Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bencede arkadaşlar herkes burda düşüncelerini belirtiyor.sürekli burdayım bende sizin gibi haber bekliyorum.herkes istediği yorumu yapabilir.şuana kadar kisenin saçmaladığını görmedim.

saçmalamak yanlış bir itham bence zaten. Aklından zoru olan saçmalar...

ama yalan yanlış haber çok hocam kastımız bu !

başardım konu açmayı :36_7_8:
kamu kurum ve kuruluşları dediğinde bizi de kapsar diye düşünüyorum bu yüzden sordum sağol ii geceler

sevindim:):): konuyu actıgına... tşklr sagolasın sana da iyi geceler diliyorum...

hala bi haber yokmu arkadaşlar:((

az kaldı arkadaşlar daha dün gibi sanki staja başlamıştım bitermi acaba diye düşünürken bugün mezunum günler okadar çabuk geçip gidiyoki anlaşılmıyor bile bak görün atanıcaz ve şu pc başında çektiğimiz eziyetler gözümüzün önünde uçuşacak. içimde hep bi umut war hiç sönmedide

arkadaşlar kasılmda yapılacak atama sözleşmeli mi yoksa kadrolu mu farklı farklı söylentiler dolaşıyo sözleşmelileri kadroya alcaklar mı lütfen bilen varsa yazsın çünkü ben şu an ki okulumdan hiç memnun değilim

hangi okul arkadaşım

akozon arkadaş bizim bölüm için birşey öğrenebildin mi kadrolumu sözleşmeli mi alınacak acaba atama bölümünde çalışanlar kadrolu alım olacak demiş bu alımda sözleşmeli alım çok az sadece 7bin yeni alım mı olacak yani 10 bin kadrolu olunca sözleşmeliler başvuru yapmaları izin verilecekmi merak ediyorum o kadar bekliyoruz sözleşmeli bizden alım olmassa beklenenler atanamaz bende bir sitede okudum milli eğitim bakanlığı 17 bin kadro istiyormuş maliye 17bini çok bulduğu için anlaşammamışlar maliye bakanlığı birazdaha bekleyin demiş yani atanmalar kasım sonu olacak bu aralar açıklama beklemeyin bence

hala haber yok artık pazartesi olursa olsun artık inşaalh

Geçen sene kasım atamaları başvuruları 22- 31 ekim,, atamalar 5 kasım da yapıldı.
Ben kasımda atama olacağını düşünüyorum, bu hafta içinde açıklama bekliyorum..
Umudumuzu yitirmeyelim arkadaşlar..

atamalar ne zaman olacak beklemek çok zor

arkadaslar MEB. iş takviminde de ekim yazıyor ...suan için tek yapacagımız umutla gelecek güzel haberi beklemek...

Kasım ataması olacak mı?Olacaksa nasıl olacak?Çoook merak ediyorum açıklasalar artık.:)

mrb arkadaşlar kasım atamaları ile ilgili resmi bir bilgi hala yok şimdi de kadrolu alım olacağı söyleniyor ben açıkçası öyle düşünmüyorum kadrolu alım devlete oldukça yük getiriyor en azında kasım atamalarında mümkün değil tabiki bu benim şahsi düşüncem

kasım atamaları varrrrrr müjdeler olsun bizdende alım olacakmış
babam ankaraya sağlık sorunları için gitti gitmişken bakanlığada uğradı ordaki şube müdürleriyle görüştü atama kasımda demişler maliye bakanlığından bizim içinde istekte bulunduklarını ve onlardan yanıt beklediklerini söylemişler telaşa gerekyok olucak demişler kasım başı gibi bizleri bilgilendireceklermiş herkese duyurulur

hadi bakalım hayırlısı :))))

evet inşallah ya artık açıklansa da bizde rahatlasak ve atansakkkkk !!!!!

Hayırlısıyla inşallah arkadaşlar dualarımız ortak güzel haberler gelir inş. bu hafta....

iyi akşamalar arkadaşlar arkadaşımızın yazdığı habere çok sevindim Allah herkesin gönlünde yatanı versin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri