Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
yeliz hocam bu laflara kulak asmayın güzel şeyler olucak

yeliz hocam bu laflara kulak asmayın güzel şeyler olucak
inşallah hocam asmıyorumda artık sinir olmaya başlıyorum içimde zaten ümit var allah herkesin gönlüne göre versin

yeliz hocam ikimizin puanıda 32 inş. bizede sıra gelirhergün dua ediyorum inş. 6000alınır bizde gideriz

yeliz hocam gerçekten bütün arkdaşlarım atanıcak buna inanıyom hergün bir sürü duyum alıyom burdan duyumlarımı bende paylaşmak isterdim ama kimseye umut vermek şuan istemem ama herşey güzel olucak

yeliz hocam ikimizin puanıda 32 inş. bizede sıra gelirhergün dua ediyorum inş. 6000alınır bizde gideriz
inşallah canım puanımıda biliyorsunuz ama ben adınızı yeni gördüm çok ümitliyim çok kesin herkes bana gülüyodur o puanla nasıl ümitli olabiliyor diye

ben sana asla gülmiyom hocam aşk olsun sende atanmayı hakediyorsun herkez gibi

isteyen istediği kadar gülsün hocam inş. atanınca bizde onlara güleriz ...ben formu takipteyim ama çok yazmıyorum bende çok duyum alıyorum ama paylaşıpda kimseyi ümitlendirmek istemiyorum birde resmi açıklanama yapılmadıkca hiç bişeye inanmıyorum

Arkadaşlar kendimizi olcakmı olmayacakmı diye heba ettik bunca zaman.Herbirimiz güzel bir cümlede ümitleniyor ,olumsuz bir cümlede kendimizi harap ediyoruz.Bu kadar zamandır bekledik ,sabredin arkadaşlar çok az kaldı ve inanıyorum burda güzel bir haber almak için gözünü forumdan ayırmayan herkes çok kısa zamanda güzel haberler alacak ve ATANACAK.Ben tek kişi için bile sistemin değişeceğine inanıyorum derdim ve gelin görünki bizim hiç hayal etmediğimiz bir noktaya geldi OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ve inanıyorum ki bu meslek için çok çaba sarfetmiş,sabır etmiş hiç kimsenin hakkı yenmeyecek.Herkese sevgiler ,güzel haberlerle karşılaşmak dileğiyle....

kimse gülmiyodur o gülenlerin akılına gülmek lazım

ben bütün yorumları herzaman okuamaya çalışırım ama çok nadir yorum yaparım gerçekten yeliz hocam senin yorumların kimseyi kırmayacak düzeyde aslı ii olan sensin Allah senin gözlüne göre veriri inş

arkadaşlar atama 18 kasımdan sonra olabilir

hocam nerden duydun söylermisin kaynak nedir

çünkü özür duruma bağlı yer değiştirmeler var

hocam nerden duydun söylermisin kaynak nedir
personel mebde yazıyor yeni takvim koymuşlar onların atamaları 4-16 kasım arası
onları yerleştirdikten sonra bize sıra gelir bence

personel meb bakın

2009 Yılı Yaz Tatili Dönemi Öğretmenlerin Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirme
Kılavuzu’nda yer alan 2009 Yılı Yarıyıl ve Yaz Tatili Dönemleri Dışında Sağlık ve
Olağanüstü Hâllere Bağlı Belirlenen Ara Dönem Yer Değiştirme Takvimi, Bakanlığımızca
yürütülen alan değişikliğine ilişkin bazı iş ve işlemler nedeniyle aşağıda gösterildiği şekilde
uygulanacaktır.
İlgililere ve görevlilere önemle duyurulur.
2009 YILI
YARIYIL VE YAZ TATİLİ DÖNEMLERİ DIŞINDA
SAĞLIK VE OLAĞANÜSTÜ HÂLLERE BAĞLI BELİRLENEN ARA DÖNEM
YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ
İKİNCİ ARA DÖNEM
 Başvuruların Kabul Edilmesi ve Kurum Müdürlüklerinin Onay Süreci
04 Kasım - 16 Kasım
2009
Saat:17.00
 İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün Onay Süreci
04 Kasım - 17 Kasım
2009
Saat: 12.00
 İl Millî Eğitim Müdürlüğü / Bakanlık Onay Süreci
04 Kasım -17 Kasım
2009
Saat:17.00
 Atamaların Yapılması ve Kararnamelerin Gönderilmesi 18 Kasım 2009
ÖNEMLİ NOT: 1- Başvurular, ilgili makamlarca bekletilmeden aynı gün onaylanacaktır.
2- Belgeler, bir sonraki onay makamına aynı gün iletilecektir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri