Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar resmi olarak açıklama yapıldı özel eğitim evi sitesinden öğrendim ben önce bu haberi

dün maliye bakanlğının açıklamsında ilave 7000 atma zini verdik diyor bakın toplamı değil ,ilave ,atama olcak öğretmen sayısı daha çok yani, hiç sanmıyorum bize 500 verceklerini bu kadar çok açık varken

nerden duyum aldın arkadaşım yaaaa???

remzi inanlı nın yazızı var açığı sınıfcılarla ve mezunlarla ücretli olarak kapatacağız diye bu bügünkü son haberdir

bnde sana katılıyorum.bence bızden mezunları alırlar snra sınıf öğretmenlerini alırlar.kasım ataması olursa durdururlar bnce ucretlı alımları yıne.ben böyle düşünüyorum

seniş doğru söylüyor biz bitmeden olmaz bu selin önünde de kimse duramaz artık

ya arkadaşlar o.ö önümüzdeki 5 yıl revaçta olacak atamalarda bir sıkıntı yaşanmayacak dediler demi şimdi kalkıp 7000 mezun varken daha kalkıp sınıfçıları alamazlar lütfen mantıklı olalım biraz

remzi inanlı açıklaması var açığı sınıfcılarla mezunlarla ücretli olarak kapatacağına adir yazı yayınlamış özel eğitim evi sitesi var ordan okuya bilirsiniz

arkadaşlar resmi olarak açıklama yapıldı özel eğitim evi sitesinden öğrendim ben önce bu haberi

yani resmi bir açıklma olsa niye o sitede yapılsın arkadaşım önce personel mebte yapılır diğer siteler bakmayın siz derim resmi açıklamalara bakalım lütfen

doğru seniş ağzında bal damlıyor sabah sabah yok ya nevrim döndü ben geziyoru 8 den bu yana yok öyle bir şey

özel eğitim evi sitesine girin orda yazısı var gerçeklerden kaçamassınız ama gerçek olamması için de dua ediyorum

özel eğitim evi sitesine girin orda yazısı var gerçeklerden kaçamassınız ama gerçek olamması için de dua ediyorum
arkadaşımızın dedıgı yazı bu arkadaşlar

T.C.
MiLLi EĞİTİM BAKANLIĞI
Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü

Sayı :B,08.0.OOG,0.07.02.02-020/ 2975 14/10/2009
Konu: Ücretli öğretmen görevlendirilmesi

............. VALİLİĞİNE
(Milli Eğitim Müdürlüğü)

İlgi: a)16/l2/2006 tarihli ve 26378 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ilişkin Kararı.
b) 07.07.2009 tarih ve 80 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı

Okul Öncesi eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli olarak yürütülmesi, 9. Kalkınma Planında belirlenen okullaşma hedeflerinin gerçekleştirilmesi ve öğretmen ihtiyacını karşılanması amacıyla 2009/2. atama döneminde ilinize kadrolu/sözleşmeli okul öncesi öğretmeni ataması yapılmıştır. Bu atamaya rağmen okul öncesi eğitimi öğretmeni ihtiyacını karşılanamaması halinde okul öncesi eğitim alanından mezun yüksek Öğrenimliler (lisans-ön lisans) ders ücreti karşılığı görevlendirilecektir.
Öğretmen açığının devam etmesi durumunda;
1- İlgi (b) Karara göre, Okul Öncesi Alan Öğretmenliğine kaynak teşkil eden yüksek Öğretim programlarından mezun olup halen okullarımızda görev yapmakta olan norm kadro fazlası öğretmenlerin,
2- Halen ilköğretim okullarında görevli norm kadro fazlası sınıf öğretmenlerinden, düzenlenecek 60 saatlik seminer programını başarı ile tamamlayanların,
isteğe bağlı olarak kadroları okullarında kalmak kaydıyla,
3- İlgi (b) Karara göre, Okul Öncesi Alan Öğretmenliğine kaynak teşkil eden yüksek öğretim programlarından mezun olup kadrolu ve sözleşmeli olarak atanamamış olanların,
4- İlgi (b) Karara göre, sınıf öğretmenliği alanına kaynak teşkil eden yüksek öğretim programlarından mezun olup, kadrolu veya sözleşmeli olarak atanamamış olanlardan okul öncesi eğitim alanında düzenlenecek 60 saatlik seminer programını başarıyla tamamlayanların,
ders ücreti karşılığında;
2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılına mahsus olmak üzere okul öncesi eğitim kurumlarında görevlendirilebilecektir.
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim,

Remzi İNANLI
Bakan a.
Genel Müdür

EKLER:
Seminer Programı (5 sayfa)
Dağıtım : 81 İl Valiliği

remzi inanlı nın yazızı var açığı sınıfcılarla ve mezunlarla ücretli olarak kapatacağız diye bu bügünkü son haberdir
arkadaşım bu haberler nerde ben bulamadım dediğin siteyede girdim ama yok

bencede gerçeklerden kaçılamz bu kadar o.ö mezunu varken sınıfçılar beklesin bakalım artı bu kadar açık varken önce gitsinler eğitimini alsınlar sonra,, gerçekler bunlar üzgünüm

arkadaşım ben de o site üye oldum 1 hafta filan oldu takip ediyorum ama senin dediğin haberi göremiyorum

güncel haberlerden gir

arkadaşlar ben ekledım yazıyı bı arka sayfaya bakın

Özel eğitimciler bizden öğretmen başvurmadığı için gıcıklığına bile çıkarır bu haberi.Arkadaşlar resmi yazı değil bu endişelenmeyin.Lütfen herkes resmi yazısını koysun siteye öyle yorum yapalım.

önce okulöncesi.com ve özel eğitim evi siteleri

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri