Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar umarım herkes atanır da artık bu heyecanlı bekleyişler biter.sanki milli eğitim düşünceleri yavaş yavaş değişiyor gibi geliyor bana,ne dersiniz. (iyi yönlü değişim..)

arkadaslar seneye istanbulda zorunlu lursa okulöncesi egıtım sırf ıstanbula 10 binden fazla öğretmen lazımmış.seneye kalsak da sansımız cok.ama tabıkı dılegım bu sene atanmak ve ınsallahda atanacağız sevgılı arkadaslarım.kader arkadaslarım :)

arkadaşlar biraz konu dışı ama bizi etkileyecek bir haber var memuruz ve memurlar nete. tokatta meslektaşımız ihtiyaç listesini getirmeyen bi ögrenciye kolibandıyla önlügüne yapştırıp göndermiş :) yalnış ama ginede ortada dayak yok hakaret yok lütfen diger branjtaki kişilerin agzına bal sürmeyelim destekleyici degilde abartılacak bi olay olmadıgını msj larla yanında oldumuzu gösterelim

Arkadaşlar eğitim bir sen bakanla açıklaması eylül ayında yapılmış bir açıklamadır. Onun için korkmayın bugün arkadaşların çoğu meb aramışlar kasım ataması kesin sözleşmeli.kadrolu alım olabilmesi için yasa çıkması gerekiyor.

arkadalar benim puanım 46.55 acaba kasımda atanabilir miyim?

arkadaşlar benmde 42.172 atanırım inşallah zor gıbı :(

offffff beklemekten sıkıldık artık belli olsunnnnnnnnnnnnnnn açıklayın artık

beklemek ne zormuş..

Sayın site yöneticisi arkadaşlarıma mesaj atma hakkı mı engellemişsin?
Engellemenin sebebi sanırım yorumum merak ediyorum cevap verdiğim arkadaşı da engelledi mi sayın sevgi ve hoşgörü insanı?Yarın CUMHURİYET Bayramı sen yoksa hala demokratik olamadın mı?
Yaptığın ayıptır bil.
Eğer mesaj hakkım olsaydı arkadaşla özel mesajla iletişime geçer burada başka arkadaşları rahatsız etmezdim.
Üniversite okumuş insanlarız emin ol yasaksız daha rahat konuşuruz biz.
Bu mesajın muhatabı dışındakilerden okuyarak rahatsız olan arkadaş varsa alınmasın malesef yazı ortamı duygular koşmadaki gibi aktarılmıyor şimdiden özür dilerim...

Valla ister baranş dışı ister branşımdan biri olsun yanlış yanlıştır.Ne hakkı var öyle yapmaya.Bir de aileleri düşünsün o hareketi yaparken.Kusura bakmayın ama hatanın hele de bilerek yapılan hatanın büyüğü küçüğü olmaz.Çok kınadım o arkadaşı.Hem çocuğun ne suçu var?

ben söyle demek istiyorum eksiklerini tamamlamasını istemek mi yanlıs olan yoksa koli bantıyla kapıstırmasımı... eksiklerin istenmesi ve bunun not olarak eve gönderilmesinin yanlısı yok diye düsünüyorum... koli bantıylada degilde cocugun eline vererek vs. gönderebilirdi... hepimiz bu tür notlar göndermişizdir... ama cocuga yapıstırarak veya igneleyerek degil... bence bu olay cok abartılmıstır... ve aksam haberlerinde de cıktı... sizce bu olay cok abartılmadımı? yani okul öncesine alımı fazla bulanların abartması veya medyaya bildirmesi olamaz mı ... belki yanlıs düsünüyorum ama karalama karalamadır... ben not göndermeyi yanlıs bulmuyorum ama keske cocugun eline verseydi vs... yine bu kadar abartılmasınada karsıyım....

Arkadaşlar eğitim bir sen bakanla açıklaması eylül ayında yapılmış bir açıklamadır. Onun için korkmayın bugün arkadaşların çoğu meb aramışlar kasım ataması kesin sözleşmeli.kadrolu alım olabilmesi için yasa çıkması gerekiyor.

evet panige gere yok ... kasım atamasıda sözlesmeli olacak... kadrolu alımın az olacagı kanısındayım...

Hüşa, katılıyorum sana... Malzemeleri getirmiyorsa burada çocuğun suçu yok ve çocuğu suçlayıcı bir harekettir bu, öğrenci bu durumda okula bile gelmek istemeyebilir. Malzemeler gelmiyorsa aile ile konuşması çocuğu bu şekilde alet etmemesi gerekirdi.. Kim olursa olsun, hangi branştan olursa olsun yapılan bu şey öğretmenliğe yakışmayacak bir davranış... Aynen ben de çok kınadım...

Hüşa, katılıyorum sana... Malzemeleri getirmiyorsa burada çocuğun suçu yok ve çocuğu suçlayıcı bir harekettir bu, öğrenci bu durumda okula bile gelmek istemeyebilir. Malzemeler gelmiyorsa aile ile konuşması çocuğu bu şekilde alet etmemesi gerekirdi.. Kim olursa olsun, hangi branştan olursa olsun yapılan bu şey öğretmenliğe yakışmayacak bir davranış... Aynen ben de çok kınadım...

cocugun sucu olmadıgı konusunda kesinlikle haklısınız bunun aksi düsünülemez bile...ama aileye not gönderilmesi ve isteklerinin tamamlanmasını istemek kötü bir davranıs degil bence... belki yüz yüze konusuldu istenildi veliye hatırlatıldı veli bunu unuttu vs.. okula bilgi vermedi ögretmenine vs.... alamayacagını yada daha sonra alacagını tamamlayacagını söylemedi... ögretmende cocukla not gönderebilir... ama bantlamamalıydı... bunu cocukta bilmemeliydi belki...

arkadaşlar memurlar net forumda uzun süredir yorumlarını takip ettigim arkadaşlar var.egitim bir sen haberinin kadrolu alacaklar haberi eski bir habermiş.ayrıca kasımın ilk haftası açıklayacaklarmış ve alımlar sözleşmeli olacakmış bu memurlar net forumda benim sürekli yorumlarını takip ettigim arkadaşlar tabiki bunlar da sadece yorum ama ümitlerimizi hiç yitirmeyelim artık az kaldı yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.

Empati kurarak düşünüyorum..Belki öğretmenimiz,velinin dikkatini çekmek ve unutmaması için böle birşey yapmış olabilir.Normal bantı yoktu,elinde koli bantı olduğu için onu kullanmıştır....Rencide edilen bir şey yoksa,sorunda yoktur...

Ve arkadaşlar bu konuyu farklı bir bölümde tartışırsak daha iyi olucak!!!! Çünkü burası atamalar bölümü:):):):)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri