Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
zerda hocam öncelikle geçmiş olsun babanız için günlerden beri ümitsizliğe kapılmıştık sizin haberinizle birlikte tekrar sevindik bizden kaç kişi alacakları konusunda bilgi vermişler mi bakanlıktan babanıza

zerda hocam öncelikle geçmiş olsun babanız için günlerden beri ümitsizliğe kapılmıştık sizin haberinizle birlikte tekrar sevindik bizden kaç kişi alacakları konusunda bilgi vermişler mi bakanlıktan babanıza
arkadaşım 7 bin tane istediklerini fakat bukadarını maliyenin kabul etmeyeceğini ancak onlardan gelecek olan cazıp rakamı beklediklerini söylemişler

buna benzer bir haber ankaradan tanıdıgı olan biriside aynı şeyleri 1 hafta önce söylemişti kafanızı karıştırmamak için paylaşmadım inşallah en kısa zamanda haber gelirde ona göre hareket ederiz bu arada babanıza geçmiş olsun sagolsun bizim içn ugraşmış .

slm.haberlerinize sevindim umarım gerçek olur.herşeyin hayırlısı.

tekrar geçmiş olsun hocam teşekkür ederim cvp yhazdığınız için allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

buna benzer bir haber ankaradan tanıdıgı olan biriside aynı şeyleri 1 hafta önce söylemişti kafanızı karıştırmamak için paylaşmadım inşallah en kısa zamanda haber gelirde ona göre hareket ederiz bu arada babanıza geçmiş olsun sagolsun bizim içn ugraşmış .
ee normal babamın iki kızı var ikiside bu bölüm mezunu ve atama bekliyor o uğraşmasında kim uğraşsın ...siz merak etmeyin diyorum ya abim sağlık bakanlığında hukuk müşaviri ben ona sık sık aratırım meb i her aldığım haberide burda sizinle paylaşırım

ee normal babamın iki kızı var ikiside bu bölüm mezunu ve atama bekliyor o uğraşmasında kim uğraşsın ...siz merak etmeyin diyorum ya abim sağlık bakanlığında hukuk müşaviri ben ona sık sık aratırım meb i her aldığım haberide burda sizinle paylaşırım

teşekkürlerrr arkadaşımmmm

paylaşımlarınız için teşekkür ederiz bu konuda çok duyarlı olduğunuzu söylemeden geçmek istemedim

inşallah bütün mezunlar atanır

inşalllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hocam

teşekkürler zerda hocam bizleri haberlerden mahrum etmeyin topluca atanırız inşallah:474cu::36_7_8::36_3_12:

arkadaşlar büyük bir ihtimalle 7.000 mezunu kasım ve şubat ayına bölerek atayacaklar bu benim şahsi düşüncem inşallah herkez atanır

arkadaşlar insanoğlu ne kadar nankör şimdi atanan arkadaşların yazdıklarına baktımda hiç biri memnun değil.herkes birbirine laf atıp duruyor.kimsenin hiçbirşeyde suçu yok,kaderimizde ne varsa onu görücez.kısmetse bir şekilde olacak.hayırlısı olsun inş.birbirimize lütfen destek olalım.

arkadaşlar büyük bir ihtimalle 7.000 mezunu kasım ve şubat ayına bölerek atayacaklar bu benim şahsi düşüncem inşallah herkez atanır
ciddimisin kasımı zor bekliyoruz şubata kalmasın yaaaassaassrrre

arkadaşım moralleri bozmak istemiyorum bu benim düşüncem çünkü 10.000 atamadan sonra maliye bakanlığının 7.000 kadroyu verebileceğine pek ihtimal getirmiyorum ikiye böler diye düşünüyorum yeter ki atanalım da bu şekilde olsun düşünsene 10.000 atamadan önce atanma ümidimiz varmıydı inşallah hepimiz atanalım da şubatta da kalsak olur yanlış mı düşünüyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri