Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar personel genel müdürünün açıklamasına göre kasım ayında 17000 öğretmen alımı yapılmaya çalışılıyor.
Maliye bakanlığı kaynaklarına göre MEB 20000 öğretmen alımı için onay istemiş ve bakanlık 15000 ile 20000 arasında bir sayı verileceği yönünde çalışmalar yapıyor. bu alımların kadrolu olmasının zor olduğu zira bu alımın dışarıdan yani göreve başlamamış öğretmenlerden yapılması planlanıyor. eğer ara formül bulunamazsa(mevcut sözleşmelilerin başvurmaması gibi)bu alımlarında sözleşmeli olması bekleniyor.
saygılarımla Tuncay ARAS
arkadaşlar bu yazı başka bir siteden alıntıdır...
mrb arkadaşım bu haberi nerden alıntı yaptın?ve ne zamanın haberi bu?

artık şu forumda net ve kesin bişeyler okumak istiyorum

istanbul ve ankara zorunlu olduğunda meb öğretmen bulamıcak eminim sokaktan geçeni toplayıp o.ö ci yapcak:))

sıkma canını hocam olacak inşallah burda nasıl sevinç çığlıkları tatlı telaşlar güzel paylaşımlar yapacağız ozamanda planlarla ilgili sorular soracagız atandığımız şehirlerle ilgili konuşacağız güzel günler bizi bekliyor inşallah

sıkma canını hocam olacak inşallah burda nasıl sevinç çığlıkları tatlı telaşlar güzel paylaşımlar yapacağız ozamanda planlarla ilgili sorular soracagız atandığımız şehirlerle ilgili konuşacağız güzel günler bizi bekliyor inşallah

amin hocam inş.

yaa arkadaşlar bir şey sorcam ben kız meslek lisesi mezunuyum lise mezunlarının girdiği kpss de çocuk gelişimi atamaları olacak mı çocuk gelişimine ihtiyaç cok oldugundan lise mezunlarından da alacaklarmı bir bilginiz varmı

atama tercihi.nette kadrolar verilmiş doğrumu bilmiyorum arkadaşım aradı ama ben bulamadım. en çok sınufla okulöncesine verilmiş kadrolu alımı maliye kabul etmemiş

Arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur ve atanırız.. Eğer 3000 alım olursa atanma ihtimalim var ama ben 21 i işaretlemeyeceğim .. Çünkü eş durumundan gelme ihtimalim düşük eğer bu sefer olmassa şubatta tekrar tercih yapacağım yine olmassa o zaman kpss yolları gözüktü bana :)

ya vallahi kafam karıştı.nerden buluyonuz bu haberleri kesin birşey var mı?yok.ozaman boş haberler yazmayın.

bu insanlar kaç yıldır usta öğretici
bu hakkı şimdi sendikamı verdi olaylara gerçekçi yaklaşalım bu güzel ülkemin buna ihtiyacı vardı ihtiyaç doğdu yollarda bekleyen arkadaşlarımıza açıldı yüksek müsadenizle sizi hem türk hem müslüman ülkede hak yol islama davet edeyim ayrıca salı akşamları( hakyol devrim demişsinizya) bukalp seni unuturmu diye dizi var bi izleyin tavsiye ederim ozaman anlarsınız devrimcilere ne olduğunu yıl 2009 neredeyiz kimler nerde boş konuşup bulandırmayalım lütfen aklar mı önde kızıllarmı canım inşallah forumdaki konumuzla ilgili paylaşımlar yapmak dileği ile :congratulationscut4
Arkadaşım asıl siz gerçekçi olun Eğitim Sen davayı kazanmasaydı usta öğreticilik devam edecekti bu hak gökden inmedi, vahi de gelmedi birilerine... kazanıldı.Bu ülkede farklı ırklardan ve dinlerden insanlar var.Yokmuş gibi davranmaktan vazgeçin.

Bir Daha Sözleşmeli Öğretmen Alımı Yapmayacağız” [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bakan Çubukçu, eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını bildirdi. Çubukçu, bir daha sözleşmeli öğretmen alımı yapmayacaklarının altını çizerek, bu konudaki çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.[/FONT]
Memurlar.net

Bana atıyorsun diyenler utansın

Ama onu dedikten hemen sonra 10000 sözleşmeli alım yaptı.İhtiyaç doğrultusunda yine yapacak.

bunu yakalayan arkadası tebrik ediyorum...29 ekimde acıklanacak diye duyumlar vardı zaten...

Teşekkürler.İnş.tahminler doğru çıkar.Bütün gün araştırmaktan,pc başında durmaktan gözlerim bozulacak nerdeyse..Umarım beklediğimize değer.

değerli hocam hiçbir bakan sınava girip de 45 altında puan almış bir adayı atamaz. bu çok büyü bir risk. bu zamana kadar hiçbir branştan bu bu derece düşük puanlarla atama yapılmadı. 22 bin açık var doğru ama bunda sonraki mezunlara hiçbir bakan yolu kapatamaz.

değerli hocam hiçbir bakan sınava girip de 45 altında puan almış bir adayı atamaz. bu çok büyü bir risk. bu zamana kadar hiçbir branştan bu bu derece düşük puanlarla atama yapılmadı. 22 bin açık var doğru ama bunda sonraki mezunlara hiçbir bakan yolu kapatamaz.
ne diyon arkadaşım nasıl atamadılar.eskiden yoldan geçeni öğretmen yapıyorlardı.veteriner,ziraat mühendisleri nası öğretmen oldular.bizim branşımız.en azından bu bölüm mezunuyuz.

sanırım yanlış biliyorsunuz hocam ilköğretimin zorunlu olduğu sene sınıf öğretmenlerinin atama puanları çok düşüktü 21 ile bile atanan oldu..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri