Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
acaba atamaları 24 kasım öğretmenler gününe yakın bir tarihte yapmayı planladıkları içinmi herhangi bir açıklama yapılmıyor,nedersiniz
Bu hafta açıklamazlarsa, olabilir!

amiiinn..inanıyorum ki inşallah bigün hepimiz güleceğiz. yeterki isyan etmiyelim. bu atamalar eninde sonunda olacak.. bu kadar stres yapmıyalım..

arkadaslar mardine kadrolu atandım bu sene. insallah allah hepinize bu duyguyu yasamayı nasıp eder öğretmenlik çok güzel yeter ki sevgiyle yaklasalım ve sabırlı olalım hersey gönlünüzce olsun dua ediyorum atanamayan arkadaslar için. ii geceler

slm arkadaşlar.sözleşmeli öğr. kadroya geçirilmesi için yapılan düzenleme meclise yeni gönderilmiş.bu da demek oluyor ki atama esnasında herkesi topluca kadroya geçircez mantığını ortadan kaldırıyor.böyle yapılmış olsalarda devlet elindeki öğrt sağ cepten sol cebe koyacak açık kapanmayacak.amaç açığı kapatmak olunca bizlerede umut doğuyor.sözleşmeli alım olacak muhtemelen.(kendi fikrim).Remzi inanlı bulunduğum yerde okul açılışında müdürlerle yaptığı toplantıda ok.ön. öğr. alımının mecburen olacağını hala g.doğu ve doğu bölgesinde açığın çok olduğunu dile getirmiş.açıkçası benim umutlarım yeniden yeşermeye başladı.

Öncelikle şu adreste 2009 bütçesinde meb için ayrılan kadro sayısı 10,045...
DPB

bunun dışında emeklilik,ölüm,istifa vs. gibi durumların %25 i atama yapılabilir...Genç bakış programında hatırlarsınız milli eğitim komisyonu üyesi bu sayının 16 bin olduğunu söylemişti...Yani burdan gelecek kadro sayısı da 4 bin...Toplam olarak meb in elindeki sayı 14 bin kadrodur...şimdi 2009 şubatta 9 bin kadrolu atama yapılmıştır...eylül ayında ise bildiğiniz gibi 5 bin kadrolu atama yapılmıştır...Sonuç olarak verilen 14 bin kadronun tamamı kullanılmıştır...

Ben resmi rakamları verdim geri kalan tahminler size kalmış

MEMURUZ.NET FORMDAN ALINTI
YORUMDA OLSA UMUT VERİCİ.

selam arkadaşlar dün eşim meb e bağlı bi kurumu aradı bi yektkili ile görüştü atamalar ne zaman olur dedi karşıdaki yetkili kasım ayında atama yapılacağını söyledi sonra eşiniz kaç puan aldı diye sordu eşim de benim puanımı söledi yetkilide cevaben şöle söyledi kasım ayında 300-500 arası atama yapılacak belki az yukarı çıkabiliriz dedi şubata da atama yook dedi inanın ki dün den beri iki gözüm iki çeşme oldu ağlıyorum sinirlerim alt üst oldu inanınki bu konuşma gerçek ve arkadaşlar ben de sizinle aynı gemideyim yönümüz aynı amacımız aynı amacım ortalık karıştırmak değil yada umutsuzluk vermek değil sadece herşeye hazırlıklı olalalım büyük çöküntü yaşanmasın istedim

Kasım ayı KPSS tercihleri ne zaman yayınlanacak?
31 Ekim 2009 03:27​

Bilindiği üzere, 399'a tabi sözleşmeli pozisyonlar ile 657'e tabi memur kadrolarının yer aldığı ana KPSS tercih kılavuzunun Kasım ayında yayımlanacağı daha önce Devlet Personel Başkanlığınca açıklanmıştı.
Kasım ayına girdiğimiz bu günlerde, cevabı en çok merak edilen husus, başvuruların ne zaman alınacağıdır.
Bu tercih kılavuzu 2009 yılının son tercih kılavuzu olacağı için, bir çok kamu kurumu, taleplerinde değişiklik, ilave veya çıkarma ihtiyacı hissetmektedir. Kurumsal ihtiyaçlardan kaynaklanan bu durumdan dolayı çalışmaların sonuçlandırılması işlemleri halen devam etmektedir.
Memurlar.net'in edindiği bilgilere göre üzerinde 1 aydır çalışılan Kasım ayı KPSS tercih kılavuzu, daha önce de açıklandığı üzere Kasım ayı içerisinde ilan edilecektir. Yine, Memurlar.net'in forum bölümünde yazışan üyelerin Devlet Personel Başkanlığı ile yaptığı telefon görüşmelerine göre kılavuzun en geç Kasım ayının 2. haftasında ilan edilmiş olacağı belirtilmektedir.

Bu haber 1,648 defa okundu.

selam arkadaşlar dün eşim meb e bağlı bi kurumu aradı bi yektkili ile görüştü atamalar ne zaman olur dedi karşıdaki yetkili kasım ayında atama yapılacağını söyledi sonra eşiniz kaç puan aldı diye sordu eşim de benim puanımı söledi yetkilide cevaben şöle söyledi kasım ayında 300-500 arası atama yapılacak belki az yukarı çıkabiliriz dedi şubata da atama yook dedi inanın ki dün den beri iki gözüm iki çeşme oldu ağlıyorum sinirlerim alt üst oldu inanınki bu konuşma gerçek ve arkadaşlar ben de sizinle aynı gemideyim yönümüz aynı amacımız aynı amacım ortalık karıştırmak değil yada umutsuzluk vermek değil sadece herşeye hazırlıklı olalalım büyük çöküntü yaşanmasın istedim
300 500 derken neyi kastettin anlamadım

şaka gibi yaa;o kadar açık varken nasıl 300-500 öğretmen alınır???Bir de şubatta atama olmayacak???şuan büyük bir şoktayımm...moralim çok bozulduu...açığı sınıf öğretmenleriyle mi kapatmayı düşünüyolrar acaba???biri bişey söylesin yaaa;gerçekten çok kötüyüm şu an:(

melgin
mümkün değil.. mantık ararsan bulamazsın bu söylediklerin de ..
herkes kafasına göre konuşuyo..
sana da tavsiyem inanma

bende ınanmıyorm..nasıl gercek olur bu kadar acık varken bu acıklama ne kadar resmı ve gercekcı olur allah askına..hıc ınandırıcı gelmedı hatta subat atamasının olmaması cok sacma bırkere...

bende ınanmıyorm..nasıl gercek olur bu kadar acık varken bu acıklama ne kadar resmı ve gercekcı olur allah askına..hıc ınandırıcı gelmedı hatta subat atamasının olmaması cok sacma bırkere...

boşverin hocam gerçekle bağdaşmayan bir haber... dikkate almaya gerek olmayan saçma bir bilgi

bir deli bir kuyuya taş atmış... işine döndü melginin haberi. bravo melgin ortaya birşey attın köşeye çekildin kıs kıs gülmeye devam et yok öyle yağma bildiğin birşey varsa lafının arkasında dur açıklamanı adamgibi yap 300 500 demişsin belliki matematik hesabında yok yazık çok yazık

arkadaşlar eşim şu an işte bir rehabilitasyon merkezinde çalışıyor az önce yanın dan geldim kendisi masa takvimine çentikler atıyor muş asker gibi şafak sayıyordum dedi inanın ki bi çay bile içmeden ona belli etmemek için ayrıldım. Herşey den önce benim eşim üzgün evimde hüzün var ben sadece duyduğumu konuşulanı yazdım bu siteye giren insanlar bazı şeylere kendilerini hazırlasınlar diye ki ben yazdım. Öle kenara çekilp kıs kıs gül müyoruum/z ama umarım öyle olmasını istiyorum bizlerin beklediği gibi olur. Şimdi bunca sınıfçıyı boşu boşuna mı seminere yoluyorlar(bu benim yorumum) saygılarımla murat.

arkadaşlar eşim şu an işte bir rehabilitasyon merkezinde çalışıyor az önce yanın dan geldim kendisi masa takvimine çentikler atıyor muş asker gibi şafak sayıyordum dedi inanın ki bi çay bile içmeden ona belli etmemek için ayrıldım. Herşey den önce benim eşim üzgün evimde hüzün var ben sadece duyduğumu konuşulanı yazdım bu siteye giren insanlar bazı şeylere kendilerini hazırlasınlar diye ki ben yazdım. Öle kenara çekilp kıs kıs gül müyoruum/z ama umarım öyle olmasını istiyorum bizlerin beklediği gibi olur. Şimdi bunca sınıfçıyı boşu boşuna mı seminere yoluyorlar(bu benim yorumum) saygılarımla murat.

atama ile öğrendiğinize üzülmene gerek yok.. çünkü çok saçma ve olmayacak bir bilgi verilmiş..her şye aldanma yani .. merak etme 300 - 500 değil ancak 3000 - 5000 olabilir

umarım ki yanlış yada bana yalan sölemiş olurlarsa buradan herkesten özür diliyeceğim.Ayrıca şubatta atama yook denmedi o.ö.ö alımı olmuyacak yada çokk az olacak dendii.

umarım ki yanlış yada bana yalan sölemiş olurlarsa buradan herkesten özür diliyeceğim.Ayrıca şubatta atama yook denmedi o.ö.ö alımı olmuyacak yada çokk az olacak dendii.

siz buna nasıl innıyosunuz o da ayrı bir muallak..
gündemi takip edin bence.. her gördüğünüz sakallıyı dedeniz sanmayın

hüseyin hocam günaydın haftaya birşeyler açıklanırmı sizce?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri