Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bu yazı ne demek

hocam akşamı niye bekliyosunuz şimdi arayın

ilgilerini çekeriz olmaz mı? :))

ben bingöl karlıovada sözlesmeliyim.kasımda kadrolu için tercih yapabiliyormuyum. çoruma gitmek istiyorum.lütfen cevaplayın..

olabilir belki:36_11_13:

ben bingöl karlıovada sözlesmeliyim.kasımda kadrolu için tercih yapabiliyormuyum. çoruma gitmek istiyorum.lütfen cevaplayın..
Puanına göre, yapabilirsinn diye biliyorum ama istersen hüseyin hocaya da sor!!

artık ne zaman ne olur ne yapılır bende şaşırdım!ama bir durum şu ki sınıf öğretmenleri ücretli yaparsa bizim önümüzz kapanıcak,bizden alınacak öğretmen sayısıda azalıcak.. bir fikri olan varmı?paylaşırsanızz ve benii aydınlatırsanızz sevinirim..

Bence bakanlıklar dün dağdan indirdikleri şahısları bekliyor. Onlara da sertifika verip öğretmen yapacaklar. AB'ye daha sevimli gözükürler böylece.. Ben derim ki bizde dağa çıkalım. Bakın nasıl açıklıyorlar o zaman!!

:congratulationscut4Kutluyorum arkadaşım seni şu ana kadar böyle güzel yorum okumadım..:congratulationscut4

yorumlarınıza dikkat edip yorumlar yazın lütfen atamalar hakkında konuşun

kasımda 5000 alım olacakmış resmi yazı gelmemiş ama alım 5000 olacakmış okulöncesi il meb den ögrenmişler samsunun

kim öğrenmiş arkadaşım???

yeni bir haber
kasımda 5000 alım olacakmış resmi yazı gelmemiş ama alım 5000 olacakmış okulöncesi il meb den ögrenmişler samsunun

kesinmi bu haber arkadaşım

kim öğrenmiş arkadaşım??

ücretli calısan lisans mevzunu arkadaş

vallahi samsun mebden verilen bilgi bu

sana mı verdiler bu bilgiyi arkadaşım yoksa başkasından mı duydun?

ücretli ögretmenlik yapan lisans mevzunu arkadasa samsun meb okulöncesi bölümünden verilen bilgi

ne kadar güvenilir bir bilgi olabilir ki o ona demiş o da bana demiş.... falan filan.... resmi açıklamayı beklicez arkadaşım..

evet bana verdiler dedim ya inşl olur

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri