Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
evet sudem umutluyuz ve bu sefer yüzümüzün gülecegine inanıyoruz... umarım kısa zamanda acıklanır...

arkadaşlar anasayfadaki dilekçe örneğini okudunuz mu bence duyarlı olalım herkez faks çeksin bir kişi bir kişidir yabana atmayalım...okul öncesi çocuklarını okulöncesi öğretmenlerine emanet edelim...bu arada sınıf öğretmenlerinede saygımız sonsuz tüm öğretmenlere olduğu gibi ama herkez kendi branşının eğitimini versinki eğitim kalitemiz yükselsin haksızmıyım

carpediemdeniz arkadaşım hep umutlu olalım senin pozitif enerjin bana geçiyor.az kaldı az kaldı hayırlısıyla işallah

carpediemdeniz arkadaşım hep umutlu olalım senin pozitif enerjin bana geçiyor.az kaldı az kaldı hayırlısıyla işallah

sagol canım...birbirimizden güç alıyoruz...cogalıyor umutlarımız sevinclerimiz...evet kesinlikle az kaldı...

inşallah arkadaşlar bu mesleğe gönul veren herkes ınsallah atanır

bu saatten sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

sosyalcı hocam ne olacak sosyalcilerin hali.şimdi kasım ataması için verilenlere inanalım mı? eğer verilenler doğruysa sözleşmeli olarak atanırım puanım 80.937 şuan ücretli çalışıyorum.akaşama kadar canım çıkıyor.çalışmak istemiyorum ama evli olduğum için mecbur çalışıyorum. imşallah hakkımızda hayırlısı olur

atanalım artık yaa bu duyguyu yaşamak istiyorum artık

puanınız super ya.tabıkı atanırsnz.sizin en önce atanmnz gerekıyorsu kadrolu olarak nasıl atanamadnz?

açıklansın artık yaaaaf:(

pardon yanlış okudum kusura bakmayın ben okulöncesı sandım sizi nasıl okumusum yazıyı:D:D kusura bakmayın tekrar

sosyalci arkadaşım vermiş oldunuz bilgiler inşallah doğrudur.bölümüm sosyal bilgiler kpss den 80.937 aldım inşallah sözleşmelide olsa atanırım çünkü şuan ücretli çalışıyorum akşama kadar canım çıkıyor ama evli olduğum için mecbur katlanıyorum.okuldaki kadrolulardan daha fazla çalıştığımız halde 3 kuruşa talim ediyoruz. umarım hakkımızda hayırlısı olur

sözleşmeli alım olmayacak diye haber var nimet hanım alınmayacak sözleşmeli demiş? kesinse bizler daha çooook bekleriz.offffffff

nerde okudunuz o haberi

inşallah kasım ataması olur

arkadaşlar acaba kasımayında yapılacak olan atamada sözleşmeli öğretmen alınacak mı bilginiz var mı

merhaba arkadaşalar kasımda atama olacak mı acaba bilginiz var mı?Net bir bilgi bulamadım bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

biraz önce arkadaşlarla facede konuştum
doğuda o kadar açık varki diyo ne kadrolusu nede sözleşmelisi bunu kapıyamaz diyorlar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri