar var yazık ...fesat insanlar işte böyle düşünürseniz böylede yıllarca atama beklmeye mahkum olursunuz....bizleri kücümseyenlere söylüyorum.

gerizekalının biri açık öğretim okul öncesi mezunlara 47 ,50 atananlara çocuklarımızı nasıl emanet edecegiz demiş .kpss de çok puan alanlarıda gördük sınıfa girip satini doldurup çıkıp of be bu öğrencilerde ne salak ne gerizekla diyenler var bunlarda kpss de 70 80 alan güya başarılı öğretmenler...bırakın eğitimin açığı kapalı örgünü olmaz bunu hala anlamayanlar var yazık ...fesat insanlar işte böyle düşünürseniz böylede yıllarca atama beklmeye mahkum olursunuz....bizleri kücümseyenlere söylüyorum.
gerçekten bunu diyen her kimse çok salakmış.kpss ölçütmü.kim çıkardıysa bu kpssyi allah onu bildiği gibi yapsın.

şu aptalı bir yakalasam varya
merakımdan acaba kendisi neciymiş

bide o gerizekalılar mebi ve üst makamları arayıp baskı yapıyorlrmış okulönceci almayın diye arkadaşlar bizde susmayalım durmayalım bizde sürekli arayıp okulönceci alın diyelim en azından tepkimizi görsünler. almazlarsa büyük bü tepki oluşacağını anlasınlar ağlamayana meme yok arkadaşlar gerekli numaraların hepsi memurlar.net forumda war.

şu aptalı bir yakalasam varya
merakımdan acaba kendisi neciymiş
hcm sinirlenmeyin sakin olun,atanamama psikolojisiyle ne dediklerini bilmeyen densizlerde var malesef ve bu insanlar hangi branştan olursa olsun önce öğretmen statüsünde olduklarını unutan kişiliksiz kişilerdir,sınıfcı,sosyalci,edebiyatcı,anasınıfcı,tarihci her ne branş olursa olsun bir öğretmene yakışmayan sözler bunlar,biz atanamadık diye başka branşlara sataşmak mı acaba öğretmenlik,yada o.ö ler den alım cok oldu düşük puanlarla alım oldu diye densiz densiz konuşmak mı öğretmenlik?konuşanlara bende cevap vermemek için zor tutuyorum kendimi ama bırakın onlar dedikleriyle kalsınlar susmak ve cevap vermemekte büyük bi erdemliktir,onların branşını bi kenara koyalım acaba öğretmen statüsüne kişiliğine erebilmişler mi bu düşündürücü..

Boş ver hocam kedi de ulaşamadına mundar diyor.Biz ne kadar onlar içinde keşke atama olsaydı desekte bizi anlamayacaklar, ben de gayri onları duymak istediği şeyleri yazacam.
diyecem "çok çalışıp okul öncesi okusaydın:36_11_6:"
Bizim orda bir hikaye var kaymakam dağ köyüne teftişe gitmiş.Arabası yolda bozulmuş yağmurda acayip yağıyor.
Köylü kadının biri buna acımış demiş"demiş oğul necisin bu yağmurda işin ne?"
Demiş:Kaymakamım...
Kadın acı acı bakmış sırılsıplan ıslanmış kaymakama demiş: Kaymakam olacana az daha çalışıp ormancı olsaydın ya.

böyle fesatlık yaptıkları için işte böyle atanamıyorlar:36_11_13:

Gerizekalılar bir de yorum yapmışlar oöö alınmaması için.

Kendilerine söyleseler gelin siz de ders verin diye koşa koşa gelirler.Bizim ne suçumuz var bize niye kızıyolar sisteme kız ya hayret bişey....

ya bunlar bide eğtimci.nasıl insanlar.niye bu kadar göze battı okul önceciler.ya ihtiyaç çok mecburen alım yapılıyor.her sene okul öncesinde alım çok azdı hersenemi böyle sanki ya sinirlerimi bozuyorlar ekmeğimizle oynuyorlar.inş.hepimiz atanırız çatlasınlar.

kadirlili çok güzel bir söz :36_7_8:gelin sizleride alıyoruz desler atanamayan bıranşları vallahi koşa koşa gelirler ,bize sınıfıf emanet edilirmi demezler yüzsüz gıcık şeyler sinir oldum ya...

:) olacak ve biz herkese inat hepimiz atanacagız:D

inanmak inanmamak artık karıştı:D

İnanmak ya da inanmamak işte bütün mesele bu!!!:))

To be or not to be!

kemal sunal misali.. yunus idi hızır idi

Abbas Güçlü / Milliyet
05 Kasım 2009 Perşembe 19:15
On binlerce öğretmenin merakla beklediği soruya bakanlıktan olumlu yanıt geldi. Evet, kasım’da öğretmen alınacak. Peki ne kadar? 10 bin civarında. Bu konuda Maliye Bakanlığı ile temaslar sürüyormuş. Sayı ve branşlar hakkında yakında açıklama yapılacakmış. Peki bu bilgi ne kadar doğru? Kesine yakın. Bakan Çubukçu, bu konuda daha önce açıklama yaptı.
On binlerce öğretmenin merakla beklediği soruya bakanlıktan olumlu yanıt geldi. Evet, kasım’da öğretmen alınacak. Peki ne kadar? 10 bin civarında. Bu konuda Maliye Bakanlığı ile temaslar sürüyormuş. Sayı ve branşlar hakkında yakında açıklama yapılacakmış.
Peki bu bilgi ne kadar doğru? Kesine yakın. Bakan Çubukçu, bu konuda daha önce açıklama yaptı. Gereği yerine getirilecek denildi. Umarız, daha fazla gecikme olmaz ve bir an önce, adil dağılımlı bir şekilde öğretmen atanır.
Öğreten atamaları yapıldıktan sonra, en kısa zamanda göreve başlamaları da ayrıca öngörülüyormuş…

aguclu@abbasguclu.com.tr editor@abbasguclu.com.tr
Tepkileri görmek için tıklayınız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri