Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
papatya . şimdi bu yalan habere karşı felaket tellallarını ve karamsar arkadaşları iyi seyret.. aha ben dememişmiydim , zaten olmayacktı vs.

:)

haklısınız hüseyin hocam resmi açıklamaya kadar bayram yapsınlar bakalım son söz mebin nasılsa ben ümitle beklicem ne derlerse desinler

www.memurlar.biz Değerli öğretmen adayları, Meb Personel Genel Müdürlüğü'nden Cuma günü edindiğimiz bir bilgidir. Kasım'da atama düşünülmüyor. Sebebi ise sözleşmeli atama yapılamayacak oluşudur. Meb Maliye'den istediği kadroyu alamadı.

10 dakika önce

ne kadar rahat saçmalıyo millet inanamıyom bu kadarına pes
: )

bizim gibi haber bekleyen insanların bütün sayfaları karştırdığımızı biliyolar reklamlarla doldurulmuş bi haber yapıp kazanç sağlama peşindeler sakin olalım arkadşlar sedace kazanç için yapılmış bi haber no panikkk

Gerizekalının biri sanki cuma görüşmüş gibi az önceki sitedeki haberi yazmış aklınca. Onun ta ......

Sözleşmeli öğretmen almayacaklarını daha önce söylemiştim. Remzi bey 3851 kadro verildi demişti. Bu şok haber yaaa...

benim aldığım duyuma göre : )))

www.memurlar.bizDeğerli öğretmen adayları, Meb Personel Genel Müdürlüğü'nden Cuma günü edindiğimiz bir bilgidir. Kasım'da atama düşünülmüyor. Sebebi ise sözleşmeli atama yapılamayacak oluşudur. Meb Maliye'den istediği kadroyu alamadı.

10 dakika önce
hocam iyisin hoşsunda arda bi geliyon ama herseferinde felaket tellalığı yapıyon valla.ssaassrrre

Bu resmen dalga geçmek.

hocam iyisin hoşsunda arda bi geliyon ama herseferinde felaket tellalığı yapıyon valla.ssaassrrre

bu kişilere ve bu haberlere sadece şu yüz ifadesiyle cevap verin .. kendinizi yormadan bakın şöyle :
:36_6_3:

sözleşmeli öğretmen almayacaklarını daha önce söylemiştim. Remzi bey 3851 kadro verildi demişti. Bu şok haber yaaa...

hocam hazır mı bekliyordun ya bu kadar mı meraklısın olumsuz haberlere:)
inanmayacağım işte inanmayacağımmmmmmmmmmmm:)

doğrusunuz hocam:36_6_3:

Sözleşmeli öğretmen almayacaklarını daha önce söylemiştim. Remzi bey 3851 kadro verildi demişti. Bu şok haber yaaa...
mış miş ... madem söylemiştin.. niye şok haber oluyor o zaman...

cevabım şu sana:

:36_11_6::36_11_6::36_11_6:

Sözleşmeli atanan arkadaşlara hayırlı olsun artık. Anlaşılan geç olmadan kpss ye iyi hazırlanmak lazım. Sözleşmeli yok bundan böyle unutalıııım. üstüne basa basa söylüyorum kpss ye iyi hazırlanalııım.

iki kendini bilmez reklam amaçlı haber yapmış..

ondan sonra da ben biliyodum , vay şöyleydi vay böyleydi...

hocam ifadeleriniz garip sanki alım olmadığında sevinecekmişsiz gibi geliyo anlam veremedim size

Hocam hiç atanmaması şokk .

Sözleşmeli atanan arkadaşlara hayırlı olsun artık. Anlaşılan geç olmadan kpss ye iyi hazırlanmak lazım. Sözleşmeli yok bundan böyle unutalıııım. üstüne basa basa söylüyorum kpss ye iyi hazırlanalııım.

sana kim inanır biliyo musun?

KADİR İNANIR

:77wu[1]::36_11_6::77wu[1]:

sosyalcihüseyin hocam sen bizim umudumuz oldun seni sonuna kadar destekliyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri