Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar malum yarın bayram,hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun..dilerim bayramdan sonra yani pazartesi açıklarlar artık..bari almayacaklarsa da kasım ataması olmayacak densin..böyle diken üstünde beklemek çok zor,hiç değilse ümidi keseriz o zaman..ama tabiki gönlüm almalarından yana..46,001 il kalmıştım 10 bin alıında..inşallah hepimizin gönlüne göre verir allah:)

Geç olsun güç olmasın!!Sabır...

inşallah hayırlısı olur

cevap vermeyerek en büyük erdemliliği yapıyorsunuz,atanmak dileğiyle,,,,,

bana da mantıklı geldi açıkçası..

ya duayı sadece imimlarmı okuyo sizin çevrenizde allaha hiç sığınan yokmu hayatınız çok mu mükemmel gidiyo dua etmenin öğretmenlikle ne alakası var sıkıştığınızda Allahım yardım et demeyi biliyorsunuz dua edincemi insanlar cahil konumuna sokuluyo sayın modern öğdetmen birgül hanım istersen sen burda değilde daha modern sitede yer al bizim için dua edenlere de bikez daha teşekkürler Allah razı olsun

hala bir haber yok anlaşılan bu arada allah bütün dualarımızı kabul eder inşallah

degerli hocalarım eger sizlere dua ederek kendimi yanlış hissettirdiysem özr dilerim ben sadece olurki birimizin duası kabul olunur diye ve bekleyen şunca insana bi ekmek kapısı acılır diye yaptım eger rahatsızlık verdiysem özr dilerim.ve sadece BİRGÜL26 :DUA İHTİYACI OLANADIR ZANNEDİYORUMKİ SEN HERŞEYİ TEKNİK OLARAK GÖRÜYOSUN VE DUAYA İHTİYACININ OLMADIGINI GÖSTERİYOSUN İNSANLAR DUA EDİYOR DİYE ONLAR SÖZ SÖLEMEYE HAKKIN YOK BİR İKİNCİSİDE EGER Kİ İHİTYACIN YOKSA DUAYA HİC ÜSTÜNE ALINMADAN NORMAL OLARAK FORMU KULLANMAYA DEVAM ET BİZ SADECE İHTİYACI OLANLARA DUA EDİYORUZ KENDİMİZDE İCİNDE OLARAK.

arkadaşlar bence bu konuyu çok uzatmanın bir anlamı yok bence..ne şu saatten sonra burada inanmayanı inandırmak mümkün ne de inananı vazgeçirmek doğru değil mi?inanç kişisel bir şeydir..ben kendi adıma teşekkür ediyorum duanız için..inanmayan arkadaşlar da okumayı versin...tartışmayalım tek..ortamı bozmak kolaydır zor olan güzel bir ortam oluşturmaktık..ortak noktamız okul öncesi,bu yönde paylaşımlarımız devam etsin böylece bu güzel ortamımız bozulmasın derim..ama lütfen kimse yazdıklarımı şahsi algılamasın kimseye akıl falan da vermiyorum;herkesin aklı kendine yeter,aarayı düzelteyim derken bana da cephe almayın sonra:)

hüşa hocam bende okudum bence de güzel bir tahminde bulunmuş işallah dedigi gibi olur.orada bir arkadaşda meb le görüşmüş orayı okudun mu hüşa hocam.alımlar sözleşmeli ve kasımda belli olacak diye.

Arkadaşlar konumuza dönecek olursak,memurlar.nette arkadaşın biri güzel bir tahminde bulunmuş:
___son yıllarda yapılan kasım atamaları(ara atama)ve dikkatimi çeken bir nokta___ (Memurlar.Net - Forum)[/QUO
teşekkür ederim hüşa arkadaşım yapılan yorum çok mantıklı...hayırlısıyla arkadaşlar kalan 5200 kişi yani hepimiz şubata kadar atanacağız...artık bu şekilde düşünelim...ve puan havuzuna puanlarımızı yazıp ölü tercih yapmayalım....saygılarımla...

hüşa hocam bende okudum bence de güzel bir tahminde bulunmuş işallah dedigi gibi olur.orada bir arkadaşda meb le görüşmüş orayı okudun mu hüşa hocam.alımlar sözleşmeli ve kasımda belli olacak diye.

hocam bende okudum yorumları bikaç kez okudum ama göremedim sözleşmeli alım olacak diye bi yorum

EYLEM hocam sabah saat 9-10 gibi bakmıştım forumun ilk sayfasındaydı o kadar çok başlık açıyorlar ki.

verecek cevabı olmayınca genelde insanlar susar :)) yada sukut ikrardan gelir hocam :)) tesekkürler :)

ısrarla beklediğiniz cevapları vereyim asude hanım içiniz rahat etsin, diğer arkadaşlardan konu dışına çıktığım için özür dilerim ancak bu kadar tahrik üzerine forumu kavga gürültü yeri haline çevirmemek için sabrettim ama biraz haddinizi aştınız yoksa size cevap vermek çok zorlanılacak bir iş değil emin olun.
Kimsenin herhangi bir konuda dua etmesine elbette ki kimse söz söyleyemez , iyi niyetler , iyi temenniler tabii ki güzel şeyler , ama artık olayı abartıp ayetler dualar yazmanın ne alakası var? bunun yeri burası mı? başlığı açan arkadaş da bunu yazmış "farklı bir konuda paylaşımda bulunmayın!" diye. Çünkü bundan önceki konu başlığı 200 sayfayı geçti ve neredeyse yarısı boş bilgilerle dolu.

S_W_A_T' Alıntı:
türbeyle hiç bi alakası yok arkadasımız sadece kendı dusuncesını yazmıs emegıne saygı duyalım birgül hanım artıstlıge gerek yok

- pardon hangi emeğe? tamam, bende birazdan orhun yazıtları ile ilgili bir makale bulup onu yayınlayayım göktürklerin o dönemde ki sosyal kültürel yapıları üzerinden o dönem de öğretmen ataması olsa nasıl olurdu bu konuda düşüncelerimi anlatayım sayfalarca siz de bu emeğe saygı duyun olur mu? ha bu arada sizin bu yazdığınız da bir "artistlik" türü.

asudeyim' Alıntı:
birgül hanım, siz bundan rahatsız olduysanız lütfen baska bi foruma szi geçin zira o ki kimsenın bundan rahatsız oldugu yok... ayrıcada şunu unutmayın dünya dua üstüne kurulmuştur ve BİR İNSAN BİŞEY İSTEDİGİ ZAMAN EVRENİN DİLİ BİR OLUR.... şuan bizimde dilimiz bir ama isteme şekillerimiz farklı lütfen insanları kendi özgür iradelerine bırakalım nasıl istedikleri önemli degil istenen şey burda önemli olan!

- benim duayla dua etmeyle bir sorunum yoooook! yeri burası değil diyorum! neden bunu din iman tartışmasına sürüklemeye çalışıyorsun ki?!

rey-han' Alıntı:
arkadaşım sağol sana katılıyorum rahatsız olan okumasın
- bir gün üst komşun gece 3 te davul zurnayla tepende halay çekerse bundan rahatsız olma olur mu? ha eğer şikayet edersen "rahatsız olan dinlemesin" derler şaşırır kalırsın!

cemresu2006' Alıntı:
ya duayı sadece imimlarmı okuyo sizin çevrenizde allaha hiç sığınan yokmu hayatınız çok mu mükemmel gidiyo dua etmenin öğretmenlikle ne alakası var sıkıştığınızda Allahım yardım et demeyi biliyorsunuz dua edincemi insanlar cahil konumuna sokuluyo sayın modern öğdetmen birgül hanım istersen sen burda değilde daha modern sitede yer al bizim için dua edenlere de bikez daha teşekkürler Allah razı olsun
- bu yazının benzerine yukarıda cevap verdim, tabi ki sadece imamlar dua etmiyor bende dua ediyorum. ayrıca kimseye cahil demedim demem. estafurullah.

neler olmuş yine buralarda....

arkadaşlar memurlarnetteki haberi okudumda mantıklı gibi hep tatil dönemlerine denk getirmişler atama haberlerini inşallah bugün yarın açıklanırda rahatlarız cümleten...

bunlar reklam kokan hareketler birgül hanım haddınıızı aşmayın kımın ne yazdıgı sızı ılgılendırmez kısacası bu laflar boy boy..... seni swat kowboy:77wu[1]:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri