Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ilköğretimin zorunlu olduğu yıl 8 yıllık eğitime geçildi. 1998-99 eğitim öğretim yılı . Oyıl kpss yoktu.
Ayrıca bunları yazmaktan zevk almıyorum. Sadece bildiklerimi paylaşıyorum.

artık çok sıkıldım sürekli yorumları okumaktan ve ümidimi kaybediyorum artık:(((((

öğretmenlik kpss ile ölçülmez.bugün öss sınavına iyi hazılanan bir lise öğrencisini sınava soksanız matematikle tari coprafyayla birlikte bir ayda eğtim bi. çalıştırarak kpssye soksanız 80 puan alır bu durumdaki birinin iyi bir öğretmen olacağına kanaat getirmek akıldan ne kadarda uzak bir durum.kesinlikle ölçüt değil.merkezi sınavların hiçbiri herzaman gerçek bir ölçü sayılamaz.

Arkadaşım sen kpss nin mantığını git bakanla tartış. ben olanı söylüyorum. Gir www.memurlar.biz sitesine oku. sanki ben sözleşmeli alınmasını istemiyormuşum gibi konuşup sinirlendiriyorsunuz.

neyden arkadaşım

Eğitim-Bir-Sen'i Aradım, "Sözleşmeli Öğretmen Alımı Yok !" (Memurlar.Net - Forum)

HÜSEYİN HOCAM YAZMIŞTIM EKSİK ÇIKMIŞ GELİNCE BİR YORUM YAPARSANIZ HOCAM BU ARKADAŞLARA CEVVAPLARINI ALSALAR MEMNUN OLURUZ

bence sözlesmeli alım olacak ...personel müdürünün acıklamasıda sözleşmeli alım olacagı yönündeydi... 17 binden en fazla 5-6 bini kadrolu alırlar... bakan tv.deki acıklamalarında aslında herkesi kadrolu alamak istediklerini ama bunun için zamana ihtiyac oldugunu kasım atamasında da sözlesmeli olacagının sinyallerini vermiştii ve kimse herkesin kadrolu alınacagını düsünmüyordu nitekimde öyle olacak yine sözleşmeli alacak...

bakan benimle puanları tartışmıyo.benim bu konudaki muhatabım bakan değil.

inşallah sözleşmeli olurda herkes alınır bütün mezunlar tıpkı eskisi gibi eskiden kpssye girmiş olmak yetiyodu

inşallah yaaa inşallahhhhh

Teşekkürler.İnş.tahminler doğru çıkar.Bütün gün araştırmaktan,pc başında durmaktan gözlerim bozulacak nerdeyse..Umarım beklediğimize değer.
kesinlikle katılıyorum...eve gelip işlerimi bitirip pc e geciyorum varmı birşey diye... inan ellerim kollarım uyusuyor klavye-mouse kullanmaktan,ekrana bakmaktan gözlerim sulanıyor:):): psikoloji de ayrı:):) umarım acıklanırda rahat ederiz....bu seferde tercih için sonuc için pc basına gecer burada bunun sohbetini yaparız... ama bir sonraki asama(tercih ve bekleme süreci -sonucların acıklanması) suanki asamadan ( bekleme hep bekleme:)) daha zor

inşallah 5000 alım olur da herkesin hayali gerçek olur

artık çok sıkıldım sürekli yorumları okumaktan ve ümidimi kaybediyorum artık:(((((

sakın ha sakın karamsar olma... bence güzel seyler olacak bunu hepimiz yasayacagız... neden karamsarlasıyoruz resmi bir acıklamamı var CEVAP: Hayır yok, cünkü resmi bir acıklama yapılmadı...EVET DOGRU CEVAP BU.... o yüzden karamsarlıga yer yok ...umudumuz var ...ve güzel haberleri beklemekteyiz....

yeter yaaa bi atansam yerim yurdum belli olsa ewlencem arkadaşlar yaaa :))

2009 branş bazında sıralama neden açıklanmadıki bu konuda bilgisi olan varmı....2008 branş bazında sıralamaya bakıyoruz bu ne kadar doğru bilgi veriyoki yanılmayalım bide lütfen yardım edin yaw :(

arkadaşlar ben daha geçen gün size ne dedim babam meb le görüşmüş adamlar kasım ayında var demiş demedimmi kasıma kaç gün var kasım ayında açıklayacağız henüz net bir rakam almadık ama kasımda öğretmen alacaz demişler hemde okul öncesindende talep ettiklerini söylemiş ha bide bunuda demişler hem kasımda alacaz hem de şubatta demiş yani kasım ayında atanamayan düşük puanlılar şubatta kesin atanacakmış daha ne olsun kasıma kadar bekleyeceğiz mecburen yapacak bir şey yok:36_11_13:

mebin kabahati yok maliye daha kararını mebe bildirmemiş

Arkadaşlarr önceliklee herkesinn Cumhuriyet bayramı kutlu olsun şimdiden.yapılan açıklamalar bizlere pazartesi gününü beklememmizz gerektiğini söylüyor.. o yüzden canımızı sıkmayalımm hakkımızda hayırlı ne isee oo olsun..inankii zorr bekleyişler güzell sürprizlerle sonlanır..

ilçeleride arıyorum kalanları alma şansları çok yüksek diyorlar kime inanacağımı şaşırdım yaw allahım açıklansın artıkkk çatladık sabredek offff... zamanında sınıfçılar 21 ile atanmışlar neden bu seferde okulöncecileri almasınlarkiii... hee bide arkadaşlar sınıfçıları seminer sonucunda okul önceci diye görev vereceklermiş ya baş kaldıralım ilk önce biz bekleyenler varız vede arkamızdan gelen mezunlarımız hakkımızı yedirtmeyelim kaç senedir ustaöğretici yok ücretli daha sıfatımız belli değil sıkıldım artık off daraldım artık

sözleşmelimi demiş arkadaşım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri