Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Dün dayımlarda Remzi bey vardı. Muhabbeti geçti. Ama kesin bilg değil. Henüz taslak aşamasındaymış.Maliyeyle görüşüyorlarmış. 3851 tane maliye kadro veriyormuş. Sözleşmeli kadrosu yokmuş anlayacağınız. Bakan sözleşmeli alımı zaten istemiyormuş. Bu kadronun belli bir bölümü hizmet puanı yüksek olp doğuda çalışanlara ayrılacakmış. Benim puanım da düşük tüm hayallerim boşa gitti.

sağolun hocam sizden de Allah razı olsun

Dün dayımlarda Remzi bey vardı. Muhabbeti geçti. Ama kesin bilg değil. Henüz taslak aşamasındaymış.Maliyeyle görüşüyorlarmış. 3851 tane maliye kadro veriyormuş. Sözleşmeli kadrosu yokmuş anlayacağınız. Bakan sözleşmeli alımı zaten istemiyormuş. Bu kadronun belli bir bölümü hizmet puanı yüksek olp doğuda çalışanlara ayrılacakmış. Benim puanım da düşük tüm hayallerim boşa gitti.

:77wu[1]::36_11_6::36_11_6::36_11_6:

hocam eklediğiniz linki okudum içime su serpildi sabırla beklemekteyim yarın ola hayrola diyorum..

sosyalcihüseyin hocam bu gergin günlerimizde bize güzel yorumlar yazıp rajatlatıyosunuz tşkler...

:)

bizde de bakanın teyzesinin kızı vardı... 17000 tane sözleşmeli alınacakmış

mış miş muş

bırak bu işleri

ama daha sık görmek istiyoruz yorumlarınızı:))

en güzeli resmi acıklamayı beklemek...ben inanmıyorum,yalan söylediginizi söylemiyorum ama inanmıyorum da... bugün tüm sitelerde 22bin acıktan bahsediliyorken buna inanmam...

kaynağı olan bilgi olduğunda mutlaka letirim..

size de tavsiyem , kişilerin yalanlarıyla moralinizi bozmayın... ve de çok fazla ümitlenip hayal kırıklığına uğramayın...

her şey iyi gelişiyor..bekleyin görün

hocam sizdemi ordaydınız vay bee siz öğrenebildiniz ne güzel kontenjan sayısını

en güzeli resmi acıklamayı beklemek...ben inanmıyorum,yalan söylediginizi söylemiyorum ama inanmıyorum da... bugün tüm sitelerde 22bin acıktan bahsediliyorken buna inanmam...

bir de inansaydınız
bu kadar saçmalığa bi yenisine daha ekledi arkadaşımız

kaynağı olan bilgi olduğunda mutlaka letirim..

size de tavsiyem , kişilerin yalanlarıyla moralinizi bozmayın... ve de çok fazla ümitlenip hayal kırıklığına uğramayın...

her şey iyi gelişiyor..bekleyin görün

inşallah hocam inşallah.müjdeyide sizden duyucaz biliyorum.

evet bencede bu sene bizim senemiz inşaalh

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri