Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
merhaba...canım bu haberi sabah okuduk biz...sagolsun hüseyin hoca link vermiştide baktık...

Burdan o sonucu nasıl çıkardın ki?????????????

az önce arkadaş aradı mem lerde biriyle görüşmüş sınava girmeyenlerde alınacak.çünkü
öğretmen açığı çok

hayır hocam sorunuzu okumadım...

ayrıca kadro alınırsa gibi senaryo kuran ve bu senaryoya katılan arkadaşlar.....
ne kadrosu ya.. kadrolu alınca alım yapmamış oluyor bunu bilirsiniz...
bu kadar açık varken ne kadrosundan bahsediyosunuz...
olsun 200 -300 eeeeee

ben zaten bu safsata yorumlara dahil olanları gördükçe yorum bile yapasım gelmez oldun... mantıklı olun.... atama sayısı kontenjanı belli değil... ne kadrosu ...

ÜSTÜNE BASARAK SÖYLÜYORUM TAHMİN YAPALIM-YORUM DA YAPALIM AMA BAZI ARKADAŞLARIN UYDURMALARINA DAHİL OLMAYIN... HİÇ AMA HİÇ BİR NETLİK YOK ATAMA İÇİN
lütfen şu forumda sadece ilgili alanlarda yorum yapın... millet kalkmış burada özel hayatıyla ilgili yorum yapıyo...
açın forum istediğiniz gibi yazışın...

Laf bana da geldi hocam farkındayım bayanlar böyleyiz işte özür dilerim gerçekten insanları uyardım kendim yazdım :( kusura bakmayın çok alakasız değildi ama bu konularda hassas olduğum için kaptırıp kendimi yazıvermişim buraya bir daha konu dışında yazmayacağım sözzz:)))

kalbim dayanmıyo artık bu haberlereeeeeeeeee:((( nolcaksa olsun artık

hangi meb demiş arkadaşım

meb i arayıp grstm diyen arkadaslar tel i yazar msnz bende arıyım

yarın inşallah hayırlı haberleri alırız...

inşallah arkadaşlar

bu haber bütün siteler vermiş ayrıca formdakilerin çoğu atamanın geçikmesinin sebebi okul öncesi kontejanının artırılmasından kaynaklandığı ifade ediliyor

inşallah öyledir

çok güzel haberler ama sınava girmemiş öğretmenleri bile alacaksalar yıllarca usta öğreticilik yapmış ve 40 yaş sınırına takılmış mağdur olan arkadaşlarımızıda alsınlar ...

slm arkadaşlar bi gelişme varmı?mış miş mi yine herşey??

arkadaşlar benim dileğim bütün okul öncesi öğretmen arkadaşlarımızın alınması kimsenin kalmaması sınıfçıların alınmasını istemiyorum bizim hakımız şimdide sınıfçılar bu bölüme geçmek istiyorlar

İnşaallah sınıfcılar alınmaz onların yerine 2 yıllık okul öncesi bölümünü bitirenler alınması daha mantıklı. Belki tek ders ten kalanlar bile alınır.

okul öncesinini zorunlu olması önemli sorunlar doğurabilir yazısına takıldı kafam yarın birgün vaz geçtik demezler umarım

bu işin geri dönüşü olmaz artık içini ferah tut arkadaşım

inşallah gözdeğmez hocam artık o kadar zordurumdayız ki her şeyden sonuç çıkatır olduk:ggggdw:

ihtiyacın çok fazla olduğunu biliyorduk.benim tek merak ettiğim şey kasımda atama olacak mı?inş. yarın belli olurda hepimiz rahatlarız.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri