uydurmadım arkadaşım forumda öle bir haber açmışlar onu söyledimya arkadaşım nerden çıkarıyorsunuz böle haberleri yaw.memurlar nette böle bişi yok.lütfen uydurmayalım.yada kanıtlayalım
uydurmadım arkadaşım forumda öle bir haber açmışlar onu söyledimya arkadaşım nerden çıkarıyorsunuz böle haberleri yaw.memurlar nette böle bişi yok.lütfen uydurmayalım.yada kanıtlayalım
ama bu eski bir haber ... bu haberden sonra o kadar cok sey söylendiki... en yakın zamanda söylenen bir gercek haber var...OKUL ÖNCESİNDEKİ İHTİYAC 22 BİN...bu yakın zaman haberi....
22 bin ihtiyaç olması çok çok fazla alım yapacakları anlamına gelmiyor, sürekli bunu söylüyosun... Unutmayınız ki, ücretli denilen bir sorun var ortada, açığı pekala ücretliyle kapatabilirler... O yüzden çok ümitlenmemek, ümit verici konuşmamak herkesin yararına olacaktır düşüncesindeyim.. Ayrıca öğretmen açığı, öğretmen ihtiyacı yalnızca okulöncesinde yok, yıllardır her branşta ihtiyaç fazla oldu ve bunu ücretliyle kapamasını çok iyi bildiler..
evet haklısın bu benim inancım düsüncem ve burda paylasımda bulunuyoruz... ayrıca benim yazılarımı takip ettiyseniz ben her zaman her branstaki arkadasların ihtiyaclarınıda belirtiyorum...ve atanamayan kimse kalmasın diye de belirtiyorum... sen inanırsın ben inanmam ... ben inanırım sen inanmazsın... ama ben umutlandıgım inandıgım bir konuyuda paylasırım... bu benim düsüncem ... okuduklarımı yorumluyorum dünden bugüne kadar ki olan süreci yani.... ben 22 bin acık var 22 bin kontenjan verilecek demiyorum... demedim de... elbette ücretli ögretmen gercegi var bunu kimse inkar etmiyor ki... ben 7 bin alımın muhtemel olmasını düsünüyorum bu sayıda umudum var... nedenini de söyle acıkladım... 17 bin istegi.. eylülde verilmedi 10 bin verildi... neden kasımda 7 bin olmasın kii... 22 bin acıga karsı 7 bin zaten az bir sayı... umarım beni anlamıssınızdır... yineliyorum bu benim görüşüm... inş. hepimiz atanırız...
Elbette inşallah herkes atanır da bir an önce mesleğini icra eder... İşte ümit verici konuşmalar beni biraz kasıyor doğrusunu söylemek gerekirse, çünkü herkes birbirinin söylediğine inanıyor ya da inanmak istiyor ve eğer düşünüldüğü gibi olmazsa yaşanacak hayal kırıklıklarını gözünüzün önüne getirin biSöylemek istediğim buydu, kötü bir amaçla söylemedim yani
![]()
aylido arkadaşım herkes inanıyo deme istersen,ben burda mışlara mişlere asla inanmadım inanmamda,ben gözümün gördüğüne kulağımın duyduğuna inanırım resmi bi açıklama gerekli bize yoksa kimsenin bişiye inandığı falan yok,şu şunu demiş bu bunu demiş kelimelerle milleti oyalamayın umutlandırmayın diyorum ben hep yorumlarıma bakarsanız eğer,resmi bi ağızdan resmi bi açıklama olmadıkça kimseye de inanmam,inanmıcamda,taaa ki atandınız yazısını görünceye dek...Elbette inşallah herkes atanır da bir an önce mesleğini icra eder... İşte ümit verici konuşmalar beni biraz kasıyor doğrusunu söylemek gerekirse, çünkü herkes birbirinin söylediğine inanıyor ya da inanmak istiyor ve eğer düşünüldüğü gibi olmazsa yaşanacak hayal kırıklıklarını gözünüzün önüne getirin biSöylemek istediğim buydu, kötü bir amaçla söylemedim yani
![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!