Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hocam ben bu seneden ümitliyim ama ümitlerim sönmeye başladı puanım 42.712 sizce atamalarda şansım olur mu....farzedinki atandık kadro için şu kpss illetine tekrar girmek zorundamıyız. şimdiden teşekkürler.

sosyalci hüseyin hocam bilgi birikimiminize samimiyetimle güveniyorum oflu zeynoş arkadaşımız size güzel bir soru yöneltmiş eğer cevaplarsanız bende sevineceğim şimdiden teşekkürler yorumlarınıza katılıyorum herşey güzel olacak diye düşünüyorum biraz sabır sadece

ışık55,c_a_n_a_n,empati tesekkurler.aileyiz umarım gercek olur temennımız bu sekılde.

selamun aleykum bu siteyi ve siz arkadaşları coktandır takip ediyoruz eşim ve ben. ben nevşehirde imam olarak görev yapıyorum eşimde okul öncesi mezunu ve punaı 43.685 inanın eşim ve siz emek veren arkadaşlar icin her duada yer ayırıyor ve söledigim difer arkadaşlarımda dua ediyor inş rabbım emeklerinizi zayi etmezz allah yar ve yardımcınız olsun.eger mümkünse bizim 43.685 ile şansımız ne kadardır 1000 kişi alınsa icinde biz de olurmuyuz tşlker.emanetiniz allaha olsun selametle.dualar müşterektir unutmayalım.

puanım 46.393 kaçıncı sıradayım sizce sözleşmeli atanmak için

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA
MİLLİ EĞİTİM BAKANI DANIŞMANI SAYIN YUSUF BÜYÜK'ün DİKKATİNE
0 312 4251391

ARKADAŞLAR ORADA SORUNU OLAN BİR ÖĞRETMENE VERMİŞ FAKS NUMARASINI VE ÇÖZÜCEM DEMİŞ İNŞ.BU BİLGİLER DOĞRUDUR YENİ ELİME GEÇTİ NUMARA DOĞRULUĞUNU KONTROL ETME ŞANSIM YOK YARIN FAKS ÇEKELİM BAKALIM DEDİĞİ GİBİ CEVAP VERECEK Mİ SAYIN DANIŞMAN

ofluzeynoş hocama ve mavi 38 hocama..
öncelikle aleykümselam

sayın hocalarım şu an baraj 46,798.. bu puana göre en son atanan 14391.sırada yer aldı...aşağıdaki linke göre siz de tahmini sıranıza göz atın..
her puan aralığıda 400-500-600 kişi oynuyor..

ofluzeyno: puanınıza göre 16155.sıradasınız.. 16155 - 14391 = 1764 kişi önünüzde ( siz bunun üstüne 500-600 koyun ve gerçek sıranızı görün )

sayın mavi-38 hocam : puanınıza göre 15741.sıradasınız.. 15741 - 14391 = 1350 kişi önünüzde ( siz bunun üstüne 500-600 koyun ve gerçek sıranızı görün )

bu duruma göre ofluzeyno sizi 2500 atama mavi-38 sizi de 1800 atama rahatlıkla öğretmen yapacaktır..
saygılar dua edin

T.C. MEB Personel Genel Müdürlüğü

mavi 38 hocam T.C.MEB.PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİTEYE GİR ALAN KODUNU YAZ PUANINI YAZ AŞAĞIDA KADROLU SÖZLEŞMELİ SIRASI ÇIKAR .ÇIKAN RAKAMDAN 14.391 ÇIKAR SOSYALCİ HÜSEYİN HOCAMIZ YAZMIŞTI SAPMALAR OLABİLİR BU RAKAMA 600-750 EKLE SIRAN AŞAĞI YUKARI ÇIKAR ZATEN KOLAY GELSİN ANLATABİLDİYSEM NE MUTLU BANA

selamun aleykum bu siteyi ve siz arkadaşları coktandır takip ediyoruz eşim ve ben. ben nevşehirde imam olarak görev yapıyorum eşimde okul öncesi mezunu ve punaı 43.685 inanın eşim ve siz emek veren arkadaşlar icin her duada yer ayırıyor ve söledigim difer arkadaşlarımda dua ediyor inş rabbım emeklerinizi zayi etmezz allah yar ve yardımcınız olsun.eger mümkünse bizim 43.685 ile şansımız ne kadardır 1000 kişi alınsa icinde biz de olurmuyuz tşlker.emanetiniz allaha olsun selametle.dualar müşterektir unutmayalım.
bu linkten sıranıza bakınız hocam http://atama.meb.gov.tr/kaynak/brans_sirasi_bul.asp?S onuc=sonucGoster

Sayın;çok sevgili sosyalci hocam,düşüncelerinizle ,yorumlarınızla bizim yüreklerimizi nasıl rahatlattığınızı bilemezsiniz.her gün uyandığımızda,her işe giderken ,her döndüğümüzde,her gece uyumadan önce,sizin yazdıklarınızı okumadan gün geçirmiyoruz,atamalar şubata bile kalsa ,biz yine bekleriz,siz yeterki bilginizi,düşüncelerinizi bizden esirgemeyin.yüreğinize,gönlünüze sağlık,en derin sevgi ve saygılarla,huzurla kalın......

Sosyalci hocam kusara bakmayın yazınızı görmedim bende o sırada cevap yazmakla meşguldum merhabalar

beni duyan varsa bişey sormak istiyorum bu atamalar ne kadar daha devam eder yani bi kaç sene sürer mi ben ikinci sınıftayım da merak ettim bilğisi olan varsa cvp yazabilir mi.... rica etsem tabi..

puanım 46.393 kaçıncı sıradayım sizce sözleşmeli atanmak için

hocam şimdiden hayırlı olsun...akıllı tercih yaparsanız isrediğiniz bir yere yerleşirsiniz..500-750 kişik atamada gidersiniz

Sayın;çok sevgili sosyalci hocam,düşüncelerinizle ,yorumlarınızla bizim yüreklerimizi nasıl rahatlattığınızı bilemezsiniz.her gün uyandığımızda,her işe giderken ,her döndüğümüzde,her gece uyumadan önce,sizin yazdıklarınızı okumadan gün geçirmiyoruz,atamalar şubata bile kalsa ,biz yine bekleriz,siz yeterki bilginizi,düşüncelerinizi bizden esirgemeyin.yüreğinize,gönlünüze sağlık,en derin sevgi ve saygılarla,huzurla kalın......

Allah razı olsun

beni duyan varsa bişey sormak istiyorum bu atamalar ne kadar daha devam eder yani bi kaç sene sürer mi ben ikinci sınıftayım da merak ettim bilğisi olan varsa cvp yazabilir mi.... rica etsem tabi..

2012 de kpss ye gireceksiniz... okul öncesi zorunlu eğitim 2013 te bitecek...sakın sınıfta kalmayın ... hiç bir zaman bu kadar şanslı olmadı okul öncesi.... kontenjanlar bunda sonra azalarak 2013-2014 'e kadar gider

ARKADAŞLAR KARS'tan bir arkadaşım gönderdi bu numarayı bizzat kendi vermiş bakanın danışmanı hafta sonu bakanda oradaydı
muhakkak ulaşacaktır eline atama ile ilgili sorularımızı fakslayalım lütfen bakarsınız cevap gelir şansımızı deneyelim ne kadar çok faks atarsak o kadar çok görme şansı olur ve ısrarımızı anlarlar belki...

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA
MİLLİ EĞİTİM BAKANI DANIŞMANI SAYIN YUSUF BÜYÜK'ün DİKKATİNE
0 312 4251391

iyi akşamlar sosyalcı hüseyin hocam.görüşleriniz ve fikirlerinizi çok önemsiyorum.hocam ben okulöncesi öğretmenliği mezunuyum.kpss puanım 44.030 .kasım atamalarında görev alma şansım olabilirmi.fikir ve görüşleriniz iin şimdiden teşekkür ederim.iyi çalışmalar

iyi akşamlar sosyalcı hüseyin hocam.görüşleriniz ve fikirlerinizi çok önemsiyorum.hocam ben okulöncesi öğretmenliği mezunuyum.kpss puanım 44.030 .kasım atamalarında görev alma şansım olabilirmi.fikir ve görüşleriniz iin şimdiden teşekkür ederim.iyi çalışmalar

1 ) 10000 atama olursa 1500-2000 civarı

2 ) 1300-15000 atama olursa 2500-3000 olacağını düşünüyorum...

geçen eylül atamsında 11000 sözleşmeli almış ve 3950 tanesini sadece okul öncesine vermişti...

BU duruma göre de baraj şu şekilde olur : ( buradan kendi durumunuzu görün)

1000 kontenjan olursa : 45,00 - 45,500

2000 kontenjan olursa : 42,00 - 42,500

3000 kontenjan olursa : 40,00 - 40,500

olacaktır diye düşünüyorum..

siz bunu kendi aleyhinize 0,250 - 0,500 puan ileri çekerseniz tamamen kesinleşir..

T.C. MEB Personel Genel Müdürlüğü

şu ana kadar sıralamada 14,391 kişi = 46,798 atandı.. buyrun hesaplayın

bu hesaplama %100 mü tutacak..HAYIR ama ilk iki atamada tahminlerim %100 dü....
bu da olsun olsun %99 .... :)

peki hüseyin hocam 38 kadar düşmezmi 5 bin alınırsa yoksa ben bu senedenumudumu kesimmi lütfen cvplarmısınızzzzzzzzzz

açıklanma yapılsada şurda atandımızıda konuşsak:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri