Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bizim için ne hayırlıysa o olsun hocam.Ama şunuda itiraf edeyim puanla değil bu işe gönül verenlerin atanmasını daha çok istiyorum..

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi.beklemek gerçekten çok zor.

şunu sormak istiyorum:ben onbin o.ö.atamalarında hesaplarıma göre sıralamada 7000-8000 lerdeydim.olmadı.sıralamaya baktığımız zaman okulöncesi sıralamasını görüyoruz ,anasınıfı öğretmenleride alınıyor bildiğim kadarıyla.o yüzden bu sıralamaya göre gidemiyoruz.ama hüseyin hocanın yaptığı sıralamayı görünce çok sevindim.umarım olur.

arkadaşlar,çaresizce çırpınıyorum.lütfen 46,242 kasımda olur mu?

evet , herkes atansın..çünkü atanmamak, kalmak çok kötü.kimse bu duyguyu tekrar tekrar yaşamasın.

ücretli öğretmenlik atamaları etkiler mi.okullar ücretli var diye sözleşmeli yada kadrolu talep etmezse

2008 puanıyla şubatta başvuru yapılabiliyor mu

Ataması yapılmayan öğretmenler domuz gribi oldu diye haber çıkarsak, MEB'in dikkatini çeker miyiz acaba?

ya rica ediyorum biri bana tam olarak sözleşmeli ve kadrolunun farklarını söylesin
Sözleşmeli ve kadrolunun çok fazla bi farkı yok sadece gittikleri yerden eş durumu olmadan kolay kolay çıkamıyorlar. Sözleşmeli ssk ya bağlı kadrolu emekli sandığına bağlı maaş durumu aynı hiç bir değişiklik yok..

o yazdığın 34---32 kpss puanlarınız mı arkadaşlar kesin şubatta evinizin karşısındaki okula atanırsınız kesin merkezi merkezi süper.
olursa olur bakalım dalgamı geçiyorsunuz?

Ataması yapılmayan öğretmenler domuz gribi oldu diye haber çıkarsak, MEB'in dikkatini çeker miyiz acaba?

hocam bu yorum çok hoşuma gitti dünden beri beni güldüren ilk kişininiz allahta sizi güdürsün.

:77wu[1]:Dikkatini çekeceğimiz kesin ama bizim için olumlu mu olur işte onu bilemiyorum ssaassrrre

ben ümidi kesmeye başladım:(

bilmiyorum ki..mebden bir ses seda yok dahassaassrrre

Bugün yarın olur beklemekten başka çaremiz yok.Biraz çık kafa dağıt,ben öyle yapıyorum.Bugün de dershaneden arkadaşlarla buluşacağız.İyi geliyor.Tavsiye ederim.
:36_11_12:

:egg61nb::36897fd:

:egg61nb::36897fd:

Ha şöyle çık yumurtandan,biraz ip atla:36_11_6:
Bugünleri de arayacağız.İki üç gün sonra bir telaş başlayacak ve yaz tatiline kadar rahat bir nefes alamayacağız(İnşş) Kıymetini bil şu aanın...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri