Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sınıfçılara seminer düzenlendiğine göre bence en gec subatta bizden mezun kalmıyacak gibi yanlış mı düşünüyorum acaba diğer forumlarada baktım da
hocam keşke dediğiniz gibi olsa hepimiz atansak hem şu sınıfçıları görevlendirmek çok saçma bizde katılalım semnere o halde atanırız belki

sınıfçılara seminer düzenlendiğine göre bence en gec subatta bizden mezun kalmıyacak gibi yanlış mı düşünüyorum acaba diğer forumlarada baktım da
arkadasım bencede senin dedigin gibidir yoksa neden hazırlasınlarkı sınıfcıları ulamayacaklar bizden ondan bencede birde puan şartı aramadan atıyacaklar bizleri göründe bakın zaten öyle olmasa atanamayan o.ö.ö cok buyuk bi ayaklanma yapmaları lazım haklarını ala bilmeleri icin degilmi?

öncelik bizim olacaktır puandan önce bizden kalmayınca sınıfçılardan alınacaktır diye düşünüyorum yoksa tabiki ayaklanma cıkartırız : )

Bende öyle düşünüyorum, sayımız tükenince onlara başvurulur.

arkadaşlar benm puanda 52 bekliyorm ama bazen karamsar oluyorm bazen umutlanıyorm ne olacak halimiz böyle atama olurmu sizce

işte su gercek sayımızı tam bile bilsek nekadar oldugunu

bence olacak burca sen bütten dolayımı atanamadın yoksa 21 den dolayı mı?

evet bencede bizden kimse kalmıcak.seminer düzenleme sebebi okul öncesi mezunları yetişmicek ve bence geçmiş yıllarda olduğu gibi nasıl veterineri mühendisi öğretymen yapmışlarsa bu sefer sınıfçıları anaokulu öğretmeni yapacaklar.AB sürecinde açığı şubata kadar kapatması gerekiyo olumlu not alabilmek için.şimdiden hazırlığını yapıyor.atanamayan okul öncesi mezununa baktı devlet yetişmicek ön hazırlığa şimdiden başladı atamalarda sorun yaşamamak için.bu hibe projesi size bişeylerin göstergesi diilmi arkadaşlar.bu kadar stres yapmanıza gerek yok kesin yerleşilecek ama kadrolu ama sözleşmeli bilemiyorum ama görünen köy klavuz istemez.seminerler başlasın atamalarda bunu görecez hepimiz.yıl 1996 formasyon verilerek sınıf öğretmeni yapılanları inceleyin isterseniz.....:congratulationscut4

evet bencede bizden kimse kalmıcak.seminer düzenleme sebebi okul öncesi mezunları yetişmicek ve bence geçmiş yıllarda olduğu gibi nasıl veterineri mühendisi öğretymen yapmışlarsa bu sefer sınıfçıları anaokulu öğretmeni yapacaklar.AB sürecinde açığı şubata kadar kapatması gerekiyo olumlu not alabilmek için.şimdiden hazırlığını yapıyor.atanamayan okul öncesi mezununa baktı devlet yetişmicek ön hazırlığa şimdiden başladı atamalarda sorun yaşamamak için.bu hibe projesi size bişeylerin göstergesi diilmi arkadaşlar.bu kadar stres yapmanıza gerek yok kesin yerleşilecek ama kadrolu ama sözleşmeli bilemiyorum ama görünen köy klavuz istemez.seminerler başlasın atamalarda bunu görecez hepimiz.yıl 1996 formasyon verilerek sınıf öğretmeni yapılanları inceleyin isterseniz.....:congratulationscut4

Şubat a kadarmı kapatması gerekiyormu AB sürecine göre

Burca kasımda gidersiniz siz hocam

arkadaşım söylediklerin çok mantıklı ama hani bekliyorz ya henüzde bi açıklama yok sitrese boğulduk anlayacağn tedirginlik var bişeyler netleşse kimse gidiceği yerin bile ayırımını yapmayacak

Papatya hocama katılıyorum, hibe projesi çok ümit verici.. Bakanlık çok üzerinde duruyor.
Bu arada Burça hocama da çok üzüldüm! :))

benim puanım :) utanıyom puanımdan hocam 44.85 :)

arkadaşlar benm endişem atama olurda ya okulöncesinden alınmassa hani bizim meb belli olmuyor açıkları bişekide kapatıyor

bakanımızın açıklamaları dikkatlice takip ederseniz okul öncesi ile nekadr sorun yaşadığını anlarsınız.çünkü sıkışmış durumdalar yeterli sayıyı bulamıyolar ve bunun için gözü sınıf öğretmenlerine diktiler :) şanslılar.bu atamada hepimizi alcaklar sorun yapmayın bence.şubattada formasyon verilen sınıfçıları ve açıkta kalanları yerleştirecekler.şu anda 32 ilde zorunlu olan okul öncesi 2010 da tüm türkiyede olacak ALLAH ın izniyle.zaten geç kalınmış bi süreç .artık bütçe demelerinede gerek yok.

belkide daha istediği bölgeye atanacak yüksek puanlılardan kim kaldıki hayırlısı olsun arkadaşlar bu puanlara atanmak bile hayaldi önce bu sene şans bize güldü diye düşünüyorum

Papatya hocama katılıyorum, hibe projesi çok ümit verici.. Bakanlık çok üzerinde duruyor.
Bu arada Burça hocama da çok üzüldüm! :))
ah hocam hele ben kahroldum resmen eşim bana kızıyor nie başvurmadın ben ona sarıyorm sende ilgilenmedin die,,:36_11_13:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri