Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Okul Öncesi Eğitim | abbasguclu.com.tr

BUYRUN OKUYUN 22 EKİM TARİHLİ BİR HABER
ÜCRETLİ ALACAKLARMIŞ SINIFÇILARI DA BİZİ DE

hocam güzel düşünelim inanın biz yerleşmeden sınıfçıları atayamazlar ücretliye gelin ce yeterli o.ö.ö. olmassa olabilir ama onlar bizlerin yerini bizde sınıfçıların işni ne kadar yapabiliriz bunuda biraz onlar düşünsün bizlere kızarken bu çarkın içine girmek için fırsat kolluyorlar dilerim başaramazlar:hhf::362jf:

ne yaptıkları belli değil sözde usta öğreticilik olmayacaktı artı

of ooofff ne bu ya bigün umutluyuz bigün umutsuz.......hakikaten haber doğru....ama nekadar netice alır....orasını allah bilir artık....bu mebte ne yapacaksa yapsın artık....ücretli ...kadrolu....sözleşmeli....beklemekten yorulduk....artık pes ettirecekler bizi....ne olduğumuzu bile bilemez hale geldik.....

reyhan hocama sonuna kadar katılıyorum.sözde o.ö.e.gelişecek.sınıfçılarlamı.bu işe gönül verenler varken.çok yazık valla

kendileriyle çok güzel çelişkiye düşüyolar

valla sinirlerim git gide bozuluyor sonumuz ne olacak bizim.inanın bilmiyorum.eski köye yeni adet getiriyolar.

hocam güzel düşünelim inanın biz yerleşmeden sınıfçıları atayamazlar ücretliye gelin ce yeterli o.ö.ö. Olmassa olabilir ama onlar bizlerin yerini bizde sınıfçıların işni ne kadar yapabiliriz bunuda biraz onlar düşünsün bizlere kızarken bu çarkın içine girmek için fırsat kolluyorlar dilerim başaramazlar:hhf::362jf:

hocam başaramamaları kimin umrunda bu ülkede her şey rastgele...
Rastgele yaşıyoruz...
önemli olan ucuza kapansın kimin umrunda çocuklar ve boşa geçen zaman
kar ediyorum diye sevinirken meb ne olacak alanına hakim olmayan insanların elinde çocuklar???
Temiz niyet önemli ama az da olsa alakası olması lazım o.ö.öğretmenliği yapacak kişiler öğrencilerine ellerini bağlayıp tepeden bakmamalı göz hizalarında durmayı bilmeliler evet sınıfçılarda öğretmen ama bizim alanın ince ayrıntıları var allahım sen yardım et hem çocuklara hem de atama bekleyen bunca mesleğini çok seven öğretmene herkes yerini bulur inş.

valla sinirlerim git gide bozuluyor sonumuz ne olacak bizim.inanın bilmiyorum.eski köye yeni adet getiriyolar.

sabır hocam az kaldığına inanıyorum bende diğer branş atamasına hayır diye faks çektim olmasın onlar bizleri bizde onların bu mesleği yapmasını istemiyoruz.ssaassrrre

Okul Öncesi Eğitim | abbasguclu.com.tr
bakın burdada ne yazılmış,150 öğretmene ihtiyaç var denilmiş ücretli çalıştırılmak için,haber 16 eylül tarihli,ama yinede dikkatimi çekti

huzur koyu inşallah dileklerimiz gerçek olur neresi olursa biz orada kardelen çiçeği gibi açar başımız dimdik bu işi seve seve yaparız ve zehir gibi öğrenciler yetiştiririz hepimize sonuna dek güveniyorum herkes azimli bunun için seçtik bu bölümü ve okuduk

huzur koyu inşallah dileklerimiz gerçek olur neresi olursa biz orada kardelen çiçeği gibi açar başımız dimdik bu işi seve seve yaparız ve zehir gibi öğrenciler yetiştiririz hepimize sonuna dek güveniyorum herkes azimli bunun için seçtik bu bölümü ve okuduk

inş.hocam inş.allah yardımcısı olsun hepimizin yakında hepimizin kardelen öğretmen olabilmesi dileği ile...
En can arkadaşım kardelen oldu karsta darısı başımıza allah çok büyük:)

bari usta öğreticiliği devam ettirselerdi lise mevzunu olsada en azından sınıfçılara kıyasla işten daha iyi anlıyorlardı

bır çok siteden resmı yada resmı olmayan acıklamaları okuyorum.bır cogu kadrolu alım olcak dıyo.SOzlesmelı gormedım desem yerı var
İşallah umutlarımız bosa gıtmez ama kadrolu olcak gıbı duruyo.:ggggdw:

hep yazıyorlarda açık var diye birde açıklasalarda herkes rahat etse açık azalsa onlarda bizlerde rahat etsek hepimiz yolcuyuz inşallah arkadaşlar kim ne derse desin her şey güzel olacak bu arada carpemdiemdeniz arkadaş nerdesin gel artık güzel temennilerine ihtiyaç var

pc başında oturmaktan hem gözlerimiz hemde sağlığımız bozulacak atıcak öğretmen bulamıcaklar sonra,en iyisi yatıp dinlenmek yarın ola hayrola,yarın yarın yarın derken ekim sonu geldi beee

hiç vazgeçmeyeceksiniz değil mi?? yine başlamışsınız sakız çiğner gibi aynı şeyleri yazmaya.))))

Rey-han arkadaşım kendimi umutla donatırım içimdeki güneşi her yere yayarım ama sonucunu tam bilmediğim konuda da tam olacak gözüyle bakmam ki büyük darbe almayayım tavsiyem herşeye hazılıklı olmalıyız umut edelim ama %100 gözüyle bakmayalım allah yardımcımız olsun

hep yazıyorlarda açık var diye birde açıklasalarda herkes rahat etse açık azalsa onlarda bizlerde rahat etsek hepimiz yolcuyuz inşallah arkadaşlar kim ne derse desin her şey güzel olacak bu arada carpemdiemdeniz arkadaş nerdesin gel artık güzel temennilerine ihtiyaç var
burdayım canım okuyorum merak etme...ben hala umutluyum... ama bugün bazı arkadaslar cok umut verdigimi söylediler:)) evet ama umutluyum bunu da sizlerle paylasıyorum...ben en basından beri güzel seyler olacagına inanıyorum... bekleyip görecegiz bunuda... suan resmi acıklamayı bekliyoruz... ekim bitti sayılır... ama gec olsun güc olmasın diyorum... ben cok ama cok umutluyum...

arkadaşlar umudumuzu yitirmeyelim sözleşme olasılığı daha yüksek açık varken kadro olmaz ..... kadrolu alım olacağını daha fazla sözleşmeli atananlar bunu böyle istedikleri için çok fazla üzerinde duruyorlar ben buna inanıyorum inişallah sözleşmeli olurda bizler için daha hayırlı olur

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri