Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
inşallah allahım umutluyuz çok

arkadaşlar kontenjanlar bugün belli olacakmı? Haberiniz var mı

mrb arkadaşlar hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun henüz resmi bir açıklama yok memurlar nette başvurular haftaya başlıyor diye başlık açılmış inş doğru olur
nerde yazıyo arkadaşım acil yazrmısın forumdamı haberlerdemi

inşallah öyledir

:36_3_12: :36_3_12: :36_3_12:

tşklr canım...gercekten içim kıpır kıpır... acıklansada sevinsek diye bekliyorum... ve cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkk inanıyorum...bu sefer herşey güzel olacak herkes adına....

mrb arkadaşlar hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun henüz resmi bir açıklama yok memurlar nette başvurular haftaya başlıyor diye başlık açılmış inş doğru olur
ya arkadaşım nerden çıkarıyorsunuz böle haberleri yaw.memurlar nette böle bişi yok.lütfen uydurmayalım.yada kanıtlayalım

oyyyyyyy ne güzel şeyler yazmışsınız inşaalh en içten katılıyorum sizlere

arkadaşım umarım doğrudur...

16 kasımda hadi inşaalh

arkadaşlar bu yeni bi açıklama veya resmi bi duyuru değil ki,meb iş takviminde 16 Kasım-31 Aralık yazıyor evet bunu hepimiz defalarca gördük ve biliyoruz,bu yeni bi açıklama değil,o sitedeki de bu takvime göre yapılan bi yorum,16 Kasım yazıldığı için öyle bi link koymuş sadece o arkadaş,bu yeni bi gelişme değil,bende bişiy sandım bi resmi duyuru falan var sandım offf bunu zaten biliyorduk aylardır..

bugün itibariyle şu saat itibariyle resmi bi duyuru olmadıkça mış mişlere inanmıyorum,bana resmi açıklama lazım mış miş değil..

ayrıca takvimde yazılanları dikkatli okuyacak olursak tam manasında 16 kasımda başlıcak demiyo dimi,16Kasım-31 Aralık süre zarfı kontenjanların açıklanması,tercih kılavuzunun yayınlanması,tercihlerin yapılma süresi,sonuçların açıklanması,göreve başlama tarihi tüm bunları kapsıyor

evet resmi acıklamayı beklemek en güzeli... cünkü o kadar cok haber duyum dolasıyorki etrafta... artık eski haberleri yeni habermiş gibi yayınlıyorlar... ve net olan sey şu: OKUL ÖNCESİNDE İHTİYAC COK FAZLA....

ayrıca sunu da düsünmemiz lazım... yani ben öyle düsünüyorum... kpss sonuclarından sonra bu seneye dair hiç umudum yoktu... taaa ki... eylül sözlesmeli atamasına kadar.... onda da olmadı.... ama suan var hemde fazlasıyla... yani hiç umudumuz yokken bu seneye dair suan umutlarımız var ve büyüyen umutlarımız... oy yüzden rahat olalım bekleyelim sakince diyorum.. biliyorum bende yasıyorum o heyecanı stresi ama az kaldı arkadaslar...

arkadaşlar bende dahil hepimiz yoğun bir açıklama yapılacak beklentisi içindeyiz.ama dikkat ederseniz böyle önemli açıklamalar hep beklenmedik zamanlarda olmuştur.benim görüşüm bu kadar beklentinin yoğun olduğu bir zamanda açıklama yapılacağına inanmıyorum.ne zamanki aradan epey bir zaman geçecek herkez ümidi kesecek,yeter artık bu foruma bakmıyayım ,yazmıyayım diyecek o zaman açıklanacak bence.ama görülüyor ki forumda çok yoğun bir beklenti var yakında açıklama olacağına ilişkin ama ,benim bu kadar bir yoğun beklenti içinde açıklama yapacaklarına inanasım gelmiyor.bence kimsenin umudunun kalmadığı beklenmedik ve epey bir süre sonra açıklanacak.buraya yazıyorum demedi demeyin.ileride bana hak vereceksiniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri