Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ayrıca önceki yıllarda yapılan kasım atamalarını ve geçtiğimiz eylül atamalarını ve de okul öncesinin durumunu ele aldığımda iki ihtimal üzerinde duruyorum..

1 ) 10000 atama olursa 1500-2000 civarı

2 ) 1300-15000 atama olursa 2500-3000 olacağını düşünüyorum...

geçen eylül atamsında 11000 sözleşmeli almış ve 3950 tanesini sadece okul öncesine vermişti...

BU duruma göre de baraj şu şekilde olur : ( buradan kendi durumunuzu görün)

1000 kontenjan olursa : 45,00 - 45,500

2000 kontenjan olursa : 42,00 - 42,500

3000 kontenjan olursa : 40,00 - 40,500

olacaktır diye düşünüyorum..

siz bunu kendi aleyhinize 0,250 - 0,500 puan ileri çekerseniz tamamen kesinleşir..

http://atama.meb.gov.tr/kpss_sira_20...sirasi_bul.asp

şu ana kadar sıralamada 14,391 kiş = 46,798 atandı.. buyrun hesaplayın

ne kötüymüş beklemek

çok sağolun hocam elleriniz dert görmesin inş. dediğiniz gibi bu hafta herşey netleşir

geçen seneki kasım ataaları başvuru süreci şöyleydi:

Başvurular, 22-31 Ekim 2008 tarihleri arasında atama ise 5 kasımda yapılmıştı

geçen seneki kasım atamaları başvuru süreci şöyleydi:

Başvurular, 22-31 Ekim 2008 tarihleri arasında
atama ise 5 kasımda yapılmıştı

Sosyalci Hocam, burası iyi olmuş öncelikle... Benim puanım 53 küsür... Sözleşmeliye pek sıcak bakmıyorum... Birde sözleşmeli yerleşenler kadroluya başvuru yapıyor diyorlar. Yani ben arkadaşıma sordum sınıf öğretmeni istanbul'da, okul müdürü yapıyor demiş ona... Sözleşmeli dediği usta öğretici mi bilmiyorum ama malum okullarda usta öğreticiye sözleşmeli diyorlar... Bu puanım kadroluya yeter mi? Ya da bu puanla sözleşmeliye gir, seneye daha fazla alır kadroluya müracaat edersin mi dersiniz?

ben gitgide umudumu kaybediyorum puanım 47.511 inş olur diyorum ama bu gidişle alım olacağı bile kesin değil gibi

ben gitgide umudumu kaybediyorum puanım 47.511 inş olur diyorum ama bu gidişle alım olacağı bile kesin değil gibi
uöut kaybetmek i arkadaşım son 46 kaldı nasıl umut kaybedebilirsin ki:congratulationscut4

atama olmayacak gibi hala bir ses yok inş hüseyin hocanın dediği gibi olur

Arkadaşlar çok afadersinz ama umudunu kesen yazmasın lütfen ;)

baraj 46 da kalmış, Hüseyin öğretmenin yorumlarını desteklediiğinize göre bu konu altındasınız ee o zmn neyin umutsuzluğu bu

he sitres derseniz tmm ama lütfen umutsuzluk olmasın içimizde brbirimizi kötü etkilemeylim ;)

kısa zaman sonra bizde etkinlik paylaşımı yapıcaz burda ben kalpten inanıyorum :)

iyi geceler arkadaşlar bu gün bir gelişme varmı atamalarla ilgili

hüseyin hocam benım puanda 44.656 gecenkı atamalarda hep doguyu yazdım yınemı oyle yazmalıım yeterkı osun baska bısey ıstemıyorum puanıma gore bıras yardımcı olursanız mesela dıyarbakır ,bıtlıs ilçeleri 46lılarda oncelık buralaramı vermelıyım?ssaassrrre

Huseyin hocam ilkoncelikle size katilainizdan dolayi tesekkur ederim..benim size soracagim:) puanim 44.895 evliyim.istanbul anadolu yakasi,izmit ve cevre illeri yazacagim..sizce sansim nasil..21.tercihi yapiyimmi tesekurler

slm hocam ben aöf son sınıf öğrencısıyım buttunleme nedenıyele ılk atamalarda tercıh yapamadım ama buttu verıp dıplomayaı aldım ve tek dusuncem artık kasım ataması benım sorum bu sene ilk defa sözleşmeli olarak atananlar hakkında sormak ıstedıgım bır sey var bu kasım atamada kadro ııcn basvuru yapablıyorlar mı cunku ben ıst anadolu yakasında kadıkoy ılcesınde kadrolu olarak basvuru yapmak ıstıyorum ve bır cok kişi sozlesmelıden kadro ıcın basvuru yapabıleceklerını soyluyor kafam karıstı lutfen cvb yazınız cunku onumle ne kadar kkişi oldugunu anlamaya calsıyorum puanım 72.825

slm hocam ben aöf son sınıf öğrencısıyım buttunleme nedenıyele ılk atamalarda tercıh yapamadım ama buttu verıp dıplomayaı aldım ve tek dusuncem artık kasım ataması benım sorum bu sene ilk defa sözleşmeli olarak atananlar hakkında sormak ıstedıgım bır sey var bu kasım atamada kadro ııcn basvuru yapablıyorlar mı cunku ben ıst anadolu yakasında kadıkoy ılcesınde kadrolu olarak basvuru yapmak ıstıyorum ve bır cok kişi sozlesmelıden kadro ıcın basvuru yapabıleceklerını soyluyor kafam karıstı lutfen cvb yazınız cunku onumle ne kadar kkişi oldugunu anlamaya calsıyorum puanım 72.825

hocam o puan eğer kadrolu alım olursa seni direk kadrolu yapar..

ama kasımda kadrolu alım olmayacak gibi her halikurda kadroya geçirecek puanın var

kadroluların puanı 72 ye kadar indi...seni bağlayan hiç bi şey yok

Huseyin hocam ilkoncelikle size katilainizdan dolayi tesekkur ederim..benim size soracagim:) puanim 44.895 evliyim.istanbul anadolu yakasi,izmit ve cevre illeri yazacagim..sizce sansim nasil..21.tercihi yapiyimmi tesekurler

hocam tamamen kontenjana bağlısınız..gidersiniz elbette ama sayı önemli...say belli olsun hele

hüseyin hocam benım puanda 44.656 gecenkı atamalarda hep doguyu yazdım yınemı oyle yazmalıım yeterkı osun baska bısey ıstemıyorum puanıma gore bıras yardımcı olursanız mesela dıyarbakır ,bıtlıs ilçeleri 46lılarda oncelık buralaramı vermelıyım?ssaassrrre

hocam sizin doğu tercihiniz olacak herhalde ... sizin tercihler daha garanti gibi

21.ısaretleyım ozaman bende..bı umut:(

bi umudum vardı oda yok oldu hüseyin hocam 5000 olmazmı ya..37,902 yada bu puanla şubatta olurmu sizce

bi umudum vardı oda yok oldu hüseyin hocam 5000 olmazmı ya..37,902 yada bu puanla şubatta olurmu sizce
yanar hocam 7000 desek garanti olmazmı benimde puanım düşük allah herkesin gönlüne göre versin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri