Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
herkese iyi geceler..

valla burası paylaşım sitesi insanlar niye saçmalasın ümit dünyası herkes duyduğu bir şeyi kendince yorum getiriyo değişik değişik fikirler ortaya çıkıyo fenamı herkestede bi hava bi hava tabiki herkes konuşup fikir yürütecek yorum yaparsın yapmazsın senin bileceğin şey saçmalık kelimeside neymişssaassrrre

hüseyin hoca nerdesiniz neden zaman yaklaştıkça siz uzaksınız yoksa sizdemi artık saçmaladığımızı düşünüyosunz ama saçmalıkta olsa benim içimdeki his 5000 diyo:)

ya anlamıyorum herkes yanlış anlıyor yazdıklarımı yorum yapmayacağım sadece okumakla yetineceğim fikir yürütmeyelimmi arkadaşlar benim puanım hepinizinkinden düşük kötü bi niyetim yok dileğim 10bin olsunda herkes atansın herkese iyigeceler

haticek kız fortik daha 1 ay önce sözleşmeli olsun ne olursa olsun giderim diyordun şimdide kadrolu alım olurmu diye soruyon .insan oğlu işte hep böyle .atandınız .bizler içinde dua edin sözleşmeli bizlerde atanalım fortik hanımmmmmmmmm sabret..ha bu arada enginide nişanladık ablası

kasım atamaları varrrrrr müjdeler olsun bizdende alım olacakmış
babam ankaraya sağlık sorunları için gitti gitmişken bakanlığada uğradı ordaki şube müdürleriyle görüştü atama kasımda demişler maliye bakanlığından bizim içinde istekte bulunduklarını ve onlardan yanıt beklediklerini söylemişler telaşa gerekyok olucak demişler kasım başı gibi bizleri bilgilendireceklermiş herkese duyurulur

çok sağol hocam bizleride düşündüğün için burada duyurduğun için allah razı olsun inş. Bu kadar bekleyen insana güzel haber vermek çok güzel bir davranış sağolun:)

Günaydın herkese..Kasımda alımın fazla olacağını düşünüyorum.Çünkü memurler.nette diğer branşların yorumu ve korkusu bu yönde :)

Günaydın herkese..Kasımda alımın fazla olacağını düşünüyorum.Çünkü memurler.nette diğer branşların yorumu ve korkusu bu yönde :)

Günaydın hocam inş.dediğiniz gibi olur Allah yardımcımız olsun inş.

hüseyin hoca nerdesiniz neden zaman yaklaştıkça siz uzaksınız yoksa sizdemi artık saçmaladığımızı düşünüyosunz ama saçmalıkta olsa benim içimdeki his 5000 diyo:)

burdayım hocam.. net olan bi şey olmadığı için kimseyi yanıltacak bilgi veya yorum yazmıyorum artık.. sadece okuyorum...
tahminlerimi forumun başlarında yazmıştım

umarım bunları göz önüne alarak kontenjanı belirlerler...

ve bu acıgıda zor kapatırlar...evet kapatırlar!!!!!! tabikide atama sayısını az tutarak,atama yapmayarak,ücretli ögretmenlikle vs...

ayrıca bu sayı tam gercegide yansıtmıyor bence ...neden diyeceksiniz zorunlu il kapsamında olup sehir merkezine 1 saat olan köylerin okullarında henüz anasınıfı yok ögretmende yok ... ama orda okul öncesi egitim zorunlu !!! .......acık daha fazla... müdür sınıf acmak istiyor,ögretmen istiyor,ögretmende atanmak istiyor...

günaydın hüseyin hocam...umarım bekleyen herkes atanır... bu hafta için acıklasalar bari...

3500 - 4000 kasımda 2000 - 2500 şubatta atasınlarda gerisi boş..
buradakilerin derdi sadece bu

memurlar.net haber yaparsa boş çıkmaz

bu haber bugünün yani şuan açıkta bu kakadar 10 bin öğretmen alınmasına rağmen .bence açığı ücretilyle kapaması imkansız

evet biliyorum hocam takip ettigim siteler arasında...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri