Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar lütfen burası tartışma ortamı değil herkesin derdi kendine birbrimize destek olmamız gerekir

arkadaşlar lütfen burası tartışma ortamı değil herkesin derdi kendine birbrimize destek olmamız gerekir

Evet arkadaşım tartışmak en son istediğim şey şu durumda.Zaten herkes gergin.Ben daha da gerginim.Çünkü bu puanı alıpta atanmayan arkadaşım kalmadı.Üstüne bir de uyduruyorlar denilince...Diğer sitede de 72 ile atanamayan var.Olabilir neden olmasın?Büt'e kalanlar vardı benim gibi.Hatta Eskişehir'e de gitmiştim hatırlarsanız.Ama kısmet değilmiş.Burda tartışmak yerine biraz olumlu bakalım.Ben inanıyorum ki kasım ve şubat atamasında toplam 7000 kişi alacaklar.Tek kendimi düşünsem öyle söylemem.Herkes emek verdi ama bu seneki sorular çok zordu.Ben dersaneye gittiğim halde bu puanı alabildim.İnş.herşey güzel olacak...

umarız dediğin gibi olur

neoldu arkadaşlar niye kimse konuşmuyor

yelizcgm suan okulöncesiyle ılgılı baska bı sıtedeyım konu baslığı var onu okuyorum "okul öncesi öğretmeni ihtiyacının sınıf öğretmenleri ile giderilmesi diye" okuyum yazarım

resmi yazı:
Okullarımızdaki okulöncesi öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere, Bakanlığımız emri gereği;

1 – İlimizde görevli sınıf öğretmenlerinden norm kadro fazlası olup, isteği üzerine kadrosu bulunduğu okulda kalmak kaydı ile 60 saatlik okul öncesi eğitimi seminerine katılanlar,
2 – Sınıf öğretmeni olup, kadrolu veya sözleşmeli olarak atanamayanlardan 60 saatlik okul öncesi eğitimi seminerine katılanlar,
okul öncesi öğretmeni olarak ( 2. Maddede belirtilenler ücretli öğretmen olarak ) görevlendirileceklerdir.

alıntıdır.

arkadaslar kasım ataması haberıde var.nımet cucbukçu birşeyler söylemiş.sayıyı konusuyrz demiş.açıklıcaklarmışş:D

can_can arkadaşım bu resmi yazının tarihi nedir? arkadaşlar eğer yakın tarih ise kötü bi şekilde açığı ücretlilerle kapatmaya çalışacaklar herhalde yada kasımda az alım yapıp kalanı ücretlilerle kapatıcaklar... kötü bir haber..... :(

hocam bide nerde yazıyo link verebilir misiniz???

evet bende okudum haber samsun meb de yayınlanmış sınıfcıların alımı hakkında adres burada

http://samsun.meb.gov.tr/

şimdi neolacak bakalım bende umudumuz tamamen gitti busamsun meb in haberinden sonra kasımda almayacaklar alsalarda cok az alacalar puan cok az oynar heralde sasırdı bu hükümet burda mevzunlar dururken sınıfcılar alıyolar ücretli ya neden almıyolarki herkezi

Daha neler artik ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

birde bu arada ücretli okulöncesi lisans mevzunu 160 dan fazla atamışlar samsunda bence düşünsenize yılarca usta ögretici üçretli calıştırdılar bu sınıfcı olayındada aynısı olacak bakında görürsünüz tek care kpss lanetine seneye az yüksek alıp atanmak başka caresi yok bu yıldan hem diger bıranslar özel egitim reabitilasyon merkezleri meb bakan danışmanlarına baskı yapılormış okul öncesi almayın diye kasımda valla ne aypcamısı şasırdık iyice yaca seimner yapılacak yerde eylem yapmak lazım birlik olup

ssaassrrre ssaassrrre ssaassrrre

60 saatlik okul öncesi eğitimi seminerine başvuru
Görev almak isteyenlerin, 60 saatlik okul öncesi eğitimi seminerine katılmak üzere 20.10.2009 tarihine kadar İl Millî Eğitim Müdürlüğü atama bölümüne başvurmaları gerekmektedir.

Seminerin başlama tarihi ve yeri başvuru esnasında ilgililere duyurulacaktır.
kaynak: kocaeli mem.
arkadaslar bu da yazının devamı

arkadaslar bu haber cok yeni.link atıcam ama nasıl atılıyo bilmiyorum:D:d

Linki kopyala yapıştır

inşl ama bence cokzor sınıfcılara seminer verip ücretli calıştıracaklarmış haber samsun meb de okuyun

moralim bozuldu az alım olmasın hepimiz atanmayı hakkediyoruz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri