Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
evet konuşmayı bende dinledim ama sözleşmeli almıycam diye bişey söylemedi hayret yani lütfen insanları yanıltmayalım
Evet arkadaşım bahsettiğim haberi buldum: Memuruz.nette Eğitim Bir Sen Bakan Çubukçu ile görüştü başlıklı habere girin ve sonuna kadar okuyun. Haberin ve yorumların güncel olduğunu göreceksiniz. Beni yanlış anladınız ben de en az sizin kadar sözleşmeli atama olmasını ve herkesin atanmasını istiyorum arkadaşım. Habere yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

arkadaşlar dün ankarayı bakanlığı aradım ordaki byan atamalar konusunda kesinlikle bilgi verilmeyeğini bu konuda bakanın kesin talimatı olduğunu söyledi ben açıklama yapana kadar kimse tek bir söz söylemiycek demiş kimsenin lafına inanmayın okul öncei için nedüşünülüyor dedim sadece bu alanda açığı kapatmaya çalışcaklarını söyledi
bu sevindirici ve iç açıcı bi haber....çok teşekkürler.....

ben sana söyleeyim nerde dediğini eğitimsen di yanlış hatırlamıyorsam yani sendika üyeleriyle eylül ayında yapılan bir görüşmede söylemiş ama söylediğinede pişman olmuşkş kısa süre sonre 10 bin sözleşmeli almış haber eski hocam yani
Arkadaşım bahsettiğim haber sanki yeni bir habermiş gibi ilk haber olarak konmuş ve habere yapılan yorumların da 30 Ekim tarihli olduğunu görünce ben haber yeni diye düşündüm. İnan dün haberi okuduğumdan beri uykularm kaçtı, moralim bozuldu. Dediğin gibi eski haberse çok güzel bu. Teşekkür ederim içme su serptin.

arkadaşlar dün ankarayı bakanlığı aradım ordaki byan atamalar konusunda kesinlikle bilgi verilmeyeğini bu konuda bakanın kesin talimatı olduğunu söyledi ben açıklama yapana kadar kimse tek bir söz söylemiycek demiş kimsenin lafına inanmayın okul öncei için nedüşünülüyor dedim sadece bu alanda açığı kapatmaya çalışcaklarını söyledi
bende aradım geçmiş sayfalarda yazdım arada geçen konuşmaları 105 sayfada okuyun selamlar

evet üçyüz yada beşyüz kişi ataması yapılacak yada en fazla ki çoook zor 1000 e kadar kontenjan var kasım atamalrında

bana söylenen ler doğru sözleşmeli alımı olmuyacak ve 300 500 kadrolu ataması yapılacak 10000 atamadan sonra dışatrda kalanlar kpss ye devam alahım çıldırmak üzereyim

bana söylenen ler doğru sözleşmeli alımı olmuyacak ve 300 500 kadrolu ataması yapılacak 10000 atamadan sonra dışatrda kalanlar kpss ye devam alahım çıldırmak üzereyim

nasıl bana söylenenler doğru? Nasul bu kadar eminsiniz?

bana söylenen ler doğru sözleşmeli alımı olmuyacak ve 300 500 kadrolu ataması yapılacak 10000 atamadan sonra dışatrda kalanlar kpss ye devam alahım çıldırmak üzereyim iyice saçmaladın yazık sana güzelim yaaa

Arkadaşlar eğitim bir sen bakanla açıklaması eylül ayında yapılmış bir açıklamadır. Onun için korkmayın bugün arkadaşların çoğu meb aramışlar kasım ataması kesin sözleşmeli.kadrolu alım olabilmesi için yasa çıkması gerekiyor.
İşte size memuruz.netteki haber. Üzerinde 28 Ekim 2009 tarihi var. Bu 2 görüşme aynı mı farklı tarihlerde mi arkadaşlar? Eylül ayındaki görüşmeyse memuruz.net neden 28 Ekim tarihini atıyor üzerine?
Eğitim Bir Sen Çubukçu ile Görüştü! haberi - 28 Ekim 2009 Çarşamba 13:30

Ben iyice bir tuhaf oldum :) o nasul'u oraya nasıl yazdım bilmiyorum kendime gülüyorum artık:)
tekrar soruyorum nasıl bu kadar eminsiniz moral bozyalım lütfen

hakielbise rumuzlu arkadaşa acilen bi sağlık ekibi müdahale etmeli

nasıl bu kadar emin olabiliyosun ki böyle bir bilgi verilmiyo ayrıca açığı kapatmak istiyolar dediler bu şekilde mi açık kapatılacak

emin olmadıgını zbılgılerı vermeyın lutfen bır suru ınsan üzülğüyor hakkına gırıyorsunuz

Ben iyice bir tuhaf oldum :) o nasul'u oraya nasıl yazdım bilmiyorum kendime gülüyorum artık:)
tekrar soruyorum nasıl bu kadar eminsiniz moral bozyalım lütfen
arkadaşım bende inanmıyorum o arkadaşın dediğine

hakielbise rumuzlu arkadaşa acilen bi sağlık ekibi müdahale etmeli

:)süper :)
arkadaşım bende böyle krizlere giriyordum başta olgunlaşıyoruz sanırım:)
hakielbise arkadaşım git bir hava al rahatla o durumu biliyorum insan tuhaf bir hal alıyor otursa olmuyor kalksa olmuyor rahatla lütfen puanın kaç?

arkadaslar personel meb çalışma takviminde 16 kasım 31 kasım öğretmen atamaları yazıyo sanırım önümüzdeki hafta olur.

arkadaşım bende inanmıyorum o arkadaşın dediğine

arkadaşım beni toparlayan hüseyin hoca oldu bizde arkadaşa yardım edelim çaresizlikten yapıyor tekrar ders çalışmak zulüm gibi geliyor anlıyorum onu da ama şöyle düşünelim 17000 atama istedi meb maliyeden eylülde zaten kendi ağzı ile açığım çok var dedi bir kere 7000'i reddetti maliye şimdi kalktım meb ihtiyacım yok diyemez mantığımı koyuyorum artık ortaya ama meb görmezden gelipte ücretli işine gelirse yine ucuza kaçarsa artık ne yapalım hayatın sonu değil ya tekrar başlayacağız inş.gerek kalmayacak inş. Ne %100 olacak derim ne de %100 olmaycak psikolojimi her şeye hazırlıyorum size de tavsiye ederim ama umudum var çok şükür

söylenecek tek şey var ... O da hepimiz a t a n a c a ğ ı z bu böyle biline

ben sordum bakanlığa çalışma takvimeine göre mi yapılacak diye ona ne kadar riayet edilr bilemiyorum dedi ama bakanımız kasım ayı dedi bu önümüzdeki günlerde belli olur dedi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri