Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar neden utanıyorsunuz size durumumu anlattım benim puan 32 ama ben yinede ümit vaadediyorum bizim kalitemizi kps puanlarımı gösteriyor tabiki hayır

arkadaşlar hayır dileyin hayır gelsin başımıza :) bukadar gerilmeye gerek yok.bence atama olmadan geriye kalan şu günlerini güzel geçirmeye bakın derim.sevdiklerinizle doya doya vakit geçirin :)

Diyorumya her şer de bir hayır olabilir belki böylesi sizin için daha iyi olacak üzülmeyin olmuş bir kere

:36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12:

arkadaşlar neden utanıyorsunuz size durumumu anlattım benim puan 32 ama ben yinede ümit vaadediyorum bizim kalitemizi kps puanlarımı gösteriyor tabiki hayır

ne bileyim 46 da kaldığında neden bu kadar düşük aldım diye kendime çok kızdım çookk haklısın kpss bizim kalitemizi ölçmüyor.

MEB'in maliyeydi, bütçeydi bahanelerine inanmayın bence. 32 il pilot seçilirken maliyeyle görüşülüp karar alınmıştır zaten.

Yani panik yapmayalım, maliye onay verdi diye düşünüyorum.

Diyorumya her şer de bir hayır olabilir belki böylesi sizin için daha iyi olacak üzülmeyin olmuş bir kere
kendimi okadar çok suçladımki ozaman internetim yoktu şimdi aldım herşeyi yakından takip ediyorum bilmediğimiz çok şey var siz puanlarınızdan utanıyorsunuz 2 kişi 30la atandı arkadaşlar araştırdım gazi yakını dediler bana

herkez 21 işaretlicek di mi

30 mu? yok artık

Bu tür konuların bakanlıklar arası sene başında görüşüldüğünü biliyorum ben!! Yanlış mıdır bilmem ama bir forumda da öyle yazıyordu..

şuandaki devam eden süreç aynen 96 lı yıllarda oluşan sürecin aynısı arkadaşlar.ön hazırlığını seminerlerle sınıfçılar üzerinde uygulamaya başlıcak ve şubata bu işi bitirecek.önemli olan bu 2/3 yıl.benim üzüntüm onları alarak açığı kapatıp şuanda okuyan arkadaşlarıma kardeşlerime.onlar mezun olunca açık azalacak ve kpss puan sınırı tekrar başlıcak hemde yüksek bi puanla :(

Hocam düşüncelerinizi tekrar belirtir misiniz?

sayın hocam :
geçtiğimiz hafta içinde 0 312 418 91 58 nolu meb halkla ilişkiler numrasını aradım...ilkinde 10000 ikincisinde 10000 in üstünde atama olacağını ve hepsinin sözleşmeli olacağını söylediler..

ancak buradaki tutarsızlık rakamın dahi henüz netleşmemesine rağmen birçokları şu kadar bu kadar olacak diyor..hayır ne atama sayısı belli ne kontenjan...
bu hafta bu konu netleşir...
ayrıca öncei yıllarda yapılan kasım atamalarını ve geçtiğimiz eylül atamalarını ve de okul öncesinin durumunu ele aldığımda iki ihtimal üzerinde duruyorum..

1 ) 10000 olursa 2000 civarı

2 ) 13-15000 olursa 2500-3000 olacağını düşünüyorum...

çünkü geçen eylül atamsında 11000 sözleşmeli almış ve 3950 tanesini sadece okul öncesine vermişti...

o yüzden 2.şık daha mantıklı gelmeye başladı

kac senedir çalışılan bir proje zorunluluk olcağı seneler öncesinden biliniyodu görüşülmemiş olması mümkün değil gibi geliyor bana maliyeden onay çıkmamış olması gibi bir durum bana çok inandırıcı gelmiyor

Bu tür konuların bakanlıklar arası sene başında görüşüldüğünü biliyorum ben!! Yanlış mıdır bilmem ama bir forumda da öyle yazıyordu..
valla arkadaşım ben forumda okumadım arkadaşım muşa atandı ordan biliyor o söyledi bana hakkını ara dedi gazi yakını yapabileceğim bişey yok

hayır haber 13bın okuloncesi ataması yapılcak 5 bını kadrolu 8 bını sozlesmelı ama haber bırden kaldırılmıs.

arkadaşlar kimse puanından utanmasın.. KPSS'yi iyi öğretmen ölçütü sayanlar utansın.. Eminim hepimiz de çok iyi eğitimcileriz..Bundan hiç şüphem yok!!

umarım 2. şık olur bizde atanabiliriz tşkler sosyalci hocam

benim aklıma simdi geldiya meb suan acıkları ücretli atanamayanlarla kapatıyo bide sınıfcılar eklenirse subata kadar onlarıda sıraya sokarlarsa onların kpss puanı baya yüksek ya umarım düsündügüm gibi olmaz bizi bitirsinler puan sartı olmadan sonra sınıfcıları alsınlar umarım böyle olur

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri