Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bakan çubukçuyla görüştük haberini tıklayın

bakan çubukçuyla görüştük haberini tıklayın

HOCAM BİRBİRİMİZİ BİLGİLENDİRİRKEN ÖNCELİKLE KENDİMİZ DOĞRULUĞUNDAN EMİN OLALIM... BU HABER 2 AY ÖNCESİNİN..
tbmm onay vermedi.. mecliste görüşmeden , maliyeden izin almadan olmuyo o işler öyle

[ı]estf... Hocam ne demek,espri yapmak istedim... Bu arada emekleriniz ve cabalarınız için kendi adıma tşk. Etmek istiyorum size ve hüseyin hocama... Bunun için cabalayan yorumlarını paylasan tüm arkadaslarıma...[/ı]

est.arkadaşım bende size teşekkür ederim çabalarınız olumlu oluşunuz huzur veriyor okuduklarımı paylaşıyorum hüseyin hocamın yanında ben bir şey yapıyorum sayılmaz kii zaten benim moral kaynağımda hüseyin hocadır :) allah razı olsun inş. Tüm huzur dağıtan arkadaşlardan...

allah hepimizin yardımcısı olsun...

hocam tarhe baktınızmı peki eski haberse neden şimdi eğitim birsende yeni verilsin memurlar net te bu haberler çalkalanıyo

ne zaman açıklanır kontenjalar bilen varmı?

hocam tarhe baktınızmı peki eski haberse neden şimdi eğitim birsende yeni verilsin memurlar net te bu haberler çalkalanıyo

evet hocam biliyorum eski trihli..

ya orası adamların kendi sitesi elbette yaptıklarını yayınlayacaklar...

boşver sen forumları

sonuca bakalım..maliye ve tbmmden geçtiğini gösteren bir yazı veya link görmedikçe millet konuşsun dursun

02.07.2009 bu da görüşme tarihi

yeni mi eski mi

tarih:2009-10-27

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile görüşerek, yetkili sendika sıfatıyla bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Kurum İdari Kurulu Toplantısı’na sunduğumuz eğitim çalışanlarının sorunlarına ilişkin çözüm önerilerimizin gerekçelerini aktardı. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bakan Çubukçu, Kurum İdari Kurulu’na sunduğumuz raporun ilgili birimlere gönderildiğini, birimler tarafından yapılacak çalışmaların toplanmasının ardından yeniden biraraya gelinerek, konuların değerlendirileceğini söyledi. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Genel Başkanımız Ahmet Gündoğdu, Genel Sekreterimiz Halil Etyemez, Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Özer, Genel Basın Yayın Sekreterimiz Hıdır Yıldırım, Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterimiz Esat Tektaş ve Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreterimiz Ramazan Çakırcı ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’yu makamında ziyaret etti. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=arial, helvetica, sans-serif]Farklı Statüde Öğretmen İstihdamı Çalışma Barışını Bozmaktadır[/FONT] [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Genel Başkanımız Ahmet Gündoğdu, eğitim çalışanlarının acilen çözülmesi gereken birçok sorununun bulunduğunu ifade etti. Gündoğdu, sözleşmeli öğretmenlik uygulamasına karşı olduklarını, aynı işi yapan farklı statüde öğretmen istihdamının çalışma barışını bozduğunu, bu husustaki yaklaşımın belirginleştirilmesi gerektiğinin altını çizdi. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]Sorunların Çözümü Eğitim Çalışanlarının Verimini Artıracaktır [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kurum İdari Kurulu’nda çıkacak sonuçların eğitim çalışanları tarafından merakla beklendiğini belirten Gündoğdu, sorunların çözümünün eğitim çalışanlarının çalışma verimini artıracağını, bunun da eğitimin kalitesinin artırılması konusunda olumlu etkide bulunacağını kaydetti. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]“Bir Daha Sözleşmeli Öğretmen Alımı Yapmayacağız” [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bakan Çubukçu, eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını bildirdi. Çubukçu, bir daha sözleşmeli öğretmen alımı yapmayacaklarının altını çizerek, bu konudaki çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. [/FONT]

Okunma Sayısı: 687 Tarih: 2009-10-27

yav arkadaşlar ben size inanamıyorum.. her atılan taşı kuyudan çıkarmaya çalışmayın... millete bak ben link verdim .. buyrun izleyin...fi tarihinde kalmış konuşmayı bugün diye tutturdu gidiyo..

TBMM ONAY VERMEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

O GÖRÜŞENİN ÜZERİNDEN 2 AY GEÇTİ .. SİZ ONDAN SONRA KADRO DİYE Bİ ŞEY DUYDUNUZ MU? hayır

çünkü ne maliye ne tbmm onaylamadı

hüseyin hocam çok sabırlısınız gerçekten..atama beklerken insan ne görse eyvah diyor..basımızdan gectiği için biliyorum..dikkat falan kalmıo dara hocamız da panik içinde bence suan..sizin sakin ve araştırmacı haliniz olmasa arkadaşlar birbirine gircek bu panik ve heyecanla :)

evet hocam biliyorum eski trihli..

ya orası adamların kendi sitesi elbette yaptıklarını yayınlayacaklar...

boşver sen forumları

sonuca bakalım..maliye ve tbmmden geçtiğini gösteren bir yazı veya link görmedikçe millet konuşsun dursun
evet bende buna katılıyorum.

arkadaşlar size tavsiyem.. yatın uyuyun.... bu kadar şüphe sizi fazla götürmez..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri