Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hüseyin hocam ne zaman belli olur kontenjan bir fikriniz varmı

ilginiz ve kısa sürede cevapladığınız için çok teşekkür ederim.allah razı olsun.

sayın sosyalcı hüseyin hocam.ilginiz ve kısa sürede cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.

Ekim ayı bitti zaten en geç haftaya açıklarlar mı acaba tatil dönüşübde

hüseyin hocam yorumlarınızla yüreklerimize su serpiyorsunuz allah razı olsun tercihlerimizdede yardımcı olmanız dileğiyle. bizlere çok hakkınız geçti hakkınızı helal ediniz

arkadaşlar kars'tan bir arkadaşım gönderdi bu numarayı bizzat kendi vermiş bakanın danışmanı hafta sonu bakanda oradaydı
muhakkak ulaşacaktır eline atama ile ilgili sorularımızı fakslayalım lütfen bakarsınız cevap gelir şansımızı deneyelim ne kadar çok faks atarsak o kadar çok görme şansı olur ve ısrarımızı anlarlar belki...

T.c milli eğitim bakanlığına
milli eğitim bakanı danışmanı sayın yusuf büyük'ün dikkatine
0 312 4251391

kendim için istemiyorum o.ö.kasım ataması hakkında merak ettiklerinizi sorun diye istedim arkadaştan
tamam ben yarım faks çekeyim cevap gelirse size söylemeyeceğim küstüm:)

hocam sizce 38ler ümitlensinmi.......

evet acıklansada sevinsek hep beraber... bu arada hüseyin hocam gercekten sizin fikirleriniz görüşleriniz bizler icin cok önemli.... bende cogu arkadasım gibi takip ettim belli bir süre sonra üye olarak burda olmayı tercih ettim,bunda sizinde payınız azımsanmayacak kadar coktur... o yüzden diyor ki iyi ki varsınız,umut ediyor ki sevinclerimizi de burda sizinle paylasırız....

kendim için istemiyorum o.ö.kasım ataması hakkında merak ettiklerinizi sorun diye istedim arkadaştan
tamam ben yarım faks çekeyim cevap gelirse size söylemeyeceğim küstüm:)
hocam duymuyorum belki ama görüyoruz:):)... hocam sakın ha küsmeyin olur mu? :)))) sizi takip ediyoruz hocam...

zaman ve sabır.. sabreden derviş muradına ermiş,az daha sabredelim iyi olur herşey inşallah :)

:))) iyiydi evet görebilirsiniz normaldir bu kafa böyle dağınıkken:)
estf... hocam ne demek,espri yapmak istedim... bu arada emekleriniz ve cabalarınız için kendi adıma tşk. etmek istiyorum size ve hüseyin hocama... bunun için cabalayan yorumlarını paylasan tüm arkadaslarıma...

yardımcı oldugunuz icin tesekkür ederiz

sözleşmeli alınamaz olur mu bir düşünün nası lkapanacak o kadar açık ????

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri