Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Günaydın arkadaşlar beni umutlandıran bu haberde şu; bizim bölümde açığın olduğu iyice ortaya çıkıyor ve bunu herkes biliyor bu kadar açık varken
bile bile atama yapmıyoruz diyemezler gibi geliyor bana inş.doğru düşünüyorumdur.

bu haber yayınlandığına göre atamalar yakın görünüyor... açıklamalar yarının habercisi gibi........ :)

günaydın hepinize sabah sabah hüseyin hocamın güzel haberleri moral veriyo insana

günaydın eylem ve huzurkoyu... evet bu tür haberler gerceklere götürüyor..

güzel haber duymak insanı ümitlendiriyor,atamalar yakındır inşallah:)

memurlar.net haber yaparsa boş çıkmaz
günaydın hüseyin hocam valla geçekten sabah sabah moral verdiniz inşallah dediğiniz gibi olurda bu hafta içi de bi açıklama yaparlar herkes rahatlar :congratulationscut4

herkese günaydın arkkadaşlar yarın inşallah güzel haberler alırız:110103_aphextwinz_p

güzel haber duymak insanı ümitlendiriyor,atamalar yakındır inşallah:)

inşaallah. valla ümitlenmeyim diyorum ama elimde değil. herdefasında ucndan kaçırıyorum fırsatları geçen yıl mart atamasında eşim sınıf öğretmenliğini 0,2 puanla kaçırdı ben 10 bin atamayı 51 puanla büt yüzünden kaçırdım şans bizi hep teğet geçti bu sefer talihim döner inşaallah hepimiz ama hepimiz birtane bile mezun kalmadan atanırız duam bu şekilde

arkadaşlar herkese günaydın ben de eylülde atanalardanım ben mardinliyim ama tercihler sırasında mardine atama yapılmadı bu yüzden urfayı yazdım puanım 62 kasımda atama olursa kadrolu olarak mardine atanma şansım var mıyoksa burda kalırım bilgisi olan paylaşsın lütfen tşk

haberı okudum cok guzel bı haber inş yarın hayırlı haberler alırız hepimiz atanırız inş

arkadaşlar benim msj sonunda x işareti çıkıyo msj görünüyormu?

merhaba kasımda bende dört gözle atama olmasını bekliyorum kpss den çok düşük puan aldığım için üzülüyordum ama benim puanımın çok altı atandı.eğer büt pazartesi değilde cuma açıklansa sözleşmeli kesin gidiyodum arkadaşlar üniverste son sınıfta olduğum için pek önemsememiştim 48.500 puan aldım sizce kasımda atama olur mu ve ben gider miyim lütfen birileri fikir versin dershaneye başladım kpss için ama nere olsa giderim sizce şansım yada şansımız nedir msj larınızı bekliyorum sevgiyle.

herkese günaydın arkadaşlar güne bu haberlerle başlamak çok güzel.işallah bu hafta açıklanır

yeliz mesajının sonunda birşey cıkmıyor canım...

kulak kasımda atama olacak evet ama okul öncesinden ne kadar olacagına dair resmi bir acıklama yok...sen atanırsın tabikide..

Sosyalci Hocam, burası iyi olmuş öncelikle... Benim puanım 53 küsür... Sözleşmeliye pek sıcak bakmıyorum... Birde sözleşmeli yerleşenler kadroluya başvuru yapıyor diyorlar. Yani ben arkadaşıma sordum sınıf öğretmeni istanbul'da, okul müdürü yapıyor demiş ona... Sözleşmeli dediği usta öğretici mi bilmiyorum ama malum okullarda usta öğreticiye sözleşmeli diyorlar... Bu puanım kadroluya yeter mi? Ya da bu puanla sözleşmeliye gir, seneye daha fazla alır kadroluya müracaat edersin mi dersiniz?

arkadaşım hiç sözleşmeli usta öğretici olurmu sözleşmeli devlet memurudur çok şaşırdım bu farkı bilmeyenler var şu an sözleşmeli olmak için binlerce kişi sırada:D

[ı]yeliz mesajının sonunda birşey cıkmıyor canım...[/ı]
teşekkür ederim arkadaşım bende öyle gözüküyoda 1 haftadır siteyede giremiyordum ya bu arada kasım atamasında kesin bizede kontenjan verirlermi ya ben iyice korkmaya başladım

Bu hafta açıklanır mı acaba yoksa kasım ortasınamı kalır beklmek ne zormuş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri