Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
herkese iyi geceler

Arkadaşlar, bir öğretmen arkadaşımla konuşuyordum... İstanbulda bir okulda sözleşmeli olarak yerleşen bir öğretmen ilk atama döneminde (zannedersen eylülde) yeniden başvurmuş ve kadrolu olarak başka bir yere yerleştirilmiş...
Benim puanım 53... Eşim İstanbulda çalışıyor... Bu puanla İstanbul'da bir yere yerleşebilir miyim? Sözleşmeli yeni yerleşenler tercih yapmazsa büyük ihtimalle yerleşirim ama sözleşmeli yerleşen kişiler (eylülde ve ekimde yerleşenler) yeniden kadrolu için kasımda müracaat edebilir mi? Baraj 46ya kadar düşmüş benim puanım bence iyi ama sözleşmeliler yeniden başvurursa bir yere yerleşemem. Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

BİRDE 53 küsür puanla kadrolu olursa yerleşebilir miyim????

reyhan hocam özelden mesajım geldimi?

kadiimm hocam sağolun şimdi bakacağım

Reyhan Hocam yorum yapar mısın?

Arkadaşlar, bir öğretmen arkadaşımla konuşuyordum... İstanbulda bir okulda sözleşmeli olarak yerleşen bir öğretmen ilk atama döneminde (zannedersen eylülde) yeniden başvurmuş ve kadrolu olarak başka bir yere yerleştirilmiş...
Benim puanım 53... Eşim İstanbulda çalışıyor... Bu puanla İstanbul'da bir yere yerleşebilir miyim? Sözleşmeli yeni yerleşenler tercih yapmazsa büyük ihtimalle yerleşirim ama sözleşmeli yerleşen kişiler (eylülde ve ekimde yerleşenler) yeniden kadrolu için kasımda müracaat edebilir mi? Baraj 46ya kadar düşmüş benim puanım bence iyi ama sözleşmeliler yeniden başvurursa bir yere yerleşemem. Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

BİRDE 53 küsür puanla kadrolu olursa yerleşebilir miyim????

ihtiyaç inanki çok arkadaşlar 10 bin atananlardan 400-500 göreve başlamamışlardır bunlarda atamaya eklenir çünkü doğunun kötü yerlerine atnanlar gitmemiştir
arkadaŞim atanipta gİtmeyenler bİryiltercİh yapamiyor yerİne beĞenmeyİp gİtmeyenler tercİhyapamayacaklar.............

yazan arkadaş doğru yazmış canım atanıpta yer beğenmeyenler tercih yapamayacak 1 yıl süreyle o yüzden neden olması istanbul yada yakın illeri gebze düzce kocaeli bunlar az puanlarla kapattı olabilir yani bol şans açıklansada okulların mınumum ve maxsimum puanlarıda açıklansa seçim daha kolay olacak

arkadaşlar uyanın çok kötü bi gelişme var bu alımdan bizden 500 kişiyi zor alacaklar sınıfcılara sertifika proğramı uygulamaya başlıyor bugğünden itibaren ücretli olarak çalıştırılacaklar bizde aynı şekilde kesin bir bilgidir atanmayı beklemeyin bişeyler yapın başka bir sitede mektup hazırlandı ve herkez bakanlığa mektup yazıyor sizde yazın faks çekin şubatta bile atama olmayabilir

bi gelişme haber varmı arkadaşlar,bugün açıklanırmı sizce?

flaşşşşşşşşşşşşşşşşşşş arkadaşlar çok kötü haberim var atama beklemeyin sınıfcılara seminer proğramı verilmeye başlanacak açıklama yapıldı bizden alım olmayacak sınıfcılarla ücretli olarak doldurulacakmış kesin bir bilgi alım olacak tahminim ama 500 kadar diğer sitelerde herkez ayaklandı bakanlığa mektup yollanıyor sizlerde faks çekin

yandıkkkkkkkkkkkkkkkkk ki ne yandıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nerden öğrendiniz bu gelişmeyi

hocam nerden duydunuz bu haberi? olamaz ya :S yoksa mahvoluruz

hangi sitelerde yazıyo arkadaşım???

okulöncesi foruma girin kesin bir bilgidir emin olun 500 kiişi alınırsa şükredin kasıma yetiştirecekler sertifika puroğramını

önce okulöncesi.com sitesinde girin lütfen siteye

hangi okul öncesi foruma bu sitede göremedm

pardon karıştırdım önce okulöncesi.com sitesinden girilecek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri