Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
söylemiş...demiş...yapmış...miş ve mışlar... arkadaslar personel genel müdürü necmettin yalçın asagı yukarı 1ay önce 17 bin sözlesmeli ögretmen dedi... daha sonra 10bin sözlesmeli ögretmen denildi... bakın demiş demiyorum dedi diyorum... o yüzden sözlesmeli ögretmen alımı olacak... kadroluda olur mu olursa ne kadarı olur bu bilinmiyor... ve nereydeyse 1 haftadır tüm ilgili sitelerde vs... 22 bin okul öncesi ögretmen acıgından bahsediliyorken bence karamsar olmak gereksiz diye düsünüyorum... suanki bekleyisimiz kontenjanın acıklanması hepsi bu...

22 bin açıkla ilgili haber meb den çıkmadı kocaeli ünv bir prof.un araştırması sonucu çıkmı. öğretmenataması.com da ilk yayınlandı haber.bu siteden sonra diğer siteler haberi değiştirerek yayınladılar.diğer kaynak soran arkadaşlar
Eğitim Bir Sen Çubukçu ile Görüştü

Eğitim Bir Sen Çubukçu ile Görüştü haberleri - Memurlar.biz - Kamu personeli, meb, memurlar, memur, memur adayları, öğretmenler, iş ilanları, sınavlar,halk bankası, kpss, ales, tus, öss, oks, sbs, , e okul, polis - memurlar.biz

buradan okudum.

ayrıca nimet cubukcu eski acıklamasında sunu dedi sözlesmeli ögretmen almamaya calısacagız ama bunun kısa vadede olması mümkün degil sözlesmeli ögretmen alımlarıda olacaktır seklinde ... belki kesin kelimeler cümleler bu degil ama katıldıgı programda soruları cevaplarken ögretmenlerin kademeli olarak kadroya gecirelecegini vs.. söyledi yani tüm ögretmenlerin kadrolu olmalarını istedigini bunun için zamana ihtiyac oldugundan ...sözlesmeli ögretmen alacagını söyledi... yani ögretmenlerin kadrolu, sözlesmeli ,ücretli diye nitelendirilmesinden yana olmadıgını kadrolu olarak görevde bulunmalarını istedigini ugrastıgını söyledi...

ayrıca nimet cubukcu eski acıklamasında sunu dedi sözlesmeli ögretmen almamaya calısacagız ama bunun kısa vadede olması mümkün degil sözlesmeli ögretmen alımlarıda olacaktır seklinde ... belki kesin kelimeler cümleler bu degil ama katıldıgı programda soruları cevaplarken ögretmenlerin kademeli olarak kadroya gecirelecegini vs.. söyledi yani tüm ögretmenlerin kadrolu olmalarını istedigini bunun için zamana ihtiyac oldugundan ...sözlesmeli ögretmen alacagını söyledi... yani ögretmenlerin kadrolu, sözlesmeli ,ücretli diye nitelendirilmesinden yana olmadıgını kadrolu olarak görevde bulunmalarını istedigini ugrastıgını söyledi...
evet aynen şunuda ekledi özellikle okul öncesi branşı için sözleşmeli alımı olacağını belrtti.bekleyip görcez.inş.yarın açıklanır.

22 bin açıkla ilgili haber meb den çıkmadı kocaeli ünv bir prof.un araştırması sonucu çıkmı. öğretmenataması.com da ilk yayınlandı haber.bu siteden sonra diğer siteler haberi değiştirerek yayınladılar.diğer kaynak soran arkadaşlar
Eğitim Bir Sen Çubukçu ile Görüştü

Eğitim Bir Sen Çubukçu ile Görüştü haberleri - Memurlar.biz - Kamu personeli, meb, memurlar, memur, memur adayları, öğretmenler, iş ilanları, sınavlar,halk bankası, kpss, ales, tus, öss, oks, sbs, , e okul, polis - memurlar.biz

buradan okudum.

evet ama bu haber sitelerde verildi o tarihte de hatta izledik bile bu haberi...sendikalar taleplerini dile getirdi...yani yeni degil eski bu haber ve olumsuz degildi yani ...
o yüzden meb'in acıklamasını beklemeli... asılsız haberlere inanmamak lazım...

evet aynen şunuda ekledi özellikle okul öncesi branşı için sözleşmeli alımı olacağını belrtti.bekleyip görcez.inş.yarın açıklanır.

yarın zor bayramya.pzt inşallah ekimin son haftası diye yazılmış diğer sitelerde yorumlarda.

ama bazı arkadasların ugrasıları sonucu vardıgı bir sonuc var... senelerdir atama haberlerinin resmi tatil günlerinde acıklandıgına dair...ve 29 ekimde acıklanacagına cok söylemler oldu... umarım acıklanır ... hayırlısı olsun pazartesi olsun...

hani bayram ya belki bizede bir bayram yaşatır diye ümit ediyorum.

ahhhhhh inşallah.ne güzel olur.gerci ben atanamam.puan 38.152 :ggggdw:

redskoll arkadaşım hiç belli olmaz 21 le bizamanlar sınıfçıları atamışlar 38 le sen neden olmayasın
:36_3_12:

ahhhhhh inşallah.ne güzel olur.gerci ben atanamam.puan 38.152 :ggggdw:

22bin acık var sınıf ögretmenlerine seminer verip okul öncesinde görev verilecegi söyleniyorken... kontenjanı yüksek tutacaklardır...o yüzden sende atanırsın ...inş..kontenjan fazladır... olması gerekeni yaparlarsa sende atanırsın canım...2001 de 21 puanlar atananlar varsa bu dönemde okul öncesinin zorunlulugu var ve cocuklar okullar aileler sınıf ve ögretmen bekliyorlar... nimat cubukcu'da bunun farkında ve cabalıyor ben bakanın bu konudaki samimiyetine inanıyorum sorun maliyede bir türlü ayarlanamayan bütcede...

Memurlar , Memur , Memur Haberleri , 2010 Kpss atama , 2010 ÖSS [ Okur Forumu .: kasım atamasının kadrolu olma şansı çok düşük]

kasım atamasının kadrolu olma şansı çok düşük

arkadaşlar bi çok kişi sayın bakanımızın daha önceki konuşmları üzerine kadrolu alım olcak diye ümitleniyor veya hayal kırıklığına uğruyor
kasım ataması kadrolu olma şansı yok denecek kadar az
nedenine gelince
meb 2008 yılında toplamda 19 bin kadrolu aldı
2009 da 13 bin alıcaz dediler 13 bin aldılar
unuttumuz bişe var hukumet habire kadrolu alımları kısıyor hala emekli olanların yüzde 25 kadar alıyor hukumet 2010 da bile bu geçerli olcak geçende 2010 için izin verilen kadro sayıları açıklandı hepimiz gördük
sayın bakanımız işe tam hakim olmadan iyice bilgilenmeden talihsiz bi açıklama yapmıştır ve yaptığı açıklamalarından sonra 2 kez sözleşmeli alım yaptı
yine yapmak zorunda kalcak yoksa kasımda alım yapma şansı yok denecek kadar azdır
ben 2010 için bile sözleşmeli alıma devam edilcek düşüncesindeyim geçende bunla ilgili bi haber çıktı 7 bin okul öncesi alıncan sözleşmeli 2010 bütçesinden
yavaş yavaş alıştırıyorlar söylediklerini unutturuyorlar
kasım için sözleşmeli bekleyenler rahat olsun kadrolu alınamaz

Sayın site yöneticisi arkadaşlarıma mesaj atma hakkı mı engellemişsin?
Engellemenin sebebi sanırım yorumum merak ediyorum cevap verdiğim arkadaşı da engelledi mi sayın sevgi ve hoşgörü insanı?Yarın CUMHURİYET Bayramı sen yoksa hala demokratik olamadın mı?
Yaptığın ayıptır bil.
Eğer mesaj hakkım olsaydı arkadaşla özel mesajla iletişime geçer burada başka arkadaşları rahatsız etmezdim.
Üniversite okumuş insanlarız emin ol yasaksız daha rahat konuşuruz biz.
Bu mesajın muhatabı dışındakilerden okuyarak rahatsız olan arkadaş varsa alınmasın malesef yazı ortamı duygular koşmadaki gibi aktarılmıyor şimdiden özür dilerim...
gayet modern sosyalist bir okadarda milliyetçi insanım türkiyeliyim türküm siz kendinizi cumhuriyetcimi sanıyorsunuz gerçek cumhuriyetçi önce insanlrın fikirlerine saygı duyandır dua etti diye imam kategorisine sokacak kadar cahilce düşünmez ülkemde din ve vicdan özgürlüğü var bu ülkede yaşayıp hala bu bilmiyorsanız hatırlatayım cumhuriyet bayramımızı kutluyorum

:36_3_12:

ben kasım atamasında 7bin alıma cok sıcak bakanlardanım...bunu her konusmamda iafed ettim söyleki... eylül sözlesmeli o.ö atamasında meb. 17 bin istedi maliye bu 7 bini vermedi... kasıma ertelemiş olabilir...meb.de tekrar bu istekte bulunmus olabilir düsüncesindeyim... ve umutluyumda bu konuda...

Memurlar , Memur , Memur Haberleri , 2010 Kpss atama , 2010 ÖSS [ Okur Forumu .: kasım atamasının kadrolu olma şansı çok düşük]

kasım atamasının kadrolu olma şansı çok düşük

arkadaşlar bi çok kişi sayın bakanımızın daha önceki konuşmları üzerine kadrolu alım olcak diye ümitleniyor veya hayal kırıklığına uğruyor
kasım ataması kadrolu olma şansı yok denecek kadar az
nedenine gelince
meb 2008 yılında toplamda 19 bin kadrolu aldı
2009 da 13 bin alıcaz dediler 13 bin aldılar
unuttumuz bişe var hukumet habire kadrolu alımları kısıyor hala emekli olanların yüzde 25 kadar alıyor hukumet 2010 da bile bu geçerli olcak geçende 2010 için izin verilen kadro sayıları açıklandı hepimiz gördük
sayın bakanımız işe tam hakim olmadan iyice bilgilenmeden talihsiz bi açıklama yapmıştır ve yaptığı açıklamalarından sonra 2 kez sözleşmeli alım yaptı
yine yapmak zorunda kalcak yoksa kasımda alım yapma şansı yok denecek kadar azdır
ben 2010 için bile sözleşmeli alıma devam edilcek düşüncesindeyim geçende bunla ilgili bi haber çıktı 7 bin okul öncesi alıncan sözleşmeli 2010 bütçesinden
yavaş yavaş alıştırıyorlar söylediklerini unutturuyorlar
kasım için sözleşmeli bekleyenler rahat olsun kadrolu alınamaz
inşallahhhhh yarın ola hayırola herkese iyi geceler.

22bin acık var sınıf ögretmenlerine seminer verip okul öncesinde görev verilecegi söyleniyorken... kontenjanı yüksek tutacaklardır...o yüzden sende atanırsın ...inş..kontenjan fazladır... olması gerekeni yaparlarsa sende atanırsın canım...2001 de 21 puanlar atananlar varsa bu dönemde okul öncesinin zorunlulugu var ve cocuklar okullar aileler sınıf ve ögretmen bekliyorlar... nimat cubukcu'da bunun farkında ve cabalıyor ben bakanın bu konudaki samimiyetine inanıyorum sorun maliyede bir türlü ayarlanamayan bütcede...

çok teşekkür ederim iii moral oldu bana.dün e kadar umutluydum ama korku sarıyo insanın içini yinede.tekrar çalışmak istemiyorum emeğimin karşılığını alamıyorum.acayip bir heyecanla girdiğim sınavı tamamlayamıyorum çünkü.diplomayı almayla öğretmen statüsüne konmadığımız için.okullarda adam yerine bile konmuyoruz tenezzül edipte slm bile vermiyolar ücretliyiz diye.inşallah atanırızda kurtuluruz.

çok teşekkür ederim iii moral oldu bana.dün e kadar umutluydum ama korku sarıyo insanın içini yinede.tekrar çalışmak istemiyorum emeğimin karşılığını alamıyorum.acayip bir heyecanla girdiğim sınavı tamamlayamıyorum çünkü.diplomayı almayla öğretmen statüsüne konmadığımız için.okullarda adam yerine bile konmuyoruz tenezzül edipte slm bile vermiyolar ücretliyiz diye.inşallah atanırızda kurtuluruz.

inş..canım hepimiz atanırız...sende umudunu yitirme... selam vermeyen zihniyetlere söylenecek söz cok varda gerek yok... ögretmen ögretmendir...bunu kimse istemiyor ... bunu kişisellesirip farkındalık yaratmak cok ayıp diyorum...sistemin yaratmıs oldugu ve bunu kullanan zihniyetlerin ayıbı utancıdır ancak......üzülme...

inş..canım hepimiz atanırız...sende umudunu yitirme... selam vermeyen zihniyetlere söylenecek söz cok varda gerek yok... ögretmen ögretmendir...bunu kimse istemiyor ... bunu kişisellesirip farkındalık yaratmak cok ayıp diyorum...sistemin yaratmıs oldugu ve bunu kullanan zihniyetlerin ayıbı utancıdır ancak......üzülme...
üzülmemeye çalışıyoruz.meb in yedek personeliz.bu yıl 1 ayın içinde 4.sınıfım
3 okul değiştirdim.aptal oldum valla

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri