Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar 70 puanla atanamayanlra ben pek de ınanmıyorum acıkcası tabıkı bu benm fikrim.bazılarıda sallıyor gıbıme gelıyor.bıde bu kişiler 21 işaretlememe lüksünde bulunmaz dıe düşünüyorum

arkadaslar bır haber daha vardı bı arkadas yazmıştı.okulöncesi kontenjanı 3000-4000 asrası dıe kaynak sağlam dıyordu

günaydın arkadaşlar:)ben de bekliyorum şu başvuruları..kafamda hep atama,başvuru var..düşünmekten fenalık geliyor artık:(

arkadaşlar 72 alanlar yalan söylüyorlar bizde bütünlemeye girdik nasıl olduğunu biliyoruz her ikisine çalışmak çok zor onlar kendi puanlarını saklıyorlar kafamızı karıştırmaya çalışıyorlar

bende öyle düşünüyorum gözdeğmez inanmak istemiyorum

bende gözdeğmez arkadas gıbı düşünüyorum.soruyorum 71 puanınız bile olsa 21 i iaratlemezmsnz?bence cok zor bı karar.kımse riski göze alamaz

bu arada sınıfta kalanları da unutmayalım!!! Bir ardaşım 55 puanı vardı 1 dersten kaldı. Bu durumda olanlar da var...

bende onları kastettim 72 olanıda bir örnek verdim

Hayır okulu uzatıp ta diploma alamayanlar var...

valla arkadaşım ben uydurma şeyleri sevmem herkes benim uydurduğumu düşündü niye böyle bişey yapayımki bende aynı stresi yaşıyorum

Arkadaşlar ben de büt mağduruyum.Puanım 66.Endişelenmenize gerek yok çünkü benim çevremde bu puanlarda kimse kalmadı.50-55 arası olan arkadaşlarım var,onlar da maalesef tek dersini veremedi.Başka yerlerde de hemen hemen bu şekildedir.İnşallah kontenjan çok olur ve herkes atanır..

bence o puanları söyleyenlerin uydurduğu düşünüldü, senin değil!!

bakın bi örnek daha lütfen benim uydurduğumu düşünmeyin

inanmayın arkadaşlar sadece kafa karıştırmaya çalışıyorlar

tamam canım beni yanlış anlamalrından korktuğum için bazı bildiklerimi paylşamıyorum msjı anlamak konuşulan gibi anlşılmıyor ondan olsa gerek

Şimdi bu durumda ben mi alınmalıyım anlamadım?
arkadaşlar, burda herkes duyduğunu, gördüğunu söylüyor. Niye uydurma şeyler söylensin ki.. Ben bazı sitelerdeki yazılan puanlara uydurma denildiğini düşünüyorum ki diğer arkadaşlar da öyle. Bu konuda Yeliz Hocama açıklama yapmak istedim. Hüşa hocam sizde alınmayın lütfen.. Çünkü aynı durumda benim arkadaşlarım da var.

Atamalar olunca görürsünüz o zaman kimin doğru söyleyip söylemediğini.Önceki yazılarıma bakın öyleyse kaç yazmışım puanımı.Hem sizi inandırmak gibi bir düşüncem de yok.Allah herkesin gönlüne göre versin..Kim iftira atıyorsa onun da gönlüne göre...

Atamalar olunca görürsünüz o zaman kimin doğru söyleyip söylemediğini.Önceki yazılarıma bakın öyleyse kaç yazmışım puanımı.Hem sizi inandırmak gibi bir düşüncem de yok.Allah herkesin gönlüne göre versin..Kim iftira atıyorsa onun da gönlüne göre...

Not:neşeky ve yeliz'e değil sözüm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri