Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Bana mantıksız gelen şu, bugüne kadar neden bekleniyor değil mi? Hükümet tek, koalisyon değil... Bütçeler bir yıl önceden belirleniyor, ya olur ya olmaz... Denilir ki, bir yıl önceden seneye şu kadar şu zamanda öğretmen alnıcak, herkes tarihi de bilir sayıyı da gün gelince tercihler yapılır...

güzel günler görecegiz... günesli günler....

ekim sonu kasım bası diye personel müdürü devlet kanalında yaptı acıklamayı zaten... tarih ve kontenjanı bekliyoruz... acıklanır bu hafta sanırım... hayırlısı olsun...hiç umudumuz yokken umutlarımız filizlendi cogaldı...o yüzden gec olsun güç olmasın diyorum... umudum var hemde cok...

Bana mantıksız gelen şu, bugüne kadar neden bekleniyor değil mi? Hükümet tek, koalisyon değil... Bütçeler bir yıl önceden belirleniyor, ya olur ya olmaz... Denilir ki, bir yıl önceden seneye şu kadar şu zamanda öğretmen alnıcak, herkes tarihi de bilir sayıyı da gün gelince tercihler yapılır...
Hükümet teröristleri aklamayla uğraşıyor hocam. Bizi mi düşünecek. Belki onlara da sertifika verip öğretmen yapar.

size katılıyorum fakat burası Türkiye.yumurta kapıya dayanmadan olmuyo bişeyler

Ben en çok okulöncesi güçlendirme projesine inanıyorum. Nimet Çubukçu'ya kızıyoruz ama bu konuda büyük iş başardı.

Ben en çok okulöncesi güçlendirme projesine inanıyorum. Nimet Çubukçu'ya kızıyoruz ama bu konuda büyük iş başardı.
valla ben hiç kızmadım hatta bi zamanlar çocuklardan sorumlu bakan iken keşke milli eğitim bakanı nimet çubukçu olsun diyordum....oldu ve ben çok şaşırdım içimden geçeni allah duydu diye...

Hakkaten yumurta kapıya gelmeden olmuyor bazı şeyler... Size şunu sorayım... Bu tam gün çalışmak ya da yarımgün çalışmak öğretmenin elinde mi okulun mu? Bir de maaşlara dikkat ettiniz mi? Memurlar.nette dün biraz baktım biri 2700 aldım diyor, biri 2500 biri 1200 aldım diyor? Bu ekdersle falan bir ayda alınan net para nedir? Bilginiz var mı?

Hükümet teröristleri aklamayla uğraşıyor hocam. Bizi mi düşünecek. Belki onlara da sertifika verip öğretmen yapar.

ben bakanın okul öncesi egitime gösterdigi hassasiyetten cabadan eminim...ama bakandan cok maliyede bitiyor iş... egitime gelince sıkıntı oluyor kaynak yok ...ama herşeyin basının egitimle oldugu unutuluyor gözardı ediliyor...herkes esit egitimden yararlansa... hakettigi degeri alsa maddi manevi... o zaman egitimde kalitede artar herşey düzelir... egitim alan biri bu haklardan yararlanan beyinler ne gasp yapar,ne taciz ne de teröre alet olur diye düsünüyorum...herşeyin bası egitim... herkes kendi işini meslegini yaparsa adilce refah seviyeside yüksek olur kanısındayım...

Hakkaten yumurta kapıya gelmeden olmuyor bazı şeyler... Size şunu sorayım... Bu tam gün çalışmak ya da yarımgün çalışmak öğretmenin elinde mi okulun mu? Bir de maaşlara dikkat ettiniz mi? Memurlar.nette dün biraz baktım biri 2700 aldım diyor, biri 2500 biri 1200 aldım diyor? Bu ekdersle falan bir ayda alınan net para nedir? Bilginiz var mı?
ben ücretli çalışıyorum.ama eylül alıyında tam gün eğitim veren okulda çalışmama rağmen ücreti 6 saat üzerinden ödediler.

valla ben hiç kızmadım hatta bi zamanlar çocuklardan sorumlu bakan iken keşke milli eğitim bakanı nimet çubukçu olsun diyordum....oldu ve ben çok şaşırdım içimden geçeni allah duydu diye...
İyi kalplisiniz de ondan...

okulunuza baglı tam gün yarım gün olması elbette... maaslarda pek bilgim yok ama arkadaslarımdan edindigim gibiye göre...basladıgınız güne baglı sanırım...kimi 2 maas almıs kimi kırtasiye ücreti vs... kimi i.ö.o kimi bagımsız anasınıfında vs... maaslar okulunuza baslama tarihine baglı sanırım... ( bugüne kadar alınanlar)

Tam gün yada yarım gün çalışma durumu çocuk sayısına bağlı hocam. O 2000 li rakamlara gelince onlara eğitim ödeneği de dahil. Benim bildiğim sadece maaş 1270..

ben ücretli çalışıyorum.ama eylül alıyında tam gün eğitim veren okulda çalışmama rağmen ücreti 6 saat üzerinden ödediler.
hocam tam gün derken i.ö.o tam gün degilmi...09:00--15:00 arasımı yoksa bagımsız anaokulumu... cünkü ben gecen sene bagımsız anaokulundaydım 8 saat üzerinden alıyorduk... ama i.ö.o tam gün calısıyorsanız evet 6 saat üzerinden...

Eşimin arkadaşı sınıf öğretmeni ona sorduğumda ek ders falan toplam 1600-1700 araksında değişir ne artar ne azalır, bir de siz 7nin 1inden başladığınız için ilk etapta kadrolulardan fazla alırsınız demişti. Onun dediği fiyatla alanlarınki araskında uçurum gördüm şaşırdım... Ama ortalama yukarda yazdığım gibi galiba...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri