Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
herkese iyigeceler ne olmuş bu siteye böyle yeni okudum bu arada hüseyin hocam komedyenlerin en başında gelenlerdensiniz süpersiniz valla ben bu zamana kadar ne recep ivedik'e güldüm ne de cem yılmaza......ama sizin komik yazılarınıza okadar çok güldümki inanın...allah sizide güldürsün.....

herkese iyi geceler arkadaşlar...iNŞALLAH PAZARTESİ HAYIRLI VE GÜZEL HABERLER ALIRIZ.
moralimin düzelmesini çok istiyorum.
ATANIRIZ İNŞALLAH ARKADAŞLAR........

bayaristo arkadaşım sizde hiç gurur yokmu sizin üzerinize bu kadar söylemler var hala cvp veriyorsunuz sizin dediğiniz doğruda olsa bu kadar lafa karşılık sussaydınız bence sizin adınıza ben bile üzüldüm yani....

Umutlarımızı besleyelim tüketmeyelim... Olmazları oldurmak azimli bir umudun neticesidir. ...umut sabırdır, umut renktir...HERŞEY GÜZEL OLACAK...

herkese iyi geceler arkadaşlar...iNŞALLAH PAZARTESİ HAYIRLI VE GÜZEL HABERLER ALIRIZ.
moralimin düzelmesini çok istiyorum.
ATANIRIZ İNŞALLAH ARKADAŞLAR........

umarım pazartesi olur...pazartesi olmazsa da daha sonraki günler içinde güzel haberleri hep beraber duyacagız...

ay arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça bana sıkıntı bastı. bu kadar takmayın yaa . psikolojiniz bozulur benden söylemesi. ilginizi başka konulara verin.

arkadaşlar bende şube müdüründen duyduğuma göre şimdi alım olsa bile az olurmuş. asıl alımı şubat ayında bekliyoruz dedi.(Tahmini) Büyük ihtimal kadro diyorlar bakalım görcez. artık aldıklarını kadroya geçirmeye başlar. Millet çıldırıyor zaten insanlar 46 ile atandı diye. hayırlısı olsun.

arkadaşlar memurlar bizdeki haberi okdunuz mu kasımda atama yo diyo meb maliyeden isteği kadroyu alamamış

bu muhabbet ne yok aöf li yok ücretli yok sözleşmeli sıfatımız ne aöf ye laf atanlar sıkıyosa girseler yaa öss den 320 alarak, biz hem okuduk hem çalıştık stajımızıda gördük mezun olduk lisans diploması aldık şu gördüğümüz muameleye bak yazık yazık... ben kendi adıma hem evliyim hemde üç yaşında kızım var ev iş koca okul sataj hepsinin üstesinden gelmişim eminimki bir çoğunuz neler yaşamışssınızdır. hepimizin bir amacı var. ben umutla bekliyorum içimize su serpen arkadaşlara teşekkür ediyorum diğer kötümser ve karamsarlar lütfen sussun artık... ben ankarayı aradım ve 3000 4000 kadar düşünülüyo denildi inşallah hepimiz atanacağız... benimde kaynaklarım sağlam güvenin ve inanın artık sevgilerleee

katılıyorum size aynı durumu yaşamışız.ben 4. sınıf stajıma 15 günlük bebeğimi bırakarak iki büklüm gitmiştim.rapor hakkımız 2 gün olunca???.moral verdiniz bugün 4000 olursa ben belki atanırım.

arkadaşlar memurlar bizdeki haberi okdunuz mu kasımda atama yo diyo meb maliyeden isteği kadroyu alamamış
Hocam, son üç-dört sayfayı oku lütfen.. Konuyu zor kapattık zaten!!

hocam 29 eylül de denilmiş o kişiye... ama burda da arayan arkadaslar oldu.. sayı veren oldu vs... ve trt2 de necmettin yalcının acıklaması ekim ayı bası gibiydi net tarihi hatırlamıyorum...bu gectigimiz haftada nimet cubukcu kars ta gazetecinin sorusu üzerine kasımda atama olacak dedi... her sene kasım ataması oluyor bu sene neden olmasın ki...

arkadaslar 10.000 sözleşmelide 48 kars a giden arkadasımla konustum bugün merkezde çok iyi bi okula düşmüş sanslı müdürü ile konusmuş bugün atamalarla ilgili çok açıkvar 17 bin alımda 7 bin sözleşmeli okulönceci alınıcak 17 bin usta öğretici iptalınden sonra 10 bin sözleşmeli yetmedi tamamlamaları için alıcaklar bak gör demiş çok emin konusmuş zaten açık vardı bide usta öğreticileri iptal edince toparlayamadılar çok karısık bu karısıklık sizin işiniz için çok iyi hayırlısı insallah hepimiz gideriz:36_7_8::36_11_12:

memurlar bize göre cuma almıslar bu bilgiyi...niye pazarı beklesinler böyle bir haber varsa... ben inanmıyorum kasımda olmayacagına... bakan cıkar acıklama yapar o zaman herkes gibi bende inanırım...daha bir hafta olmadı bakanın KASIMDA OLACAK demesinin üzerinden...

evet ya bende okudum 29 eylülde yazılmış bi anlam veremedim kimse tarihini farketmedi heralde bu kadar sayfa bu haber için yazıldı

arkadaslar su dakikadan öncesinde de sonrasında da MEB.den gelecek habere inanacagız... artık olumlu-olumsuz o kadar haber cıkıyorki her yerde ama hiçbiri RESMİ degil... bekleyip...görecegiz...

Ne memurlar.net ne de memurlar.biz..Hiç birini tasvip etmiyorum açıkçası. Sitenin reklamında Türkevlilik.com var yaa...
Yalnız memuruz.net bağırıyor öğretmenler atama bekliyor diye. Tek güvendiğim ve tek baktığım site..

Nasıl reklam yaptım ama...:))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri