Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
3 yaşında kızım var o bile anne ataman daha olmadımı diye soruyo fenalık geldi çocuğuma

arkadaşlar aldığımız haberlere göre bu yıl kpss girmeyen okul öncesi öğretmenler bile alınacakmış

mış.. miş.. hep.. böyle birşey olamaz bence ücretli çalıştırırlar yine de kpsssiz sözleşmeli ya da kadrolu alamazlar... O zaman bu hak diğer öğretmenlik mezunlarına da doğacaktır ve yasa değişerek tüm öğretmenlik mezunları kpssiz atanacaktır diye bir yasa çıkarılması gerekir. Okulöncesi zorunlu olsa da böyle birşeyin olması imkansız. Kim demişse kafa bulmuş bence sizinle...

bende buna katılıyorum.bence kpssye girmek yeterli koşulunu sunabilirler.onun dışında girmeyenlere böyle bir imkan vermezler diye düşünüyorum.

hüseyin hocam tekrar sizin yorumlarınızı okumak güzeldi umarım yaptınız yorumlarda haklı çıkarsınızda hafta içi tercihlerimize yardımcı olur bizlere yol gösterirsiniz

zaten herkezi atıyoruz deseler herkez ayaklanır diğer sitelerde hakkımız yapılan yorumlar baksanıza

hakaret boyutuna geldi artık resmen 50nin altında alana geri zekalı muamelesi yapıyorlar

kimin hangi puanı aldığı o hakaret edenleri ilgilendirmez devlet bizi atıyo onlar şimdi bizim branşta olmak için neler yapmazdıkiler herşeye kulak kapamak lazım

evet arkadaslar sitelerde okul öncesi ile ilgili konularda ögretmen olmus veya aday cok kişi yorum yapıyor gereksiz yere ama inanın onlar o zihniyetleriyle bir yere gelemezler eger onlara cevap verirseniz veya muattap olursanız amaclarına ulasmıs olacaklardır ...o yüzden konusup dursunlar yazsınlar...hala okul öncesi egitim hakkında bir fikri yoksa diyecek sözde yok diye düsünüyorum...bence bosverelim...inanın yaptıkları ancak onları kücültür...kücültüyorda ...bence cevap vermeyin derim...

Bu yalnızca, bizim bölümdekilerin atanıp da onların kalmış olmasının verdiği bir karın ağrısı... Bırakın da ağrılarını çeksinler, cvp vererek ağrılarını dindirmeye lüzum yok bence :) :)

MEB.alacaksa alacaktır,...onlarda karsı cıkmalarıyla puanlarla mesleki egitim veya kişiliklere hakaretiyle kalacaklardır....bizlerde görevlerimize baslamıs olacagız ... bence hiç üzülmeyin ve muattap görmeyin...

bu arada keske hiç atanamayan ögretmen kalmasa da kimse birbirine öyle hakaretler etmese...onların kide atanamama psikolojisi... onlarıda anlamak lazım ama hakaret etmek bir bransa ve o bransın ögretmenlerine hiç kabul edilecek bir durum degil... inş. bizlerde atanır onlarda atanır...türkiyede atanamayan kimsenin kalmayacagı günlerde olur umarım...

hakaret boyutuna geldi artık resmen 50nin altında alana geri zekalı muamelesi yapıyorlar

Kimse kimseye öyle bi şey demiyo öyle bi durumada sokmuyo.Sadece olmayacağını tahmnlerimizce söylüyoruz.Yani üstüme alınacak bi durum yok ama belirteyim

85 alan arkadas mardine gitmiş siz 43 den bahsediyosunuz arkadasların yapmayın Allah askına :))

Evet 85 alan arkadaş Mardine gitmiş olabilir ,47 olanda batıya atanmış olabilir ,burada suç kimde ??
Şunu söylemek isterim burada kasım atamasını bekleyen bu kadar arkadaşımın hiç birinin doğuya görevlendirildiği takdirme ağlanıp sızlanacağını hiç sanımıyorum.Biz eğitimciyiz , evet bu kadar düşük puanlar almış olabiliriz ama bunca yılda bu devlete emek verdik ,İNSAN yetiştirdik ve SONUNUNA kadar bu PUANLARLADA olsa HAKEDİYORUZ.Bu devletin bize ihtiyacı var ve 30 puanlada olsa alacak vede biiz göğsümüzü gere gere bu görevi yıllarca olduğu gibi GURURLA yapacağız.Allah herkesin yolunu açık etsin ve artık bu eğitimcinin eğitimciye olan düşmanlığıda bitsin.

sude zehracım sobetlere sonradan katılıp olaylara fransız kalıyosun ya daha dikkatli takip et yada heşeyi üstüne alma canım ben başka bölümdeki insanların yaptığı yorumlardan bahsediyorum güzelimmmmmm:hhf:

Kimse kimseye düşman değil ki.Gerçeklerden bahsediyoruz.MEB in kararları vs böyle yani. yapılacak bi durum yok.Zor bi durumdan bahsediyoruz yani..Ha atanmışşa hayırlı olsun demek düşer bize :)

sude zehracım sobetlere sonradan katılıp olaylara fransız kalıyosun ya daha dikkatli takip et yada heşeyi üstüne alma canım ben başka bölümdeki insanların yaptığı yorumlardan bahsediyorum güzelimmmmmm:hhf:

Ok .kızma canım sorun yok :)

sudezehranın okul öncesi böl. oldunuda sanmıyorum zaten

sudezehranın okul öncesi böl. oldunuda sanmıyorum zaten

Bana bakın artık da kızdırmayın isterseniz.Gayet normal bi şekilde açıklmamamı yaptım.Kimseyide kırmadım olan gerçeklerden de bahsettim.Sudezehranın böyle sudezehranın şöyle demeye hakkınız yok.Herkes ister puanıyla yerleşmeyi. ki bende son sınıftayım bu yıl gircm kpss ye. Ama düşük alırsam da napabilirim atanamazsam ağlayıp üzülecek değilim.Hemen bi yoruma ön yargıyla cvp vermeyin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri