Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ya arkadaşlar sabah sabah felaket haberleri vermeyin herkes kesin bilgi deyip bir haber yapıyo artık beklemekten başka şansımız yok lütfen herkesi germeyin memurlar nettekiler zaten bize takmış durumda o.ö küçümsüyolardı şimdi de bizim bölüm için ağızlarının suyu akıyo sinir olmaya başladım sınıfçılarada.

önce okulöncesi.com sitesine girin orda ayrıntılar var bakanlığa yazılmış mektupta var herkez yollasın lütfen

nimet çubukçu faks 4193987 numara 4191596-97

ben göremedim sabah sabah yok yani olamaz

ya olamaz böyle birşey:36_11_13:

yandık ne bu ya

yapmayın arkadaşlar resmi bir bilgi değil o 500 kişi alınacak kısmı en azından ..sadece önlem almak için mail kampanyası başlatılmış o yazıyor ama öyle bişey olmaz zaten sayı olarak en azından bu kadar o.ö. mezunu varken

okulöncesi.com hangi sayfadan ben hiçbirşey bulamadım nerde yazıyo ya

ama orda atama olmayacak okul öncesinden alım olmayacak falan diye yazmıyorki nereden çıkardınız,varda benmi göremedim acaba

birileri kötü bir şaka yapıyor her halde iyice anlayalım arkadaşlar

offff ya güne ne güzel bi haberle başladık:((((

arkadaşlar önce okulöncesi foruma girin

arkadaşlar o muhabbet 3 ay öncede vardı zaten yani ben duymuştum belki olur ama o kadar mezun varken bir çoğu sınıfçı olmaz harhelde mantığa aykırı bir çoğu oö gerisi sınıfçı alırlar ..şimdi atama olacakya sınıfçılar bilerek böyle yapıyor bence korkmayın

önce okulöncesi.com

artı o siteyide takip ettim ben bir üye sitenin yöneticisine siz neden bişey yapmıyorsunuz fln dedi sizte yönetimide sonra mail kampanyası başlattı konu tekrer gündeme geldi ben bizzat şahit oldum

alınacak ama beklediğiniz kadar değil aldığım duyuma göre 500 kişi

arkadaşlar o muhabbet 3 ay öncede vardı zaten yani ben duymuştum belki olur ama o kadar mezun varken bir çoğu sınıfçı olmaz harhelde mantığa aykırı bir çoğu oö gerisi sınıfçı alırlar ..şimdi atama olacakya sınıfçılar bilerek böyle yapıyor bence korkmayın
aynen arkadaşım sana katılıyorum sabah sabah felaket tellallığı yapıp insanın yüreğini ağzına getiriyolar sınıfçılar bize siinir oluyo ne yapacaklarını şaşırdılar şimdi hüseyin hoca olsa böyle cvp verirdi:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_6_3::36_6_3:

evet 1 saattir diğer siteleri dolaşıyorum sadece bir var sayım onlarda açıklanmayınca bize bu şekilde saldırıyorlar tahriklere gelmeyin

arkadaşlar 1.öncelık bızım bız bıtmeden sınıfçılar başalayamaz sakın olun..

arkadaslar bence önce okulöncesi mezunlarını alırlar snra sınıf öğretmenlerini alırlar ya.bence bu uygulama bile onun için.yetmezse onları alıcaklar.ben ıyı füşünmeye çalışıyorum.mıllı eğitim böyle bi mantıksızlık yapamaz.o zamn bız değil kımse bu olaya suskun kalamz.öğrenci velileri de suskun kalmaz bence.bizde bekleyelım onlar bızm bransımızda görev yapsınlar olacak iş mi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri