Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
üzülmemeye çalışıyoruz.meb in yedek personeliz.bu yıl 1 ayın içinde 4.sınıfım
3 okul değiştirdim.aptal oldum valla

anlıyorum cok haklısın...senelerdir aynı sorunlar var...inş. bu sene bitecek bu olumsuzluklar...iyi düsünelim iyi olsun olur mu arkadasım...

güzel haberlerle güzel günlerde tekrar görüşüp yazısmak dilegimle... iyi geceler diliyorum herkese...

Daha dur!

Güzel günler bekliyor seni, özlemediğin bir düştü gördüğün...Bitmesini hiç istemeyeceğin, sonu hiç gelmeyecek rengarenk umut dolu günler var yarınlarda....Yarınlar var, elbet var...O günlerde
solmayacak güller var...Kırmayacağın, kırılmayacağın sevgiler var daha göreceğin... İnsan olduğunu hatırlayacaksın...Sen olduğun için doğan güne gülümseyeceksin, güzel günler gelecek...

cok sevdigim bir yazıdan kısa bir alıntı yaptım...güzel günlere arkadaslar....

yeni geldim yorumları okudum iyiki varsın bu sitede carpediemdeniz arkadaşım bende aynen sizin gibi düşünüyorum kasımda 7000 alım olacak bunu daha öncede içimden geçtiğini söylemiştim

ya bugün yada 10 kasımda kontenjanlar belli olacak.öyle duydum .en geç 24 kasımda açıklanır dedi meb.hayırlısı bakalım.7000 alım olacak okul öncesinden

gnlkms hocam kim size söyledi 7 bin alım olacağını okulöncesinden kaynak nedirrrrrrr????????????
zonguldak meb den söylediler.çünkü hepsini bitireceklermiş.5000 küsür atanacak kalmış yeni mezunlarla atamaya başvuramayanlarla v.s. 7000 i buluyormuş

günaydın arkadaşlar iyi bi haber güzel bigün olması dileğiyle pc başına geçtim,inşlh bugün bi acıklama duyuru olur

günaydın arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırız bugün

bi bilsek bizde arkadaşım

hayırlı bir sabaha günaydın dedik inşallah bu gün güzel haberler duyarız herkesin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun

günaydın öncelikle hepinizin cumhuriyet bayramınızı kutlarım.büyük ATA cumhuriyeti emanet ettiği gençlerin bu hale geldini görseydi çok üzülürdü eminim ama bizler ona layık gençlikve öğretmenler olabilmek için mücadele ediyoruz bu güzel günde güzel haberler almak ümidiyle.

hocam zonguldak meb mi söylemiş size 7 bin alınacak diye????????????

günaydın arkadaşlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun bu güzel günde güzel haberler almak ümidiyle:36_3_12:

Cumhuriyet; hürriyet demek.
Cumhuriyet; özgürce yaşamak,
Uygarlığa, çağdaşlığa,
Durmadan, yılmadan koşmak demek.
Cumhuriyet; mutluluk demek.
Cumhuriyet; kol kola yürümek demek.
Uygarlığa, çağdaşlığa,
Durmadan, yılmadan koşmak demek.

BUGÜN ÖZEL BİR GÜN VE KONUNUN DIŞINA ÇIKABİLME HAKKIMIZ VAR :)
İNŞ.EN KISA ZAMANDA HUZURLA SINIFLARIMIZDA OLURUZ
SEVGİYİ,SAYGIYI,CUMHURİYETİ VE İÇİMİZDEKİ TÜM GÜZEL DUYGULARI ÖĞRENCİLERİMİZE YAYABİLME FIRSATINI RABBİM NASİP EDER İNŞ.
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR

günaydın öncelikle hepinizin cumhuriyet bayramınızı kutlarım.büyük ATA cumhuriyeti emanet ettiği gençlerin bu hale geldini görseydi çok üzülürdü eminim ama bizler ona layık gençlikve öğretmenler olabilmek için mücadele ediyoruz bu güzel günde güzel haberler almak ümidiyle.
ARKADAŞIM SİZİ ALKIŞLIYORUM VE AYNEN KATILIYORUM.
ATAMIZ ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR. DEMİŞ BİZLER ÖĞRETMENLER OLARAK HAKETTİĞİMİZ DEĞERİ GÖREMİYORUZ Kİ YENİ NESİLLERDE NASIL BİR ESER BIRAKALIM.EZİK SALLANTIDA DAHA TAM OLARAK ATANIP ATANAMAYACAĞI BELLİ OLMAYAN BUYÜZDEN DÜZENİNİ KURAMAYAN KAFASI SÜREKLİ MEŞGUL OLAN BİZLERİN ESERLERİ UMARIM BİZLER GİBİ EZİK OLMAZLAR.BEN AİLELERE HEP ŞUNU SÖYLÜYORUM BİZ YANLIŞ SİSTEMİN KURBANI OLDUK AİLELERİMİZ BİLİNÇLİ DEĞİLDİ İLGİLENMİYORDU BARİ SİZLER ÇOCUKLARINIZ İYİ EEĞİTİN İLGİLİ OLUN HERŞEYİ OKULDAN BEKLMEYİN EVDEDE İLGİLNENİN İLERDE BENİM GİBİ BİZLER GİBİ SINAVLAR YÜZÜNDEN KAFAYI YEME DURUMUNA GELMESİNLER.YILLARCA ÜCRETLİ ÇALIŞTIK OZAMAN ÖĞRETMENDİK MADEM NEDEN BİZLERE SÖZLEŞME YADA KADRO VERECEK KADAR DEĞER VERİP ÖĞRETMEN OLDUĞUMUZU GÖSTERMİYORLAR.BURDA YAZAN HABERLERE BAKILIRSA DAHAAA BEKLEYECEĞİZ AMA BEKLEMEK VE SALLANTIDA BİR HAYAT YAŞAMAK ÇOK ZOR BUKADAR MİLLETİN VEBALİNİ NASIL SIRTLAYACAKALR???ÖĞRETMENİ VER ÜCRETLİ ÇALIŞSIN BİR AY İKİAY SONRA HOPPPP ATAMALAR YAPILDI BAŞKA OKULA O ÖĞRENCİ OKULA NASIL UYUM SAĞLASIN O ÖĞRETMEN VERDİĞİ EĞİTİMDEN NEKADAR YÜKSEK BİR VERİM ALIP BAŞARI SAĞLASIN EĞİTİM SİSTEMİNİ RESMEN İNŞAAT İSKELELERİNE ÇEVİRDİLER.EĞRETİ KURULUR YA TAHTALARDAN İNŞAAT DUVARLARINI FALAN BOYAMAK İÇİN RESMEN O İSKELE GİBİ YANLIŞ BİR HAMLEDE YIKILACAK BİR DURUMA GELDİ ALLAHÜ TEALA SONUMUZU HAYIR GETİRSİN.

MEB in çalışma takvimine göre 16 kasım atama olacak görünüyor.ben de 7000 alınacağına inananlardanım çunku zorunlu olana bir eğitim söz konusu bizlere ihtiyaçları var kalan herkes gider :) hayırlısı herkes için ya.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN arkadaşlar :) Hayırlı haberler gelir inşallah bugün..

Bayrağımız hep göklerde dalgalansın bu vatan bölünmez haydi ayağa kalk türkiye cumhuriyet senin sen cumhuriyetinsin atam hep gönlümüzdesin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri