Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Hüseyin hocam orada mısınız?
Bugünün tarihi yazıyor benim gönderdiğim linkte bir daha sözleşmeli alamayacağız yazıyor

Yok ya bunda bir iş var bağıra bağıra açık var diyorlar nasıl olmaz sözleşmeli mantığa yatmıyor ki :( meb şeytana papucunu ters giydirirse o ayrı tabii nasıl bir hesap yapabilir çok merak ediyorum doğrusu bunu nasıl ucuza getirebilirim diye düşünmekten bir hal oldular ne demek ya 1 ay çalışan ücretli öğretmene 500 tl ne demek:( öbürü bir buçuk milyar alıyor el insaf ya el insaffff:(

Hüseyin hocam orada mısınız?
Bugünün tarihi yazıyor benim gönderdiğim linkte bir daha sözleşmeli alamayacağız yazıyor

hocam yav yapma sen bari anla...senin gönderdiğin link o videonun yazısı...

o sitede hangi habere gidersen git aynı tarihi gösterir... yani site haberlerin yanına bugünün tarihini atıyor..

oysa görüşmenin gerçek tarihi ve videosunu size gönderdim yazdım ...

02/07/2009

02.07.2009 Gn. Başkan Ahmet Gündoğdu ve M.E. Bakanı Nimet Çubukçu Görüşmesi EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ SENDİKASI GENEL MERKEZİ

artık anlamışsınızdır yani

hüseyin hocam benim tarih polemiği açma gibi bi art niyetim olamaz orda ne yazıldıysa bende aynısını yazdım.arkadaşlarımın aklını bulandırmak asla istemem çünkü bende onlar gibiyim.tarih yeni açılmış konu gibi gösterilmiş.neyse hepinize ii geceler

huzurkoyu yukarıdaki tavsiyeme uy... biraz dinlen .. her habere , her kişiye inanma..

Sağolun hocam kusura bakmayın gerçekten hakkınızı ödeyemeyiz ben paniklediğim zaman gördüğümü de anlayamam
çok gerildim ondandır evet haklısınız
kusuruma bakmayın allaha emanet olun hayırlı geceler ...

arkadaşlar atama dönemleri öncesi bekleyen arkadaşlar her şeye şüpheyle yaklaşıp her söylenene acaba diyorlar..çok değil bir ay önce yaşadım aynılarını o nedenle sizi çok iyi anlıyorum ama bu tarz polemikler o dediğiniz forum sitelerinde çok olur..önemli olan görüşmenin yapıldığı tarihtir, o siteye haberin eklendiği tarih değil..o nedenle okudugunuz haberlerin yapıldıgı tarihe bakın....sitelerin tarihine değil.ii geceler

Hocam ayrıca dara21 arkadaşımızla aynı anda aynı habere takılmışız tamamen tevafuk kimseden etkilenmem eğitim-sen 'in sitesinde bugünün tarihini gördüm koptum o andan itibaren hakimiyet kayboldu
allahım açıklansın artık hayırlısı ile ne olur yoksa akla ziyan vallahi:(
hayırlı geceler arkadaşlar...

arkadaşlar mrb siteye üyeydim ama ilk defa yazıyorum bende kasım atamasını merakla bekliyorum 42 ile atanırmıyım

mrb sosyalcihüseyin hocam 42 ile atanırmıyım sizce

artık açıklansın ya

evet bende hergün pc nin başına oturup merakla bakıyorum ama sevinçli bir haber yok.açıklansın artık BEKLEMEKTEN YORULDUM.............

ya rabbi şu insanların cırpınışını görüyosun ya erhamerrahimin sana sıgınarak dua ediyoruz benim eşimde içlerinde bu insnaların emeklerinin karşılıgını nasip eyle allahım bunlar hep senin kulların sadece haklarını istiyolar cok şey degil yarabbi ekmek kapılarını hayırlısıyla ac inş.ALLAH (c.c)ben çalışana veririm diyor degerli hocalırım hic meraklanmayın inş bu iş olacak allahın izni ve inayetiyle .inş en kısa zamanda ümit her zaman sıgınma kapısıdır lütfen ümitlerimizi kaybetmeyelim .beklemeside ayrı bi tat veriyor.emin olun atandıktan sonra bugunler içimizde hep degerli bi anı olarak kalacaktır selametle.

ya rabbi şu insanların cırpınışını görüyosun ya erhamerrahimin sana sıgınarak dua ediyoruz benim eşimde içlerinde bu insnaların emeklerinin karşılıgını nasip eyle allahım bunlar hep senin kulların sadece haklarını istiyolar cok şey degil yarabbi ekmek kapılarını hayırlısıyla ac inş.ALLAH (c.c)ben çalışana veririm diyor degerli hocalırım hic meraklanmayın inş bu iş olacak allahın izni ve inayetiyle .inş en kısa zamanda ümit her zaman sıgınma kapısıdır lütfen ümitlerimizi kaybetmeyelim .beklemeside ayrı bi tat veriyor.emin olun atandıktan sonra bugunler içimizde hep degerli bi anı olarak kalacaktır selametle.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin allah razı olsun hocam

amin...allah yardımcımız olsun...en kısa zamanda gülsün yüzümüz...

Dualarınız için Allah razı olsun hocam.İnşallah herkes için hayırlısı olur.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri