Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hocam benim puanım 46.520 kasımdaki bizden alım olursa kaç kişi alınırsa atanabilirim

:egg61nb: :36_3_12: :egg61nb:
:egg61nb: :egg61nb:
:36_3_12:

Hocam ben son alımlarda tercihimi kaydetmiştim.Sizce bir sorun çokar mı?

:):):) hepimiz gidiciyiz inşaalh :D

süper olmuş burası:D

oy ne güzel olmuş burası:D

hocam bişey sorcam benim puan 46 üzeri aksaray isteyecem ama açık olup olmadıgını nasıl öğrenebilirim acaba:)

sosyalci hocam kontenjanlar ne zaman acıklanır sizce başlayalım sizi soru yağmuruna tutmaya o zaman: )

nereleri yazıcaz eger tabi 3000 atama olursa benim atamam olur gibi geliyo doğru tercih önemli tabi dimi

hüseyin hocam,benim fikrim kasım atamasında sınıfçıların kontenjanı 3.000'den aşağı olursa bize ayrılan kontenjanın 4.000 civarında olacağı.mantıklımı sizce bu düşüncem?

46 puandan yüksek yaklaşık kac kişi kalmıştır acaba

Bence, yeni atamalar için yeni bir sayfa düzenlenir. Sizin kaydettiğiniz sayfa iptal olmuştur.

Teşekkürler.Hüseyin hocam yerinize neşeky hocam vekillik ediyor siz gelene kadar..:)))))

hayırlı olsun.... :36_15_4:

46 dan yuksek çok arkadaş var hocam bir dersten kalıp şuan mezun olanlar misal bende:D ama benden yuksek olan ve kadro almak isteyen çok

Teşekkürler.Hüseyin hocam yerinize neşeky hocam vekillik ediyor siz gelene kadar..:)))))
estağfurullah, ne haddime! Hüseyin hoca araştırma yapıyor bence, rahat bırakalım :)

44.85 zor yani benim atama anladım:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri