Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
selam arkadaslar benım puanda 44.656 zerdaa ,okuloncecıyım,papatya puanlarımız yakın haberleselım.Papatya bende eskısehırdeyım tanısıyor olabılırız ayrıca huseyın hocama cok tesekkur edrım bızlere cok yardımcı oluyor gecenkı atamalarda hep doguyu yazdım hocam yınemı oyle yazmalıım yeterkı osun baska bısey ıstemıyorum puanıma gore bıras yardımcı olursanız mesela dıyarbakır ,bıtlıs ilçeleri 46lılarda oncelık buralaramı vermelıyım?ssaassrrre

puanlamı belli oluyomuş kalite.ben geçen sene 2 saat yola gittim geldim ücretli olarak aldığım para nın yarısı yola gitti sabah 6da kalktım düştüm yola evliyim ve 1.sınıfa giden oğlum var.buna rağmen parçaladım kenimi öğrencilerim için çok güzel çalışmalar yaptık para kazanmadım ama 20 çocuğum oldu sanki sevgimi emeğimi verdim onlara ve hiç şikayet etmedim.yoğunluktan kitaba bakmadım bile çalışamadım sınavdada 70 alamam zaten diye öle okudum işaretledim.Bİ çok arkadaş istifa etti ve kpss ye çalıştı 2.dönem ve gittiler ilk atamada öylemi yapsaydık kaliteli olmak için çocukları yüz üstümü bıraksaydık acaba..

arkadaşlar şunu öğrenmek istiyorum 7000 mezun varsa açık çok ise neden 7000 alım olmuyor bilen varsa lütfen izah etsin bana artık hiçbirşeyi anlamaz oldum buaralar

kpss zaten adaletli bir sınav sisyemi değil herkese alan bazında sınav yapılmalı

arkadaşlar bakan 17 bin kadro istedi maliyede 10 bin verdi büyük ihtimallee bakan bunu 2 ye bölerek atayacak yani şubata kadar hiç kimse kalmayacak

kesinlikle katılıyorum

ya ne saçmalı şubatta göreve başlıyıp ne kadar verimli olur ki insan çocuklar bocalıcak sen bocalıcan

herkes alınsın onada herkes razı

inşallah alırlarda herkes gider salı olmadan cevap gelir inşallah benim de puanım 47.301 doğu illeri yazmıştım üstelik 21. tercihi de yaptım kader yine olmadı kasım diyerek ümit ediyorum bende herkes gibi sosyalci hacam olurmu bir yoruda bana yapın neresi olsa giderim diyenlerdenim

hocam sizin yalnışınız var çünkü puan 46,798 de kaldı 21 işaretlediyseniz atanmanız lazım onu arştırın

inşallah alırlarda herkes gider salı olmadan cevap gelir inşallah benim de puanım 47.301 doğu illeri yazmıştım üstelik 21. tercihi de yaptım kader yine olmadı kasım diyerek ümit ediyorum bende herkes gibi sosyalci hacam olurmu bir yoruda bana yapın neresi olsa giderim diyenlerdenim
senin atanman gerekirdi nolduki buna kader denmez bi haksızlık var......

bilmem arkadaşım bu ne şans anlamadım 46 lı atanırsa ben neden gidemedim anlamadım anlayan varsa yazsın

ben senin yerinde olsam ortalığı ayağa kaldırırdım nasıl durdun şimdiye kadar ya..itiraz et biyerlere 21 işaretli eminsin dimi

ee araya 35 puan alanlar torpıllıler gırerse tabıkı atanamazsınız hocam

inanın 21. tercihide yaptım yanliş olan hiç bir şey yok ama yok olmadı 35 atanan var diye bile duydum çıldırmadım ama az kaldı neden dedim kendi kendime nereye baş vurayım arkadaşlar atanan atandı torpil morpil giden gitti

nereye itiraz edyim arkadaşlar söyleyin herkes şunu diyor aaa neden gitmen lazımdı bu kadar bende kasımı bekliyorum yinede umutlu değilim büttünü verip mezunlar var yüksek puanda onlar gider ben bakarmıyım diye düşünüyorum

senin durumun daha zor ben 37yle bekliyorum hadi tabanı tutmadı puanım ama sen hakedipde atanamamışın hayret bişi yaa.Allah sabır versin valla.

sağol arkadaşım evliyim 3 yaşında bir oğlum var gerçekten son günlerde sinirlerimin çok fazla yıprandığını düşünüyorum ama sabır bundan başka çarem yok herkes gibi bende sabırla bekliyorum rabbim hepimizi duyar inşallah herkes atanır

Arkadaşlar, bir öğretmen arkadaşımla konuşuyordum... İstanbulda bir okulda sözleşmeli olarak yerleşen bir öğretmen ilk atama döneminde (zannedersen eylülde) yeniden başvurmuş ve kadrolu olarak başka bir yere yerleştirilmiş...
Benim puanım 53... Eşim İstanbulda çalışıyor... Bu puanla İstanbul'da bir yere yerleşebilir miyim? Sözleşmeli yeni yerleşenler tercih yapmazsa büyük ihtimalle yerleşirim ama sözleşmeli yerleşen kişiler (eylülde ve ekimde yerleşenler) yeniden kadrolu için kasımda müracaat edebilir mi? Baraj 46ya kadar düşmüş benim puanım bence iyi ama sözleşmeliler yeniden başvurursa bir yere yerleşemem. Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

yerleşen bir daha tercih yapamıyor biliyorum iyi araştırın bence bir yanlışlık olmasın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri