Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
yeni geldim yorumları okudum iyiki varsın bu sitede carpediemdeniz arkadaşım bende aynen sizin gibi düşünüyorum kasımda 7000 alım olacak bunu daha öncede içimden geçtiğini söylemiştim

TŞKLR YELİZ ...sende iyiki varsın... iyi ki varız ve bu sitedeyiz.... benim en basından beri 7bine olan inancım vardı hala da tasıyorum o inancı ve umud ediyorum...

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...........

Cumhuriyet yeniden dirilişin destanıdır,Büyük Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün liderliginde gerceklesen bu büyük destanın 86.yılı hepimize kutlu olsun....

cumhuriyetimizin 86.yılı kutlu olsun.....

aarkadaslar obur başlıkta 7000 alınacagı söylenıyor zonguldak mebı aramışlar kalanları alıp bıtıreceklermiş böyle bişy olursa superr

Bizler cumhuriyetin çocuklarıyız,ve cumhuriyetin cocuklarını yetiştiren öğretmenleriz...ama bu iş evde oturarak olmuyo,sınıfa girmemiz gerek değilmi? :) hayırlısı be arkadaşlar

:36_3_12:cumhuriyetimizin 86.yılı kutlu olsun..... :36_3_12:

TŞKLR YELİZ ...sende iyiki varsın... iyi ki varız ve bu sitedeyiz.... benim en basından beri 7bine olan inancım vardı hala da tasıyorum o inancı ve umud ediyorum...
ağzınızdan bal akıyor inşallah 7 bin olur arkadaşlar

mrb arkadaşlar hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun henüz resmi bir açıklama yok memurlar nette başvurular haftaya başlıyor diye başlık açılmış inş doğru olur

Kurumumuza 1 tane çocuk gelişimi veya okul öncesi öğretmeni alınacaktır. tecrübeli tecrübesiz fark etmez. İlgilenenlerin bu mesaja cevap yazmaları rica olunur.
NOT : SADECE LİSANS MEZUNU

öğretmen arkadaslarım memuruz .net sitesinde bir öğretmen adayı akp ye bir yazı göndermiş kasım atamasıla ilgili akp den de cevabı gelmiş byrun okuyun

Sayın Başvuru Sahibi,

"Eğitim" konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 844318 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:

Okul öncesinde usta öğretici görevlendirilmesine ilişkin işlemin Danıştay tarafından iptal edilmesiyle, Kasım ayında yapılması düşünülen ek öğretmen ataması Eylül ayına çekilmiş ve tahsis edilen kadroların tamamı acil ihtiyaçtan dolayı okul öncesine verilmiştir. 2009 yılı içinde ikinci bir ek atamanın yapılıp yapılmayacağı konusunda kesin kararı Sayın Bakanımız (kadro imkânına göre) verecektir. Sayın Bakanımız tarafından bu konuda henüz bir açıklama yapılmamıştır. Sayın Bakanımız bir açıklama yapmadan bizim atama ile ilgili bir şey söylememiz mümkün değildir. Konu ile ilgili gelen talepler ilgili birimlere iletilmektedir. İyi günler dileriz.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla...

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ

AKİM 444 25 44

www.akparti.org.tr/akim/

:36_3_12:hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun arkadaşlar....

29 Ekim (Ali PÜSKÜLLÜOĞLU)
Cumhuriyet bayramı
Geldi bize ne mutlu !
Bayraklarla donattık,
Güzel okulumuzu.

Sokaklarda, evlerde
Al bayrak dalgalanır.
Onun o al rengini
Bütün bir dünya tanır.

Yirmi dokuz Ekimi
Karşılarız neşeyle
Çünkü bugün erdik,
Büyük Cumhuriyet'e

Yürüyün arkadaşlar
Hep ileri koşalım,
Bugün bayramımız var,
Gelin bayramlaşalım.

Ali PÜSKÜLLÜOĞLU

CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 86. YILI KUTLU OLSUN:)

öğretmen arkadaslarım memuruz .net sitesinde bir öğretmen adayı akp ye bir yazı göndermiş kasım atamasıla ilgili akp den de cevabı gelmiş byrun okuyun

Sayın Başvuru Sahibi,

"Eğitim" konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 844318 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

Okul öncesinde usta öğretici görevlendirilmesine ilişkin işlemin Danıştay tarafından iptal edilmesiyle, Kasım ayında yapılması düşünülen ek öğretmen ataması Eylül ayına çekilmiş ve tahsis edilen kadroların tamamı acil ihtiyaçtan dolayı okul öncesine verilmiştir. 2009 yılı içinde ikinci bir ek atamanın yapılıp yapılmayacağı konusunda kesin kararı Sayın Bakanımız (kadro imkânına göre) verecektir. Sayın Bakanımız tarafından bu konuda henüz bir açıklama yapılmamıştır. Sayın Bakanımız bir açıklama yapmadan bizim atama ile ilgili bir şey söylememiz mümkün değildir. Konu ile ilgili gelen talepler ilgili birimlere iletilmektedir. İyi günler dileriz.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla...

AKİM 444 25 44

www.akparti.org.tr/akim/

bu mesajı daha öncede okumuştuk yeni değil hem yeni olsa da biz olacağına inanıyoruz zorunlu hale getirildiği için...

Sayın Başvuru Sahibi,

Saygılarımızla...

AKİM 444 25 44

www.akparti.org.tr/akim/

ama bu eski bir haber ... bu haberden sonra o kadar cok sey söylendiki... en yakın zamanda söylenen bir gercek haber var...OKUL ÖNCESİNDEKİ İHTİYAC 22 BİN...bu yakın zaman haberi....

şimdi umut zamanı güzel haberleri bekleme zamanı ... karamsarlıga düsme zamanı degil... güzel seyler olacak bunu hep birlikte görüp burada sevincegiz...

ama bu eski bir haber ... bu haberden sonra o kadar cok sey söylendiki... en yakın zamanda söylenen bir gercek haber var...OKUL ÖNCESİNDEKİ İHTİYAC 22 BİN...bu yakın zaman haberi....
Ben yeni okudum paylaşmak istedim arkadaşlar inşallah hepimiz atanırız.

22 bin şimdinin ihtiyacımı 10 bin alılar yaa hala 22 bin açıkmı varmış vay bee inşallah alınıcaz arkadaşlar görüceksiniz bu bir devrim :)

22 bin şimdinin ihtiyacımı 10 bin alılar yaa hala 22 bin açıkmı varmış vay bee inşallah alınıcaz arkadaşlar görüceksiniz bu bir devrim :)

evet şimdiki acık... sınıf ögretmenlerinede bu yüzden seminer veriliyor...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri