Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Sözleşmeli atanan arkadaşlara hayırlı olsun artık. Anlaşılan geç olmadan kpss ye iyi hazırlanmak lazım. Sözleşmeli yok bundan böyle unutalıııım. üstüne basa basa söylüyorum kpss ye iyi hazırlanalııım.
buyrun çalışın hocam sizi tutan yok hatta nette zaman kaybetmeyin şu anda başlayın siz.

Böyle bir haberi adam 2 gün niye saklasın? Cuma günü edindikleri bir bilgiymiş!! (Pardon uydurdukları) Bu site bir garip zaten arkadaşlar. İnanmayın...

Arkadaşlar boş hayallerle uğraşmak bize bir şeyler kazandırmaz. Her şeye hazır olmamız lazım. Her şeyin en kötüsüne hazır olalım ki sonrasında fazla üzülmeyelimm.

arkadaşlar her haberi ve HERKESİ ciddiye almayın.. yorum bile yapmayın

Arkadaşlar boş hayallerle uğraşmak bize bir şeyler kazandırmaz. Her şeye hazır olmamız lazım. Her şeyin en kötüsüne hazır olalım ki sonrasında fazla üzülmeyelimm.
ne iysin hocam bizi her duruma karşı hazıryon yani :36_6_3:

Bayaristo hocam, ben kahvedemiyim bak da gel hadi!!!

kadrolar açıklandığındada böle gülümsiyeceğiz inşallah :)))

bizi motive etmeden gitmicek anlaşılan

bu muhabbet ne yok aöf li yok ücretli yok sözleşmeli sıfatımız ne aöf ye laf atanlar sıkıyosa girseler yaa öss den 320 alarak, biz hem okuduk hem çalıştık stajımızıda gördük mezun olduk lisans diploması aldık şu gördüğümüz muameleye bak yazık yazık... ben kendi adıma hem evliyim hemde üç yaşında kızım var ev iş koca okul sataj hepsinin üstesinden gelmişim eminimki bir çoğunuz neler yaşamışssınızdır. hepimizin bir amacı var. ben umutla bekliyorum içimize su serpen arkadaşlara teşekkür ediyorum diğer kötümser ve karamsarlar lütfen sussun artık... ben ankarayı aradım ve 3000 4000 kadar düşünülüyo denildi inşallah hepimiz atanacağız... benimde kaynaklarım sağlam güvenin ve inanın artık sevgilerleee

arkadaşlar boş hayallerle uğraşmak bize bir şeyler kazandırmaz. Her şeye hazır olmamız lazım. Her şeyin en kötüsüne hazır olalım ki sonrasında fazla üzülmeyelimm.

pardon son bir şey yazmam gerek
ne en iyisine ne de en kötüsüne hazırlıyoruz biz sadece hakkımızı bekliyoruz sabırla güzel olacak inş.
Ne o kpss üzerine dersaneniz mi var falan mı var sizin taktınız kaç gün çalışınnnnn çalışınnnnnn :)
kolaysa siz çalışın biz bu kadar insan 2 ara bir dere haber bekliyoruz resmi açıklama gelsin aptal değiliz yaparız yapacağımızı hayırlısıyla birini boğazlamadan atansaydık melek gibi birini bile canavara çevirir bu insanlar

bayaristo daha fazla şansını zorlama istersen

Arkadaşlar ben birbirimizle bir şey paylaşmayalım demiyorum . Ama olumlu ama olumsuz. Olumlu zaten bizim. Olumsuza önlem almak lazım. Yarından tezi yok hem çalışacağımm hem de gelişmeleri takip edeceğimm. Bunda sonra bizi 70 ten aşağısı kurtarmaz. Boş hayallerle birbirinize kötülük ediyorsunuz.

arkadaşlar ben birbirimizle bir şey paylaşmayalım demiyorum . Ama olumlu ama olumsuz. Olumlu zaten bizim. Olumsuza önlem almak lazım. Yarından tezi yok hem çalışacağımm hem de gelişmeleri takip edeceğimm. Bunda sonra bizi 70 ten aşağısı kurtarmaz. Boş hayallerle birbirinize kötülük ediyorsunuz.

:36_11_6::36_11_6::36_11_6:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri